Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
florintunde spune:
va doresc un sfarsit de saptamana fericit si buburuzat
Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
angieangie spune:
hei,buburuza mica..ce-ai patit?

| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks Buna ziua fetele sper ca voi aveti o zi mai buna decat a mea ![]() +22 cu ![]() |
Angie
+22
bebe jucaus
luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks Buna ziua fetele sper ca voi aveti o zi mai buna decat a mea ![]() +22 cu ![]() |
babyleeks ce ai patit???

22+
babyleeks spune:
Pai nu m am odihnit deloc in noaptea asta am baut 1,5l de apa...va imaginati urmarea...dimineata la 7 eram cu ochii intepeniti pe tavan...de la 7 pana acum am mai baut aproximativ 2l apa....imi e sete non-stop...sunt obosita si vreau sa dorm da nu pot...am decis sa ies la aer dar am facut cativa pasi si ma lua cu lesin....sunt plina de nervi
+22 cu 
fluturas2010 spune:
am gasit intr-un fund de sertar un goblen cumparat in urma cu ani, o fetita in genuchi care se roaga, pe un nor, baietelul l-am cusut de mult, e pe perete..ca un ingeras si ramasesem datoare cu fetita...deci a cam fost cazul sa incep sa cos la ea..mai ales ca o sa am din ce in ce mai mult timp...
o sa plec la tara..sotul o sa faca vinul, iar eu la caldurica cu catelusa, la bucatarie..vedem noi ce bunatati mai facem...ca ei ii place tot ce nu e permis (dulciurile), macar sa guste si ea...
fluturas
21
+
fluturas2010 spune:
mama...cum de iti e asa sete???eu abia reusesc sa innumar cateva pahare toata ziua si alea in sila, mai ales de cand a venit frigul, dar nu mananc sarat, condimentat...poate si de aici...
am pus pozici..
voi ati ramas datoare macar cu o imagine
fluturas
21
+
babyleeks spune:
inainte sa raman gravida nush daca beam 1l pe zi...si ala suc...nu apa....dar de cand sunt gravi...beau f multa apa 3l zi...bn ca eu mananc condimentat...poate si de aici setea
...da ieri chiar am papat numai pizza si nu cred ca am setea asta de la ce am papat ieri...

nu cred ca va puteti imagina cum e sa bei apa si sa-ti fie sete imediat cum ai lasat paharu jos....deja sticla in cazul meu

+22 cu 
djlaura01 spune:
fetelor eu am facut spaghete cu sos de rosii ardei iute (un sfert)si usturoi.....dar cica ardeiul iute nu e bn sa il mananci in sarcina
este adevarat???astept raspuns plss