Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
aditzaC spune:
nu mi.ai trezit amintiri neplacute , nu le-am uitat ca nu am cum ....incerc sa ma bucur de minunea mea si ma gandesc ca daca d-zeu mi-a dat-o pai nu are sa mi-o ia ...deci va fi a mea si ma voi bucura de ea
f draguti sunteti
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
ca sa iesim putin din atmosfera trista ...ma uitam acum la stiri , in iasi unul sa urcat pe crucea mitropoliei protestand , nu ar fi nimik de ras , doar ca felul in care isi sustinea protestul si cum il ruga politia sa coboare ....m-a facut sa lesin de ras .... a stat 12 ore acolo ....of doamne
aditza
26+
bebelu86 spune:
hellloooo
an aparut si eu prin zona ![]()
Zana felicitari pt baietel. stai linistita ca data viitoare totu va fi bine. dc nu poti rezista atata timp, mergi la un alt medic, si mai afla o parere 
Zumzu felicitari si tie. am intrebat si eu aceeasi chestie, dc il gasesc de sarbatori si nu e nici o probl dc ma apuca nasterea atunci. si a zis k el e acolo. sa nu imi fac griji.
Daria sanatate multa.
babyleeks lasa k ebine sa bei multa apa. las-o mai moale cu mancarea picanta si condimentata k nu face bine in sarcina
si eu cu baia am o probl. dc nu am wc unde trebuie sa plec, stau aksa.
Adita
sa te simti mai bine
eu am fost plecata teleleu de la 8 din ![]()
abia la 5 am ajuns aksa. si bineinteles am bagat somn pana acu sa imi revin..
nu am gasit mai nimic de incaltat, ce era nr meu nu imi placeau, si ce imi placea, ori ma strnageau, ori ii puneam greu in picioare, ori nu era nr meu ...

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
aditzaC spune:
bebelu
.....offff pe unde ai umblat??ce magazine?
aditza
26+
bebelu86 spune:
capitolul 80 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
aditzaC spune:
nu prea imi place emisiunea , ma rog depinde ce invitati sunt ![]()
aditza
26+
luciact spune:
merci aditza,si voi sunteti 2 frumosi, am mai pus cateva poze
maine vreau sa ies k azi n am reusit si o sa fac poze la burtik
dj laura...nu ma uit sa nu mi vina idei....
bebelu imi pare rau ca nu ai gasit nimic
eu mi am luat din kiabi sapt trecuta o pereche de cizme, trei sferturi asa din piele intoarsa ff comode dar nu le am inkltat ink
am ramas singura iar 

sotul meu e de noapte....
dar am si eu o bucurie pe ziua de azi...nu v am spus dar acum 2 luni aproape sotul meu a avut un accident...masina cam praf....abia azi a luat o din service dar tot nu e gata mai trebuie vopsita ca e in 4 culori...

nu vreti sa stiti ce gaura a facut si in buget, in fine bine ca el nu a patit nimic
tot ce vreau sa va spun este...SA NU TRECETI NICIODATA PE GALBEN LA SEMAFOR!!!!!!!
22+
deedeebubu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zumzu
neata. cu ce doctor nasti? despre filantropia lucruri bune in general. multe fete il lauda. intra-devar nu prea primesc tatii doar la orele de vizita, dar e spre binele nostru si al bebeilor pana la urma...gandeste-te ca stai intr-un salon de ex. si toata ziua buna ziua sa se plimbe pe acolo tot felul de tati ca haine/pantofi de strada etc. nu e chiar igienic si eu imi doresc sa fie cat mai mult cu noi chiar si in perioada travaliului dar siguranta lui bebe tb sa fie pe primul loc. 27+ Darius Alexandru |
Scuze de intarziere... Sper sa nasc cu doctorita care mi-a urmarit sarcina: Sgarbura Adriana Zorela. Insa nu stiu inca daca e prin zona de sarbatori, o sa o intreb pe 11 cand ma duc la urmatorul control.
Stii cumva cum o sa nasti? Vrei sa nasti normal sau cezariana?
25 ecografic 27