Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamici si burtici!
Multumim mult pt galerie si ca ati fost alaturi de noi.De ieri suntem si noi acasa, suntem bine si eu si bebe. Acum papapm numai san,sper sa nu fie nevoie de supliment.
Pt prima pgina, fetele care se ocupa, bebe se numeste Radu Costin, nascut la 39 sapt si 3 zile, apgar 9, cezariana.
Era cat pe ce sa nasc natural desi nu aveam voie...toata ziua de luni am avut contractii dureroase neregulate dupa ce cu o zi inainte am eliminat dopul. Luni seara am ajuns la spital, se cam indesisera contractiile...dr tot spera ca e travaliu fals pt ca nu aveam dilatatie...dar spre 11-12 noaptea deja ajunsesera la 5 min contractiile apoi la 3 min si dilatatie 4 spre 5..asa ca la 1 noaptea am intrat de urgenta in cezariana.
Bebe s-a nascut la 1.25 noaptea,4080 grame, 54 cm si totul a decurs bine.
Ghiocela multumesc ca le-ai tinut la curent pe fete!
Felicitari tutror mamicilor si sanatate multa bebicilor!
Nasteri usoare fetelor!
O sa revin cu pozici curand cu bebe

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Anutzo, te pup si bine ca s-a terminat totul cu bine si acum o tii pe Maia in brate! Bine ati venit acasa!

Bravo fetelor care au mai nascut intre timp! Scuze pt. intarziere, am calculatorul defect, asa ca dau send repede, pana nu se reseteaza.
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ana - bine ca s-a terminat cu bine
Loredana - eu sper sa ma apuce ziua, nu noaptea, dar dc e noaptea si nu se trezeste, sa vezi ce ii fac

Am fost la gradi sa il luam pe Vlad. Intru si, cat se echipa el, se infinge unul din pusti in burta mea, intreband curios "ce e acolo?". In 2 secunde, pramatia mea se baga repede intre burta si amicul lui si ii zice foooarte sucarit "tu nu pune mana, ca acolo e surioara MEA". Taica-su plesnea de mandrie si a concluzionat ca poate sa o lase pe fiica-sa cu fratele mai mare in discoteca, ca nu pune mana pe ea nimeni, nu siguranta

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am revenit si noi pe acasa, am mai facut niste cumparaturi pe ultima suta de metri, acum asteptam niste prieteni in vizita si dupa sa ma cosmetizez si eu.
Kiti si pupici si lui Chichi.
Multumesc fetelor pentru motate, sper sa fie totul bine maine, sa va ganditi la noi.

Klarisse graviduta 39+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ana ce fina e pitica si da, nici eu nu m-am decis cu cine seamana mai bine tu radiezi

loredana, tanamera pt felicitari ma uit la el si nu imi pot imagina cum a incaput acolo

kiti ce simpatic Vlad

noi, fetili, am facut praji baby era asa de incantata incat mi-a luat fata in mainile ei si m-a pupat toata dupa care mi-a facut o reverenta

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

HAI KLARI

o nastere de vis sa ai si un bebelus sanatos

pe la 12-1 astept vesti ca pana atunci n-ai acces la tel.

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Am revenit si noi pe acasa, am mai facut niste cumparaturi pe ultima suta de metri, acum asteptam niste prieteni in vizita si dupa sa ma cosmetizez si eu.
Kiti si pupici si lui Chichi.
Multumesc fetelor pentru motate, sper sa fie totul bine maine, sa va ganditi la noi.

HAI KLARIIII!!!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI
FELICITARI TUTUROR FETELOR CARE SI-AI VAZUT BEBEII SI NASTERE USOARA CELOR CARE URMEAZA
ANA ma bucur ca totul a fost bine pana la urma si sunteti, si tu si Maia sanasoase
Noi suntem bine numai ca ne place sa stam mai toata ziua afara si nu prea mai avem timp de altceva,dar acum ca este frig am renuntat la iesit si sper sa pot intra mai des sa vb cu voi
VREAU SI EU PAROLA DE LA POZELE CU BEBEI , va rroog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
WELCOME HOME, ANA+MAIA!!!
KLARISE!!!Sa ai parte de nastere usoara si recuperare rapida!!!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Multumim fetelor, sunteti tare dragute.
Anuta ai fost tare curajoasa, ma bucur ca tu si Maia sunteti bine.

Mergi la inceput