Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

In sfarsit am facut si eu baie,pe unde se putea,si ma simt mai umana!Am schimbat si pansamentul si ma simt mai bine!
Felicitari mamicilor care au nascut!!Sa aveti bebei sanatosi si cuminti!
Maia a papat si acu' face nani!Tati e fascinat de fetita si o priveste si o studiaza cu orele!.
Pana la urma nu am scapat de cezariana ,dar bine ca s-a terminat totul cu bine! Pun cateva pozici si revin cu povestea nasterii!

Ana mama de Maia Elena

Anutzaaaaa - bine ai revenit
Fug sa vad poze cu puiul mic

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

am vazut-o pe Maia
felicitari si bine ati venit acasa. sa creasca mare si voiasa sa isi bucure parintii

37+ poze
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana, tocmai am vazut si eu pe frumusica de Maia
Sa va traiasca si sa va faca cei mai mindri parinti din lume!

Nu-mi dau seama cu cine seamana mai mult, dar cred ca are cite ceva din amindoi?
Pupici!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Vazut puiutza de Ana. Sa fie sanatoasa si plina de noroc, ca frumusica este deja

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de aprecieri!

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari fetelor care au nascut!Bebici sanatosi si voiosi!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana ce gingasa si dragalasa e Maia! Sa va traiasca! Bine ai revenit!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Asaaa,sa incep cu inceputul!!!In noaptea de joi spre vineri,in data de 24 septembrie 2010,pe la ora 2 si 15 min ma trezesc din somn cu dureri de burta. Nu ma durea f tare,dar erau cam la 15 min.Il trezesc pe sotul si il trimit la farmacie dupa o cutie de no-spa.Pe la 3 jumate iau primul no-spa in speranta ca-mi vor trece contractiile.Dar il iau degeaba,caci contractiile sunt mai dese si tin mai mult.Vreau sa-l sun pe dl.dr.dar nu stiu ce sa fac.Daca e alarma falsa si trezesc omul din somn la 4 dimineata??Pe la 6,mai iau un no-spa.Acum contractiile erau la 5 min.Il sun pe dr,si-mi zice sa ma duc la spital cu bagaj cu tot!La 8 jumate eram la spital si la control imi zice dr ca am dilatatie 2 cm,si ca imi face internarea.Wow!Nu ma asteptam! Sincer imi doream ca Maiuta sa mai stea putin la caldurica sa mai creasca. Imi zice dr sa ma echipez cu toale de spital si-i zice uneia sa-mi faca clisma! Nici nu am simtit nimic,ma asteptam sa fie mai neplacut! Asaa,ma duc in sala de travaliu si astept. Ma doare burtica,dar inca pot sa ma plimb pe coridor si sa merg la toaleta. Imi era si sete si foame,si somn,cum nu dormisem toata noaptea. Pe la dilatatie 5 cm,il sun pe dr si-i spun ca vreau epidurala ca nu mai pot de durere. Pana vine dr,ma controleaza si-mi zice ca nu mai poate sa-mi faca epidurala ca am dilatatie 7 cm. "Intr-o ora nasti" zice dr! Cee??Inca o ora de chin??? Imi rupe membranele cu mana si ma trimite inapoi in pat. Wow,sa vezi atunci dureri!!! Am zis toate rugaciunile ce mi-au venit in cap,am plans,am gemut,m-au apucat frsoane groaznice,si i-am zis la dr sa-mi faca ceva ca nu mai rezist de durere si sunt epuizata (nedormita,nemancata).Ma suie pe masa si ma pune sa imping ca aveam deja dilatatie 10 cm. Am impins de cateva ori cat am putut,dar Maia a venit cu capusorul flexat pe spate si s-a blocat,nu am putut sa nasc natural. Dr a decis sa-mi faca ceza de urgenta,ca sa nu pateasca fetita ceva. Mi-a facut repede anestezia epidurala,si au facut toate pregatirile. Nu m-a durut,dar am simtit ca-mi smulge tot din mine cum tragea dr s-o scoata pe Maia,pe care a trebuit s-o traga inapoi ca se angajase pt nasterea naturala. La 22 si 40 de min a scos-o afara. Am inceput sa plang cand am vazut-o,mi-au adus-o s-o pup si mi-au lipit-o de obraz.Era asa calduta si fina! Nu-mi venea sa cred ca in sfarsit imi vad comoara! A avut 2500 gr,51 cm,si a luat nota 8. A doua zi mi-au adus-o in salon. A facut icter si a trebuit sa stea trei zile in incubator la fototerapie. Incepusem sa disper ca nu-mi venea lapticul.Abia in a patra zi a venit si laptele. Dar nu a putut sa suga la san deoarece era prea mica si nu avea putere. Ma mulgeam si-i dadeam cu biberonul. Si acuma suge pana oboseste,iar dupa aia ma mulg si-i dau lapticul cu biberonul..In greutate a scazut pana la 2200gr,dar a recuperat si a inceput sa puna pe ea.Acum suntem in sfarsit acasa si sper sa ne descurcam si sa crestem frumos! Pot spune ca am nascut de doua ori! O data natural,cu toate durerile de rigoare,si o data prin cezariana. Dar tot raul spre bine! Am avut o nastere f grea,dar a meritat! Cand ma uit la Maia,uit de toate durerile. Nu mai conteaza ca am stat aproape 20 de ore in travaliu,si nici recuperarea de dupa operatie.Acum tot ce conteaza e puiuta mea mica si scumpa,Maia!!

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari burticute si mamicute!
Ieri au venit bebelusii pe banda rulanta Felicitari mamicutelor, sa va trasca comorile mari si sanatoase !!!

Ana bine ati venit acasa! Am vazut pozele cu Maia, e scumpica foc dar nu m-am decis cu cine seamana.Tu cum te simti dupa operatie?pupici

Klarise maine nu stiu daca reusesc sa intru pe DC de aceea scot pentru tine o si iti urez nastere usoara, laptic mult si un bebe perfect sanatos.

Fistiq tu ar trebui sa nasti maine? Inafara de foamea continua nu apare nici un indiciu la orizont?

Kiti nici tu nu mai ai mult pana la marea intalnire.Asa facea si al meu sot inainte sa nasc, se trezea de fiecare data cand ma intorceam de pe o parte pe alta si ma intreba ca mergem la spital.Culmea e ca in noaptea in care a inceput travaliul a dormit tun , de abia l-am trezit sa mergem la spital.

Mai3 felicitari pentru greutatea fluturasului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doamne Anutza ce poveste ...mi s-a ridicat parul pe mine, noroc ca stiam finalul.
Bine ca sunteti OK!

E superba Maia, delicata ca o printesa! Sa va traiasca!

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput