Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Asa auzisem si eu ...ca nu e bn sa mananci condimentat in general cand esti gravi...dar...daca ai o sarcina cum am avut eu la inceput de orice mancam vomitam....si singuru lucru pe care nu-l vomitam erau faimoasele aripioare picante de la...si mancarea thailandeza....asa ca asta e...ii dadeam inainte cu mancare picanta decat nimic

+22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

babyleeks mersi de raspuns,oricum am mancat acum picant dar nu mananc in fiecare zi asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

djlaura nush sa zic, eu nu mananc picant pt ca nu imi permite stomacul....
nu cred ca e vb de ardei iute in special...cred ca nu avem voie f condimentat in general

dar daca ti e pofta.......pofta buna atunci....

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

luciact mersi acum am terminat de papat,sper sa nu imi fie rau

Mergi la inceput

babyleeks las o si tu mai usor cu mancarea condimentata si vezi cum te simti...
oricum nu e rau deloc sa bvei lichide in general, mai ales acum cu sarcina...trebuie sa bem 3 l cred ca e ok....in felul asta nu ne doare nici burtica, si ne si hidratam, deci nu se usuca piele si avem sanse mai mici sa facem vergeturi...parerea mea

22+

Mergi la inceput

Lucia : ce-i drept am o piele iar dureri de burta contractii...etc ...nush ce-s alea...dar pisuuuuucand ies in oras e un chin...bn pana gasesc un restaurant si intru cu tupeu la wc...pt ca atunci cand vine......vine si punct tb sa rezolv problema pe loc...

+22 cu

Mergi la inceput

deci vezi,...priveste partea buna...si bea in continuare apa,...
si eu beau ff multa apa, dar nu ma fortez, beam si inainte la fel de multa dar si la toaleta mergeam si inainte si acum ...pe masura
cica sa ies in parc...pai nici nu cobor din bloc si deja imi vine.....tot timpul tre sa am wc langa mine, altfel intru in panik....
noaptea ma trezesc sa merg la baie de 3-5 ori, si dupa aia adorm ff greu, dar asta este...
totusi suntem norocoase daca nu avem altfel de probleme..cu adevarat probleme

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

pe 20 octcu dr Vultur,ca profu e plecat din tara atunci
abia astept

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

Angie cand ai morfo?

fluturas 21 +

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

DAAAA ii multumesc lui D-zeu ca nu am probleme cu adevarat...ce am eu acum sunt apucaturi de gravida nedormita hai ca mi-am mai revenit

+22 cu

Mergi la inceput

Angie tu cand ai dpn?

+22 cu

Mergi la inceput