Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
aditzaC spune:
baby....bucura-te , fii fericita ce n-as da sa am eu numai problema aia
eu stau in pat ..ma dispera se intareste burta si in pat chiar si de doua ori pe ora , dupa ce ma ridic dupa buda la fel .........cred ca sunt dr ...mie frica ,offffffffffff
si eu stiu ca in sarcina tb sa eviti condimentele , in special cele iuti
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
am sunat dr ...mi-a zis ca daca am una la 15 min atunci sa merg la spital , dar daca am la juma de ora sau la ora sa stau la pat si sa iau nospa , ar fi bine injectabil daca ar putea sa mi le faca careva ....offfffff , stau si ma uit la ceas sa vad ce si cum
numai e nimeni pe aici?
aditza
26+
luciact spune:
aditza imi pare rau tare....
tu la cate min ai? incearca se bei si apa...ajuta
esti singura? are cine sa mearga cu tine la dr?
22+
aditzaC spune:
lucia ....
iti mult ca esti alaturi de mine , chiar am o stare de cacao ...pai am doua trei pe ora
dar nu e o regula , am si una la ora ......si doua .....si una la o ora jumate ...

da are cine sa mearga cu mine nu sunt singura..
beau compot de mar cu prune nu este bun?? doar zeama facut in casa
aditza
26+
luciact spune:
ba e bun , lichid sa fie
dar din ce am inteles la calculator stai in fund pe scaun...n ar trebui sa stai in pat pe partea stanga?????

22+
babyleeks spune:
Aditza gandirea pozitiva ajuta incearca sa iti distragi putin atentia de la grija pt contractii...citeste si tu o carte,revista...pune-ti un film dragutz...
+22 cu 
aditzaC spune:
ba da iubita stau in pat pe stanga .... cu laptopul![]()
![]()
baby
incerc dar .......e f greu
aditza
26+
luciact spune:
si eu tot cu laptopu"...e cam obosit el dar merege...decat sa stau in fund pe scaun la calculator....
hai linisteste te, contractiile sunt periculoase daca sunt regulate,din ce ai zis tu sunt destul de anapoda....
hai fruntea sus...tu mai lucrezi? sau stai acasa?
22+
aditzaC spune:
lucia....pai numai ma duk la munka din august cand m-am intrenat cu dureri mari de solduri , nici eu numai stiu ce ma durea , mergeam cocosata , cica avea infectie urinara dar am fc cateva uroculturi si au iesit neg desi eu aveam toate simpt posibile
si am avut dureri mari ....dr au crezut ca sunt si sunt rinichi dar nu am nimik ca am fc eco , si atunci singura explicatie a fost ca ma dor ligamentele , uterul creste ...posibil si niste aderente eu am doua operatii si toate duceau aici
sunt in medical ...iar pe 21 oct intru in prenatal
pai nici nu as fi putut sa merg la munka in halul asta , am avut zile cand nu m.am dat jos din pat
aditza
26+
aditzaC spune:
vai in ce hal am scris ..ai inteles ceva ? scuze ....uneori merge greu si ma grabesc sa postez mesajul
aditza
26+