Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

[quote]citat din mesajul lui loutzy

Zumzu stiu ca e super de treaba si are multa rabdare. Eu am facut morfofetala la el si chiar mi-a placut de el ca om, dar ma inteleg f bine cu dr mea si ea imi stie f bine sarcina.
Dr. Hamid stiu ca are program la medicover de luni pana vineri (in Pipera). Nu stiu daca are si in spital la Filantropia.

Laura

24+ cu
[/quote
Pai la medicover nu se naste nu? eu stiu sigur ca era, cine stie poate intre timp sa nu mai fie, dar undeva tot tb sa asiste la nastere. O sa ma apuc sa-mi fac o lista cu alti doctori si plec in colindat..ca tot sunt sarbatorile. Fac si eu haz de necaz

]

27+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

A aparut ciudat ultimul mesaj, l-am scris gresit:

"Pai la medicover nu se naste nu? eu stiu sigur ca era, cine stie poate intre timp sa nu mai fie, dar undeva tot tb sa asiste la nastere. O sa ma apuc sa-mi fac o lista cu alti doctori si plec in colindat..ca tot sunt sarbatorile. Fac si eu haz de necaz
"

27+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ZUMZU : tot e bine ca ti a zis cat de cat din timp omu ca e in concediuin perioada aceea...asa mai ai timp sa te reprofilezi...
Tunde: eu chiar o sa nasc cu moasa daca sarcina o sa-mi permita

+22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Zumzu, cu dr Hamid sigur se naste la Filantropia. Au nascut 2 colege in primavara cu el. Medicoverul nu are spital inca. Zicea de consultatii, daca nu are prograam in spital, sigur are la Medicover. pe mine m-ar avantaja. Acum sper sa fie totul bine cu dr mea si sa nu fiu nevoita sa-mi schimb medicul.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Apropo de mancare ...si eu am inceput cu tampeniile....sunt la a 2 pizza pe ziua de azi dar chef de gatit 0puteti arunca cu rosii.....merit

+22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu cred ca fug la nani, bantuie Mos Ene pe la gene.
Somnic usor!!!, vb maine.
Pupici multi.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deedeebubu spune:

Apropo de Filantropia: ce stiti de spital? am auzit ca e foarte ok, singura problema mi se pare ca ar faptul ca nu prea primesc tatii sau vizitatorii pe acolo!
Mi se pare anormal, nu vreau ca sa asiste la nastere dar vreau sa fie langa mine si langa ala micu! Mai ales la inceput sa ma ajute...
Zumzu Cred ca avem DN cam in aceeasi perioada... poate ne si vedem pe la filantropia, depinde cum decurg lucrurile!
Asept opinii despre filantro.
Pupici

25 ecografic 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata burtici.Dau eu in dimineata asta lapte cu cereale sau ce doriti.
Fluturash-catelul tau seamana perfect cu al meu(sau mai bn zis al parintilor,a fost al meu cat am stat acasa)
Am pus si eu o poza cu burtica facuta acum o sapt.
Sa aveti un wekk-end placut.

Andreea 20+ cu Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deedeebubu

Apropo de Filantropia: ce stiti de spital? am auzit ca e foarte ok, singura problema mi se pare ca ar faptul ca nu prea primesc tatii sau vizitatorii pe acolo!
Mi se pare anormal, nu vreau ca sa asiste la nastere dar vreau sa fie langa mine si langa ala micu! Mai ales la inceput sa ma ajute...
Zumzu Cred ca avem DN cam in aceeasi perioada... poate ne si vedem pe la filantropia, depinde cum decurg lucrurile!
Asept opinii despre filantro.
Pupici

25 ecografic 27

neata. cu ce doctor nasti?
despre filantropia lucruri bune in general. multe fete il lauda.
intra-devar nu prea primesc tatii doar la orele de vizita, dar e spre binele nostru si al bebeilor pana la urma...gandeste-te ca stai intr-un salon de ex. si toata ziua buna ziua sa se plimbe pe acolo tot felul de tati ca haine/pantofi de strada etc. nu e chiar igienic
si eu imi doresc sa fie cat mai mult cu noi chiar si in perioada travaliului dar siguranta lui bebe tb sa fie pe primul loc.

27+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
dau si eu in dimineata asta cafea cu cozonac
pup toate burticile

22+

Mergi la inceput