Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
Irinukaaa spune:
Neata burticute!
zanabuna felicitari de bb baietel. Imi pare rau de celelalte problemute. Dar trebuie sa ai incredere ca va fi bine, ca se vor rezolva toate cu bine. Noi suntem aici si suntem alaturi de tine. 
Of Zumzu si la mine s-a cam pus problema asta data trecuta cand am fost la dr. Numai ca a fost cu subintelesuri, nici macar sa-mi spuna pe fata. M-a pus rau pe ace, dar trebuie sa admitem ca atunci sunt sarbatorile, iar dr ce nu vor fi de garda, vor fi plecati... sau cu familia petrecand cine stie pe unde.
Cred ca de-acum incolo cele care avem DPN prin perioada aia... trebuie sa ne asteptam si la de-astea din pacate. Oricat ne-ar asigura ei ca "vor fi acolo"... surprize vor mai aparea.
Si eu am tot cautat la inceput un dr care sa vina la nastere, sa aibe referinte bune, am vrut chiar sa merg in alt oras numai sa "am siguranta"... si cred ca "l-am ales pana l-am cules"!
Incerc sa ma impac cu gandul ca mi se putea intampla oriunde si cu oricine! 

sa treaca supararea!
Cum vremea asta lasa de dorit noi plecam la plimbare pe la Timisoara. Am vazut si o oferta la Real la bibe de la Chicco
, e pacat sa o ratam!
Sa aveti o zi minunata! 

Irina ~
26+ cu 
Shhhht! Cresc...
luciact spune:
zana buna si zumzu...presupun ca stiti ca doctori sunt oameni deci sunt supusi greselilor
de ex. eu am avut placenta dezlipita....ghici ce mi spune o renumita dr......la un eco...ca ea nu vede placenta dezlipita...ea vede sacul amniotic dezlipit...vreau sa spun ca m a bagat in ceata total.....( am cautat pe net, am cerut pareri, am vb cu alti medici...asa ceva nu exista si anume sac amniotic dezlipit)
deci nu luati de buna ce spune un medic....va speriati si ii faceti rau lui bebe, eventual mai cereti o a doua parere.
curaj, o sa fie bine, o sa vedeti
va

22+
fluturas2010 spune:
neta burtici
ce vreme nasoala, nu am chef de nimic..si cand ma gandesc ca noi nastem in plina iarna...dar sa privesc partea buna...o sa se faca bebe mare pana iese la plibare, noi avem timp sa ne reface corpul pt plaja
...hai ca am zis-o
fluturas
21
+
mica_daria spune:
Neata fetili...
Hop si eu repede repede sa va salut, ca de altceva nu am timp. De citit va citesc, dar nu apus sa va si scriu. Parca eu as avea 5 copii.
Mai fetele mele, eu sunt dintr-un bai in altul. Cred ca pufuleata mea ma injura non-stop de acolo din burtica. Weekend-ul trecut a fost un cosmar pt mine, in care nu am putut dormi si nici manca, din cauza maselelor si a urechii, pt ca am fost la o nunta si mi-a tras curent. Am crezut ca dau coltul de durere. Nici nu mi-a trecut cat de cat problema, ca am racit cobza.
Nu am timp sa citesc in urma, stiu ca multe dintre burticute au fost racite, da va rog dati-mi si mie ceva remedii cum v-ati tratat voi de raceala, sa ma apuc si eu, ca mi se crapa gatul in doua cand tusesc. Offff, abia astept sa treaca odata timpul.
Va pup
Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
aditzaC spune:
neata burtici

imi pare rau pt cele care au prb cu dr in perioada sarbatorilor si eu ma gandesc cum naiba o sa pice ..fac eu cezariana dar daca se intampla fix atunci de revelion ....
o veni dr la spital , no venii??
mda ....
mai fetelor eu simt o presiune mare jos ca si cum am gaze
, as vrea sa le elimin si nu pot si ma dor ..ma rog ma jeneaza asa si la miscari , si inainte sa raman gravida pateam asa.cred ca mi se trage de la merele de ieri 
app de catei si eu am doua o lupoaica batrana si una mica si nebuna ..dar stau la curte .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
stiu ca era cineva cu infectie urinara ..sunt cam zombi eu citesc si pana sa postez am uitat tot
...........vroiam sa o sfatuiesc sa faca o urocultura si o antibiograma inainte ....si eu am luat antibiotic fara sa astept rez si am luat de pomana ...acolo scria ca e rezistenta bacteria la ce luasem
...
voi aveti contractii? mie mi se contracta uterul jos asa si am perioade cand o face destul de des , nu doare doar jeneaza , simt cum se contracta si dureaza cateva sec.....nu pot sa apreciez exact .... offf stiu ca nu e de bine ca sa zic asa , ma doare si mijlocul ..... iau nospa dar .....
vad ca tot am , imi este asa fricaa

aditza
26+
aditzaC spune:
mda ..iar am intrat si ati disparut toate 

aditza
26+
luciact spune:
aditza sunt eu pe aici
da mai fac si cate ceva prin casa...
despre presiune jos la burtica, si eu simt, dar zicea o fata aici ca sunt tot un fel de contractii dar mai slabe
durere de burta si eu am, si ieri m a durut,si tot asa iau no spa 2-3/zi....am luat si cate 4
cineva zicea pe un site ca au doar efect placebo( psihologic) si ca de fapt nu ar fi de niciun ajutor
si eu sunt speriata, solutia...cred eu sa stam cat mai cuminti, fara efort in primul rand...si sa ne rugam la Doamne Doamne si o sa ajungem cu bine la termen
poop
22+
luciact spune:
logic ca am uitat si eu tot ce am vrut sa scriu....vad ca esti mai mare decat mine cu 4 saptamani....stii ca sunt normale contractiile, doar se pregateste uterul sa aduca pe lume bebelu
...si daca nu sunt mai dese de 4 pe ora...nu te nelinisti
daca contractiile inseamna sa ti se intareasca burtica asa si sa se faca in forma de ou uterul....inseamna ca eu n am avut pana acum...dar nu am inca 23 de sapt, la tine de cand au inceput?
22+
aditzaC spune:
lucia
multumesc frumos ...offff parca m-am saturat de tot felul de simptome si dureri ...... pshihologic ..hm nu cred ca este sincer la mine ca nu ma gandesc acolo si incerc sa trec peste 
aditza
26+