Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

marylenac inca nu am stabilit nici o ora.
Tu stai la Parcul Sebastian?????? Inseamna ca suntem vecine. Eu stau pe o straduta la intersectia Margeanului cu Petre Ispirescu. Noi in Sebastian venim aproape in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Mary ai PM

Laura ti-am vazut pozele. Ai o fata extraordinar de frumoasa!!!!!! Iar Mihnea e un dulce!
Da' sa stii ca peste pozele cu mancarea am sarit Nu de alta dar in ultima vreme am impresia ca ma ingras numai daca ma uit la mancare.
Veronica sanatate puiului

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

Multam! Sper sa intru!:)
Eu vero, foloseam prima parola de la contul de webshots - floricele, de asta nu ma conectam.
Cu webshots-ul... astept propuneri.

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

a mancat 40 ml de suc , 150 ml lapte...
m-am linistit un pic!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Acum ne-am intors din parcul Izvor de la "Marea provocare a alaptarii" editia 2010!!! Ce pot sa va zic...superb!!! Multe mamici dornice de alaptat si bebei si mai dornici de "tzitzilit". Chiar dc vremea a fost putin friguroasa, atmosfera s-a incalzit in scurt timp.
Am avut placerea sa le cunosc personal pe Miruna de aka si Maria de corinasmile. Maria are niste ochii superbi , iar tiza noastra, grasunica Mirunica, are o pofta nebuna de vorbit si mancat degetele

Alaptatul rules!!!!!!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Mary parola e aceeasi de cand eram burticute

tocmai am pierdut un mesaj in care intrebam indignata:
oare ce puii mei misuna prin aer?!
asta pentru ca Matei tuseste, dupa ce acum 2 zile l-am scos afara, bine imbracat, si am stat 2 ore
la fel a patit si rocsy, laura si cel putin inca cineva(imi scapa acum numele)
dar copilasii lor , macar, au plans in parc, al meu nu dar el are obiceiul sa stea cu gura larg deschisa
acum stam la caldurica, cu laptic si sper ca organismul sa se refaca singurel
e o tuse ciudata, scoate limba afara si tuseste, cred ca il jeneaza gatul
eu concluzionez ca sunt ceva virusi prin aer ca altfel nu se explica...cel putin 3 copii saptamana asta dupa o vizita in parc

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

la fel si mandrele mele doua, la Iusti parca e mai productiva tusea. Simt ca ma urc pe pereti si totul a inceput cu vaccinul. Eu sunt convinsa ca de la el s-a declansat totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Alinuta stau pe Calea Rahovei, la Mega Image, intersectia C RAhovei cu Sebastian dar nu vin ffff des in P. Sebastian, pt ca nu imi place. Merg acolo doar cand nu am incotro, dar dc zici ca suntem vecine, ne putem intalni mai des in P. Sebastian, ca mie mi-e cam urat singura, si mai ales ca vad mamici in grupulete, cu bblusii. Chiar ar fi minunat sa ne vedem si in Sebastian. De obicei merg in P. Carol sau in Tineretului.

Deci, maine as veni si eu in Tineretului, iau un taxi nu-i o problema, dar sa vad cum ma sincronizez cu programul, ca trebuie sa vin si cu Matei si cu Tudor. Mie personal mi-ar fi bine pe la 10.30 - 11.00, voi cum ziceti?

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna fetelor!

Alina, eu pot veni ori dimineata (10-11), dar inteleg ca nu poti tu maine dimineata, ori dupa-masa, dupa 5 (ca pe la 2-3 se culca Tudor si se scoala in jur de 5, de obicei). Mi-ar face mare placere sa mai vina fete la intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

{b}Sorana e perfect dupa 5.
marylena[/b] din pacate eu nu pot dimineata ca am nitica treaba in vederea botezului.
Ne vedem prin Sebastian cu siguranta intr-o zi, poate saptamana viitoare.

Revin mai pe seara. Acum ma duc sa ma pregatesc ca mergem la un luat din mot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Alina, ai pm

Ale, cu o (mica) intarziere La multi ani Karinei, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!

Laura, am vazut si eu pozele tale, ai 2 copii superbi, felicitari! Unde-s pozele de la mare, in Grecia? Despre mancare, si eu am dat ignore, desi

Carla, succes (si tie) cu dieta, eu raportez dupa prima saptamana -2 kg Nu-i mult, dar e totusi un inceput..

Si ca sa mentin ritmul, fug la sala, o dupa-masa frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

m-am uitat cu mai multa atentie la preputz...si are o mica leziune
sa folosesc vreo crema sau il las asa...sa se vindece
mamici cu experienta..please help

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput