Prietene la bine si la greu - 59
Raspunsuri - Pagina 19
angi_san spune:
Buna seara la toata lumea!
Multumim de urari si dam si noi o cinste mica, sper sa mai primiti cu intatziere:, iar ca desert,struguri albi tamaiosi.
Ralu, si la noi sunt intre 22-23 grade. Dar sa stii ca nu am pus hainute in plus de cat cand mi-a cerut ea: nas rece si maini reci, plus un stranut pe ici pe colo.
LAura/Licurici, felicitari, sa fiti fericiti si sa o umpleti cu bucurii!
Dankutza, si eu sper ca am reusit sa votez. Oricum, dublez cu tinut pumnii
Gabitza, si noi suntem pe LP, dar nu stiu daca pot sa te ajut. Noi suntem pe LP cu HN, ca am ramas cu o intoleranta dupa eneteroviroza din vara asta, dar pe cutia de LP pe care o folosesti nu sunt date alte specificatii decat la NAN-ul obisnuit?
Andre, felicitari pt dintzisor si sa vina restul pas pas sa nu-i simtiti.
Si sa nu uit, LMA sarbatoritilor de ieri si azi, ca deja am trecut intr-o noua zi pana am terminat eu.
Ma tarasc si eu sper dormitor in care tati si Ana Maria dorm deja de cateva ore.
la toata lumea
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
ionelamaria spune:
Licurici
Pup fetele, fetitele si baieteii( la baietii mari , alias tatici, nu ma bag... ca iese cu smotoceala)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Flavours spune:
felicitari pt casuta, laurairina! imi dau seama ce senzatie super ai!
dankutza, o sa iti scriu maine un mail pe facebook despre ce si cum. acum sunt obosita si vad dublu.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
many_bani spune:
Lauriciule sa fiti sanatosi in casa voastra, acum ca sunteti adunati trebuie sa vina si BB2.
Andre pupam dintzoasa mica, cred ca de acum nu prea mai respirati cu dintii, o sa fie pe banda rulanta.
Dankutza eu nu am cont, insa ii tin pumnii printesei sa castige.
Fetelor copii vostrii musca? Vlad m-a terminat cu muscatul, am crezut ca este o toana, dar pe zi ce trece musca tot mai tare. Sa fie din lipsa de suzi, de o saptamana nu a mai avut treaba cu ea(ca asa am vrut eu). Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu este bine, insa m-a muscat azi asa de tare de tendonul degetului mare, de am crezut ca lesin. M-am trezit tipan si s-a speriat si el, apoi a vazut sa , a venit si a pus capul pe mine.
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Smara, ma bucur sa te 'vaz', foarte interesante joculetele cu Timi. Si bune ideile!
De alergat alergam si noi 4^4, ea in fata, eu dupa ea;
- mai dansam pe cate o melodie;
- avem si noi un fel de turn din piese din lemn pe care eu il ridic, ea il darama si atat;
- mai cantam la un pian de jucarie;
- ii mai arat cartulia cu animale si tot ii imit cum fac animalutele alea pe acolo, la catel a inceput sa ne ingane si ea si sa zica 'am/am/am' in loc de ham ham ham..dar numai cand are chef..
- gadileala, si tavaleli la ordinea zilei..
Acum ca stau si ma gandesc, realizez ca joc foarte putine jocuri cu ea, tre sa ma 'educ'
Am citit retetele de haleala, foarte interesante, si mai ales ca mai combin si eu dupa ideile voastre. Am si eu in plan o ciorbita de perisoare de pui pentru mandra, sa vad cand imi fac curaj..
Cam am cazut la datorie..acus acusica se trezeste fomila pt tatzica de la 12
e si maine o zi buna de recuperari
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
miany75 spune:
la ceas tarziu in noapte cand banuiesc ca v-ati retras spre patucuri...era musai sa o felicit pe Laurici pt.mutatul in casa noua:sa o stapaniti sanatosi!!!;Ancutza casa de piatra mamei tale!!(ce tanara mama ai si ce frumoasa,e clar de unde ai mostenit frumusetea); Dankutza mult succes la concurs si la sedintele de kineto,din pacate nu am cont pe facebook,dar tinem pumnii!!!; Andre welcome to the club!! abia asteptam sa vedem printesa cu dintisor(sper sa ne vedem ,da un trr daca ai timp cand sunteti in tara); Smara multumim de urari,apropo de joaca :noi ne jucam de-a v-ati ascunselea(adica eu ma ascund,il strig si el ma cauta),il mai pun in scaunul de birou si il invart si ii zic 'ne,catel'-rade de se prapadeste,ne uitam la cartulii cu animale,numere;are o placere deosebita sa rastoarne toata enciclopedia cu Winnie ,iar eu o pun la loc,dupa care o luam de la capat,intre timp mai aruncam ochii si la imagini; ne uitam pe fereastra dupa avioane,pasarele,nori,ploaie etc; batem toba pe una din oalele din dotare cu o spatula ;ii mai cant cate un cantecel sau ii recit cate o poezie cu intonatie si gestica-uneori sta gura-casca ,alteori o ia din loc....se mai joaca si singurel cu cuburile(le ia,le masoara din priviri si le arunca), desface capace de la te miri ce,ia magnetii de pe frigider si ii lipeste la loc sau ii pune in ghiveciul de flori etc..
gabitza eu imi pun apa in termos de seara (putin mai calda decat atunci cand ii prepar laptele pe loc)....
apropo ,fetele care dati Lp ,pana cand va ganditi sa dati Lp la puiuti?!
legat de papa, am inceput sa ii pun in mancarica cate un praf de sare si parca a inceput sa manance mai cu pofta (acu nu stiu daca o fi de la asta sau de la uleiul de peste)...
ma retrag si eu ...noapte buna si o zi buna maine(de fapt azi)..
lylyana.ion spune:
va las pt dimi, noi tocmai am venit de la spital, unde i-am fact puiului o cura zdravana de aerosoli cu ventolin si oxigen, alternate, plus 2 injectii nu'sh cu ce. l-am dus leguma si l-am luat vioi, dupa 3 ore. maine dimi mergem iar, la tratament sper sa apuc sa va pove dupa
licurici, sa auzim numai vesti bune din casuta noua, sa ne dai si niste poze ca doar stii ca suntem si hai bb2
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
dankutza spune:
Multumim de voturi si de pumni stransi! Daca nu ati reusit sa ne votati, va rog sa nu uitati sa o faceti. Asta e linkul
http://www.facebook.com/pages/Stiri-de-bine/170640432289
Miany dupa ce am citit si am intrebat in stanga si in dreapta (medici, mamici), am ajuns la concluzia ca vreau sa-i dau LP pana la 3 ani. Poate par exagerata pentru unii, dar asa cred ca trebuie pentru ei.
Momentan suntem pe Topfer Bio 2. Ma mai gandesc daca o sa continui cu Topfer Bio 3, pentru ca are gust de fructe si nu vreau ca Pinky sa asocieze ideea ca laptele trebuie sa aibe si un alt gust in afara de lapte.
Cel mai probabil voi continua cu Hipp 12. Asta se da de la 12 luni pana la 3 ani. Singurul inconvenient este ca nu prea se gaseste. Am gasit in Cora, doar primele 3 formule, dar nu si asta 12+. Aveti idee pe unde as putea gasi asta? As vrea sa fac o testare pe la 12 luni, sa vad daca prezinta un pic de interes din partea lui Pinky ca sa stiu daca ma pot baza pe laptele asta sau nu.
SI acest laptic este bio, la fel ca Topfer. Eu sunt cam.... semi-bio. Ii cumpar numai produse bio, daca am alternativa. Din pacate, nu ii cumpar legume si fructe bio, dar in rest... DM sa traisca.
Stie cineva daca mai exista un alt fel de LP bio pe piata, in afara de Topfer si Hipp?
Care e treaba cu ulei de peste? Am vazut de la Lysi (parca). Putem sa le dam de la varsta asta? Este bun? Pentru ce? Cine da la bebelusul ei si de ce. Mersi de raspunsuri.
Dana, mama lu' Pinky
ralu_seby spune:
Buna dimi!
Many,si Matei musca..si ce musca frateeeee si trage din gura in acelasi timp, ca sa ma sece la inima. Mi-e teama ca va musca copii...ma gandesc mai departe putin..
Lyly, offf, sper ca Alex sa se recupereze repejor, ca numai de drumuri la spital nu aveati nevoie, va pupic!
Smara, , ce diversificati sunteti voi in materie de jocuri, o idee buna utilizarea cutiilor de ceai pe post de piese lego. Si Hamacul suna bine
Laviiiiii, miss uuuuu, biiiiig hug! Ce mai faceti voi??!!
Va ofer un ceai rooibos fierbintel cu multa lamaie, ca sa ne mai incalzim nitel.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)