Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

am inteles, stai linistita
cate sapt vei avea exact cand intri in prenatal? eu vreau la 29 sapt implinite sa intru...adik pe 17 noiembrie
contractii ai mai avut de cand ai sunat dr?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lucia...... pai pe 21oct fac 28 de sapt , dr mea de fam a zis ca ma poate baga atunci in prenatal
am avut una dupa ce am inchis cu dr .....a trecut o ora de atunci , sper sa ma lase , mijlocul ma rupe

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

se pare ca numai noi suntem pe aici....restul hoinaresc...ce as vrea si eu...
ce operatii ai?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Fetelor multumesc pt incurajari, Zumzu si aditza pe langa problemele care le am am si eu infectie urinara cu streptococ B, iau si antibiotic:augmentin timp de7 zile, apoi am sa repet analizele, dr.care mi-a facut morfofetala mi-a spus sa o repet si pe asta peste 3-4 saptamani (dar la alt ecografist sa-si dea si ala cu parerea) sa vedem daca s-a mai redus din lcihidul amniotic si daca bebe mai are vezica marita-dr.mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie nimic serios ca bebe sa faca pipilica si lichidul sa se reduca de la sine,pana atunci incerc sa gandesc pozitiv, astazi m-am simtit rau am si vomat, acum mai mi-am revenit.
Irinuka multumesc pt felicitari, inainte i-mi doream fetitza dar acum ma gendesc k asta e un lucru minor cea mai importanta este sanatatea, va doresc si voua sanatate multa

22+

Mergi la inceput

mda ..vad si eu ca numai noi bantuim pe aici...este week ..
pai am apendicita si o laparoscopie , cu trompa scoasa, chist de 6,5 cm si endometrioza.......dupa fiecare operatie se formeaza aderente care dor
pe asta mik la apuca frichineala si numai pe jos pe acolo ........

aditza26+

Mergi la inceput

zana buna .. imi pare rau ca si tu ai diverse probleme , offf ...cate ne mai chinuim sa aducem pe lume un copil dorit si cele care nu si-l doresc , care il parasesc dupa nastere ...numai au nici o problema , ridica , cara , fac orice cu burta la gura si nu au nimik
ma bucur ca te pastrezi optimista ajuta enorm , eu de fire is mai pesimista

aditza26+

Mergi la inceput

off imi inchipui ca ai ramas insarcinata mai greu...
imi pare rau...si esti si f tinerica...
dureri de mijloc si eu mai am din cand in cand,cred k e normal
nu poti sa iei nimic pt durere?

22+

Mergi la inceput

lucia ..exact , trei ani m-am luptat cu infertilitatea si cu psihicul meu iar cand imi pierdusem orice speranta d-zeu mi-a facut o minune , de asta sunt speriata , de asta nu as vrea pt nimik in lume sa pierd aceasta sarcina , visez la ea de mult timp si mi-o doresc din suflet
este groaznic sa iti doresti un copil si sa nu il poti avea , este infernal , ajunsesem sa numai suport vesti de genul cutare este gravida , sunt gravida sau mai nu stiu cine a nascut ....poate parea ceva rautacios , dar crede.ma ca ajungi sa te distrugi pshihic si am prietene care sunt inca in postura asta si mai au un pas pana la depresie , este groaznic
dupa operatia din 2008 mi-au dat sanse 6 luni natural , dupa care au zis categoric FIV pt ca nu mai am sanse din cauza endometriozei
pe langa durerea suifleteasca era si cea fizica ...luna de luna la cm aveam dureri de ma urcam pe pereti , eu fara multe calmante bai calde etc nu reuseam sa fiu om , ma taram in genunchi pe langa pat de durere , urlam ......de asta acum ma gandesc ca poate endometrioza si aderentele facute imi fac rau si acum

aditza26+

Mergi la inceput

am zis ieri ca fac azi poze si pun
am pus acum 4 dar nu sunt de azi....
caut sa vad ce mai pun

22+

Mergi la inceput

aoleu ce trist...imi fac rau povestile astea, daca se pot numi povesti...asa cand aud sau vad ca cineva sufera, nu vreau sa ti trezesc amintiri neplacute
dar de data asta o sa fie bine ai sa vezi

22+

Mergi la inceput