Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ca mi-e frica de Cata : are pieluta alba si parul negru

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

si ochii? vrem informatia completa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

BINE AI VENIT MARIUCA DRAGA!!!

SA AI O VIATA LINISTITA,PLINA DE REALIZARI SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE CLIPA[
ZOZELICI SA VA BUCURATI DE MICUTA VOASTRA

DECI o sa fie o micuta Alba ca Zapada-alba la fata,parul negru si ochisori albastrii...o frumusete de fetita

mi-am luat si eu notite despre baraka si etc..pana acum nici eu nu i-am dat nimic pentru imunitate...anul trecut i-am dat propolis C cu echinaceea....

valen si eu ti-am admirat noul look..sa-ti traiasca nepotelul

ioana si ma bucur ca sunteti bine..felicitari pentru dezpemparsat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

yeeeeeey, bine ai venit pe craca, Maria!! Zoze si Dan, sa va traiasca, sa fie sanatoasa!!
am luat de toate, acu' sa vad eu cum il pacalesc pe Muf cu baraka

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, am fost in week-end la o prietena medic pediatru si povestea cum i-a venit o pacienta sa se planga ca fetita ei nu face la olita inca si prietena mea i-a zis sa vina la ea daca face fata 4 ani si tot nu face la olita ca abia atunci e o problema...asa ca.... Si eu care tocmai eram pregatita sa o stresez cu aceeasi problema.
Si apropo de tuse tot ea mi-a recomandat doua produse foarte bune cica:
http://www.enatural.ro/product/10597/196/afectiuni/koflet-sirop-100-ml.html
http://www.procto.ro/flucalm-prospect/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bine ai venit Mariuca! La multi ani!! Zozeee, treci si fa-ne capitol nou!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Cuscra sigur de la aglomeratie si de la schimbare i se trage lui Sash. Cu timpul, pe masura ce va creste probabil ca se va adapta mai usor.
Cu Anushka asa pisicoasa si alintata si cu fi-miu la fel, parca vad ca ne impartim tb si muncim noi pe la ei!

Olgutza cred ca e o frumuste micuta Maria! Parintii ce zic de ea, cu cine seamana?
Eu nu le dau nimic copiilor pt imunitate, doar Luki mai ia pastile cu propolis pt ca-i plac, in rest eu le dau, dar Antuca uita sa le ia. Acum cand au fost mucosi lui Luk i-am dat nurofen si Zyrtec, iar fetei in plus Eurespal si vad ca-s pe trecute. Dar n-a fost nimic grav, fara febra, fara stare proasta. vom vedea mai departe ce va fi.

Valentina am uitat sa-ti spun ca-mi place tare mult noua tunsoare, cel putin bretonul , iar atmosfera de la joaca dintre cei trei baieti si pozele cu voi patru sunt ca de reclama!
Vreau si eu breton ca al tau dar parul meu e moale si pisicos si nu cred ca ar sta asa frumos.

Clodute ce mai faci? Cum mai sunt copiii?

Sa ma trimita cineva la muncaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Sa va traiasca bebelina, Ela si Dan!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am primit un mail de la Finante cica (era adresa .com, deci nici gand!) ca am de ridicat 459,13 ron, din impozit... vroiau sa intru pe nush ce link sa verific date... Sigur e virus! Aveti si voi grija...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput