Prietene la bine si la greu - 59
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Flavours spune:
ah nu nu cojile sunt bune! eu i-am mai dat cand si cand si nu a avut probleme, mai ales ca se inmoaie.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu_seby spune:
Bueiiiii, acum am observat ca am suferit un upgrade..sunt MEMBRU JUNIOR
..deci sa curga Bailey'sul, mustul, strohul si ce mai vreti voi!!!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laurairina13 spune:
Ne-am mutaaaaat!!!
S-a curga la gagici!!( doar de asta am prin casa, suntem descoperiti complet
)
Da ma primiti voi si asa,nu???
Si ghiciti de unde scriu acu la calculacios??? intinsa in pat la mine cu laptopu pe picioare, ca deh la casa noua ne-am invrednicit sa punem net in toate camerele, si in curand va fi si wireless, ca achizitionam si un router
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S-a curga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da ma primiti voi si asa,nu??? ![]() Si ghiciti de unde scriu acu la calculacios ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna seara!
Felicitari Laura! Sa aveti parte numai de fericire in casuta voastra!
Dankutza, votat.
Andre, felicitari ptr dintoc!
Ancutza, frumoasa mama ta mireasa. Casa de piatra!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laurairina13 spune:
Sa bag si ceva flotari virtuale, a se citi recuperari..ca nu mi-a ajuns sportul practicat in ultimele 3 zile
Mihamora, bafta la gasit un job bunutz in spania, pana atunci profita la maxim de concediu!!
Andre, deci din cei 4dinti care i-a decretat doctorita ca ies odata, a iesit doar unu, hah? Bun si asa, sa fie puternic si stralucitor!!
Dankutza, am votat si eu printesica ta pe linkul pus de tine, sper sa fi votat bine...
Ioi, acu citesc ca madame Le broscutz practica 4 hours work, bravo gagica, e ceea ce iti trebuia, o sa vezi ca o sa vii mai relaxata acasa la mica terorista...da asta insemneaza ca noi nu mai apucam sa mai iesim la un impins de caruturi, ca matale o sa fii prinsa in jdemii de treburi dupaamiaza acasa..
Hai serviciu usor si banos!!!
Monis, io abia acu citesc de cozonacu facut la bucovina, uff de , nu mai pot de pofta, zici ca is borti nu alta
Bineinteles ca l-ai gatat de cand l-ai primit, vin si eu la spartu targului..
Ancutza ce mama-mireasa frumoasa ai!!!!!!!!!De fapt..nu ma mir, ca si tu trebuia sa mostenesti pe cineva
Casa de piatra 'tinerilor'casatoriti!
trimit..ca mai recuperez si maine, intre timp cred ca deja nu mai prind pe nimeni aici Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui Flavours dankutza, mi-as permite sa iti sugerez ceva pentru printesica ta, care ajuta pe mai multe planuri - suplimentare cu DHA, exista multe formule si pentru copii, dar sa nu te temi de dozele mai mari pentru ca nu exista riscuri, lecitina lichida si ar mai trebui ceva pentru combinatie, dar nu prea se gaseste prin Romania, insa si cele 2 cominate sunt foarte bune. ![]() |
Poti sa-mi spui mai multe despre asta? Nu stiu ce este aia DHA
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
Dana, mama lu' Pinky
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Am revenit si eu dupa o scurta pauza de forumache.
Mai intai vreau sa urez si eu (scuzati intarzaierea): LA MULTI ANI, DAVID!
Sa cresti mare si sanatos, si sa ii bucuri pe parintii tai la fel cum ai facut-o din prima zi de viata si pana acum.
Imi pare rau sa vad fulgusori bolnaviori, ii pup pe toti si le doresc multa sanatate!
Tare interesante discutiile "alimentare"; eu sunt habarnista la capitolul asta, asa ca tac chitic si iau notite.
Andre, FELICITARI pentru dintzoc!
Dankutza, eu am avut cont pe Facebook dar l-am sters. Imi pare rau ca nu te pot vota, dar sper din suflet sa o faca fetele care au cont si sa castigati! Tin pumnii.
Intrebai de curatatul covoarelor: cam o data pe luna le ducem la spalatorie, in rest - aspir aproape zilnic si curat cu peria cu apa+otet+tea tree (Andre )
Fete, nu stiu la voi cum este vremea, dar aici...toata saptamana au anuntat innorat si ploi si frig. Deci, stam sechestrati in casa si asa greu mai trece timpuuul...
Au trecut abia doua zile din astea de frig si ploi, si eu mi-am si epuizat ideile de joaca cu Timi.
M-as bucura sa facem un brainstorming pe tema jocurilor in casa, ca tare de folos mi-ar fi.
Scriu mai jos cateva din jocurile noastre, si astept cu mare interes, cu foaia si pixul in mana, ideile voastre!
1. "Hamacul" - ne putem juca doar cand e si tati acasa. Luam un cearseaf (de o persoana, ca e mai mic), eu prind de doua colturi, tati de doua, Timi e la mijloc -inside , si il dam hutza-hutza. Moare de ras!
2. Baloane de sapun - Am vazut la niste copii mai marisori ca se jucau in parc cu baloane din astea de sapun (apa si detergent lichid), iar Timi urmarea cu privirea baloanele si radea. Am cumparat si eu o chestie din asta de facut baloane, si e mega-incantat. Conditia e sa stea in patut in picioare, iar eu sa fac baloanele in fata lui. Daca e "liber" si e pe langa mine, se strica tot farmecul jocului, ca imi ataca ustensila si incepe lupta.
Daca e in patut, distractia e garantata cateva minute, in care se zbate sa le prinda si rade cu gura pan' la urechi.
3. Concurs la mers 4*4. Si acum mi-s rosii genunchii.
De fapt, nu e chiar concurs, ci fugareala.
El merge 4*4, eu la fel in urma lui si strig: "te prinde mami, te prinde mami"
. El rade si baga viteza de numa, ca stie ca daca il ajung il gadil.
Asa shod e...ca se mai opreste din cand in cand sa se uite in spate daca nu ma aude venind. Si daca am ramas undeva pe traseu, vine langa mine ca un catelus, vrand parca sa ma invite iar la joaca.
3. Construim-daramam. Nu i-am luat inca piese lego sau cuburi de constructie. Nici nu as avea rabdare sa stau sa construiesc la alea, si intr-o secunda sa imi darame el tot.
Folosesc cutiile de ceaiuri de lactatie de la Hipp
. Daca vreau sa schimb formele si culorile, folosesc cutiile de ceai la pliculet, ca am o gramada de soiuri prin bucatarie, noi fiind mari bautori de ceai.
Problema e ca se plictiseste destul de repede de jocul asta, preocupat fiind mai mult de explorarea casei si a sertarelor. Insa eu mereu ii las turnul construit intr-o parte a camerei. Si il vad cum in momentele de respiro merge acolo, da cu mana peste turnurile de cutii, se uita care pe unde cad si apoi iar isi vede de drum.
4. Joc cu mingea - Stam asezati in fund pe podea, cu picioarele cracanate (nu-mi vine acum in minte alt cuvant
) si dam mingea de la unul la altul.
Mi-a luat ceva timp sa il invat sa faca asta. La inceput ii dadeam doar eu mingea, si ii spuneam: "hai, da-o inapoi la mami! da mingiuca la mami!" si ii aratam cum. In foarte scurt timp a inceput sa dea cu degetele in ea, dar nu o putea directiona spre mine, ci asa, aiurea.
I-am tot zis BRAVO, o luam, i-o dadeam inapoi, repetam iar comenzile, si pana la urma s-a invatat singur ca daca nu reuseste sa o dea inspre mine, merge sa o recupereze si...in uralele tribunei (adica je
) ii face cumva vant spre mine.
5. M-am inspirat de la lili si l-am pus la impins scaune prin casa. Ii place, dar se plictiseste repede.
6. Pentru ca avem un apart. destul de mic, cand se schimba sezonul pun hainele in cutii pe care le depozitam in garaj. Asa ca l-am bagat si pe Timi intr-o cutie si ne jucam cucu-bau. Veselie si ras in hohote cateva minute, pana a descoperit ca e numai bun de ros cartonul ala.
7. Pt ca are patut de voiaj, ii deschid fermoarul acela de la capat si asa se mai oboseste un pic - tot coborand si urcand singur in patut.
Daca il mai fugaresc eu din spate, e si mai interesant.
Numai pt genunchii mei nu.
Ieri am pus o patura peste jumate din patut, si i-am zis ca ne-am facut cort. Rade de se prapadeste si se retrage intr-un colt daca imi bag si eu capul in "casa" lui. Oare se simte asediat?
Pai...cam atat am stiut pana acum sa ma joc cu el...
Se mai joaca el cu jucariile, insa doar daca apare ceva nou in peisaj.
Are un puzzle cu piese din lemn, si ii place sa se uite cum il fac si apoi sa ia toata imaginea si sa o demonteze, lingand bineinteles fiecare bucata.
Astept cu mare interes jocurile voastre, ca efectiv nu am habar ce as mai putea face "interesting" toata saptamana asta cu el.
Si inca o rugaminte: imi puteti da ceva idei de carti, cd-uri/dvd-uri, jocuri faine pentru copii de varsta 1-2 ani, in limba romana?
Vor veni ai mei la mine in Noiembrie, la bairamul de 1 AN , si vreau sa comand pana atunci mai multe lucruri in limba romana si sa mi le aduca ei.
Ma duc sa-mi fac un ceai, ca a inceput sa ma cam zgarie in gat.
Noapte buna!
Wow, Licurici, acu vazui ca ne scrii de la casuta ta.
SUPERRRRR!!! Sa o stapaniti sanatosi, sa o locuiti voiosi si sa o umpleti de copii burduhosi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Fetele, cum mai imbracati puiutii in casa? In camera lui Matei sunt 23 grade si sotul ma innebuneste ca e totusi rece. Eu il tin in body cu maneca lunga si pantalonasi de bumbac si ciorapei ![]() poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Noi la 21 de grade suntem tot cam asa imbracati... eventual pun o bluza de bumbac peste un body maieut... Nu are nimic... nu da semne ca ii e frig... si... se taraste pe burtica prin toata casa... fara sa am covoare pe jos ( numai intr-o camera am) chiar si pe grsie ( de aici si nevoia mea de a-i pune un body maieu pe sub bluzita...
Vedeti ce incoerenta sunt?
![](bang.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE