Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Ana grea experienta ai avut..Ma bucur ca a fost cu final fericit!
Ayda bine ati revrenit! Dar ce baietel lung si grasunel aveti!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Am fost la gradi sa il luam pe Vlad. Intru si, cat se echipa el, se infinge unul din pusti in burta mea, intreband curios "ce e acolo?". In 2 secunde, pramatia mea se baga repede intre burta si amicul lui si ii zice foooarte sucarit "tu nu pune mana, ca acolo e surioara MEA". Taica-su plesnea de mandrie si a concluzionat ca poate sa o lase pe fiica-sa cu fratele mai mare in discoteca, ca nu pune mana pe ea nimeni, nu siguranta ![]() ![]() ![]() ![]() Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Tareeee.....

39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ionela.n spune:
Ana, bine ai revenit acasa cu Maia frumoasa 

KAT, felicitari pt bebe 

Klarisse, bafta multa maine! Sa dea DD sa fie totul bine si asteptam sa ne povestesti!
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Klarisse uite cateva motate si de la mine!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
MAI3 - ce praji ai facut?
Am o podfta de dulce in ultimul timp, ceva de groaza...daca maine sunt OK o sa fac un strudel cu mere, nu ma bag la ceva mai greu...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
Multumim din suflet fetele!M-am uitat si eu prin albumul cu bebei. Sunt superbi toti. Va multumesc si pt galeria facuta.L-am pus pe sotul sa intre pe forum si sa-mi citeasca prin tel,mesajele voastre.
KLARISSE nastere si recuperare usoara sa ai!!
Ana
de
Maia Elena
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui eveline MAI3 - ce praji ai facut? ![]() Am o podfta de dulce in ultimul timp, ceva de groaza...daca maine sunt OK o sa fac un strudel cu mere, nu ma bag la ceva mai greu... 39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Oare e vreun semn cu pofta de dulce? Ca si eu as manca numai dulciuri, dar nu cred, ca eu asa sunt mereu
Oricum, ieri am facut prajitura cu visine si azi budinca de paste cu branza dulce la cuptor.
Sa fac mancare nu am chef, ma simt obosita, dar cand vine vb de o tava de prajituri, ma execut imediat
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Maia seamana cu tati!Are doar nasucul de la mine,in rest e toata tati. Pana si degetele de la picioare sunt strambe ca a lui tati![]()
Si are talpitele lungi.O sa fie inalta ca tati. Sa nu va spun ce-i creste inima cand ii spun ca seamana cu el!![]()
Ana
de
Maia Elena
fulguta28 spune:
Anuta, esti o mami puternica si sunt convinsa ca atunci cand ai simtit pielicica calduta a Maiei, ai uitat de toate durerile care le-ai suferit in timpul travaliului. 

uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
donna79 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Maia seamana cu tati!Are doar nasucul de la mine,in rest e toata tati. Pana si degetele de la picioare sunt strambe ca a lui tati Si are talpitele lungi.O sa fie inalta ca tati. Sa nu va spun ce-i creste inima cand ii spun ca seamana cu el! Ana de Maia Elena |
Bine ati venit acasa! Maia este asa micuta si dragalasa
. Foarte emotionanta povestea nasterii, slava Domnului ca totul a fost bine. Sa va bucurati de noua voastra viata in 3!Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 8 zile. Doamne ajuta!