Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
fluturas2010 spune:
fetele, mie de la 11 saptamani mi se intarea uterul ca un oulet..il vedeam si la plaja...si se simtea...nu a cedat deloc pana acum, iau no-spa, am vb si cu profesorul si cu doctorita din oras si a zis ca sunt normale si sa nu imi fac griji daca nu ma doare...uneori si eu sunt prapastioasa, dar ma gandesc ca si alte fete sunt gravi si nu isi fac nici o grija, merg de 2 ori la medic si una chiar m-a intrebat ce e aia morfologie fetal, ea avand 23 sapt..eu am intrebat-o daca a facut-o...si avea studii superioare..era oraseanca..sincer...si se traieste si asa..se nasc copii ff sanatosi si stiind mai putine...si mai ieftin...
fiecare alege..
fluturas
21
+
aditzaC spune:
iubita la mine au inceput de maxim o saptamana ......... pana acum nu imi amintesc sa fi avut sau daca am avut a fost una la nu stiu cat si sigur nu am bagat de seama ....
da ti se intareste burtica si se face un guguloi tare asa in fata in partea pelviana , asa se face la mine , unii zic ca tb sa se intareasca toata burta ..... la mine mai sus de buic nu se intareste de obicei ..... si dureaza sa zic maxim jumate de minut dupa care isi revine .....
4 pe ora??? sincer nu m-am uitat dar aseara cred ca am avut sigur si atatea pe ora daca nu si mai multe .......offfffffffff...
miercuri merg la dr abia astept numai am rabdare sa vad daca totul este in regula si sa discut cu doctorul
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
fluturas asa este ...cunosc si eu multe pers de genul ...si ma intreb cum naiba pot sta asa ??? eu ma gandesc daca nu fac ceea ce tb si am sa ma trag de par dupa aceea? adika stau linistita ca nu e nimik grav si mi se intampla ceva ..pai nu as putea sa mi-o iert niciodata , reprosandu.mi ca nu m-am dus la dr cand trebuia
pe langa contractiile astea ...... eu am si alte dureri si simptome de care am mai zis , presiunea respectiva ca si cum am gaze acolo si ma jeneaza ca nu le pot scoate si parca ma doare asa , durere de spate ... durere ligamente ...stomac , uneori nici numai stiu ce ma doare daca ma credeti si cad asa intr-o pasa proasta ....de numai imi tb nimik !!!
aditza
26+
luciact spune:
da stiu si eu ca se traieste si asa....
chiar aud persoane la 50 de ani sa zic...imi zic, da ce, PE VREMEA MEA nu se faceau atatea analize si eco,si etc.....si aflam sexul la nastere...
asa si???lumea a evoluat....sa nu fac ca nu faceai nici tu????nu mi se pare normal!!!!pai atunci de ce ne cumparam roboti de bucatarie, ne uitam la lcd, plasma, nu mai mergem cu batranele dacii ?si am dat poate cele mai banale exemple.....
daca stiinta a evoluat.. lumea, totul...se folosesc cele mai inalte tehnologii noi de ce sa nu beneficiem de ele??? doar din cauza ca pe vremea parintilor si bunicilor era altfel??

parerea mea e ca ori sunt dezinteresate, ori inconstiente, ori nu isi permit(ceea ce este de inteles)..
22+
aditzaC spune:
lucia........cunosc si partea asta !!!
mai mi se spune si mie ca nu stiu cine de la tara ..nu a mai facut nici morfo si nici eco si ca uite ce copii are
aditza
26+
angieangie spune:
neata si de la mine
a fost super aseara la dj Rino..a dabsat bebelusul meu maxim
fug sa papa si revin..daca nu o intind iar pe undeva
Angie
+22
bebe jucaus
djlaura01 spune:
neata fetele,ca de obicei m-am trezit tarziu dar nu am putut dormi toata noaptea,mi se contractau muschi la picioare si apoi imi dadea contractii la burta .....nush ce am patit ??ca niciodata nu am avut probleme de genul

pupik la burticile voastre
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC stiu ca era cineva cu infectie urinara ..sunt cam zombi eu citesc si pana sa postez am uitat tot ...voi aveti contractii? mie mi se contracta uterul jos asa si am perioade cand o face destul de des , nu doare doar jeneaza , simt cum se contracta si dureaza cateva sec.....nu pot sa apreciez exact .... offf stiu ca nu e de bine ca sa zic asa , ma doare si mijlocul ..... iau nospa dar ..... vad ca tot am , imi este asa fricaa![]() ![]() ![]() D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 26+![]() |
eu sunt cu infectia, dar am facut si urocultura si antibiograma, asa fac de fiecare data.nici nu se pune problema altfel

27+
Darius Alexandru
aditzaC spune:
zumzu ...bv atunci e ok sa il iei .... la mine ieseau negative ale naiba si eu aveam inf
doamne deci am stat jos la calc pe scaun ..m-am ridicat si abia ma indrept ca am preisunea aia cu mici intepaturi in burta ..nu e contractie parca am multe gaze , aer acolo nu stiu cum sa zic
aditza
26+
florintunde spune:
Buna si de la mine
santem la tara la bunici ca in fiecare wekend ..a fost soare fain,..am strans mere din livada..
Acuma ploua cu galeata si la noi
Sotul rade de mine...zice ca
iara stai pe bursa? asa stau pe forum ca aia care joaca pe bursa
Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 

...