Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am pus pe picassa poze cu noul membru al familiei. Nu, nu am nascut, dar am facut greseala de a-i trimite la cumparaturi pe cei doi masculi ai familiei. S-au intors cu un al 3-lea, un iepuras de angora, pitic. Are o moaca criminala, zici ca este bagat la curent electric
Ce sa mai zic... welcome to the family!

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

cui pot sa-i las si eu un numar de telefon ?
sa va anunte ce si cum.ca poate daca ma incurajati nu mai mor de frica

mamica de scumpete sara si george (38 sapt)

poti sa mi-l lasi mie, iti trimit si eu PM imediat cu numarul meu.
hai curaj , ca suntem alaturi de tine si imediat scoatem majoretele !!

sorana 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Am vazut si eu pozutele cu Maia. Mandru nevoie mare mai este taticul ei. E asa micuta si dragalasa... m-a topit.

Offf, si pe mine toata lumea ma intreaba cat mai imi vantur burtica prin cartier pentru ca bebelusii baietei abia asteapta sa o cunoasca pe Mara.

Sotul meu pana mai acu' doua saptamani se visa cum impinge caruciorul, iar acum cauta cele mai bune locuri de spionat cand o sa iasa fiica-sa cu primul ei prieten.

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Sotul meu pana mai acu' doua saptamani se visa cum impinge caruciorul, iar acum cauta cele mai bune locuri de spionat cand o sa iasa fiica-sa cu primul ei prieten.

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Pai ii facem cunostinta cu sotul meu si convingem fetele sa iasa impreuna. Asa, astia doi pot face cu randul la spionat pretendentii, plus ca il mai au si pe Vlad de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Am pus si eu cateva pozici cu bebe Radu
http://family.webshots.com/photo/2909495450106074700xVHRzy
Dc se poate sa primesc si eu parola pt contul bebeilor...eu am activat pm-ul dar nu stiu de ce nu apare...ca am tot primit pm pana acum
Multumesc mult!

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti, ce mutrita simpatica are Cocolino....

Scoatem si noi motatele de azi, ca maine vine mama sa imi faca perdeaua pt sufragerie si nu o sa mai am timp

Nastere usoara, Klarisse!

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana, ma bucur ca sunteti bine si ca ai trecut cu mult curaj peste nasterea grea. A meritat din plin

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Fistiq tu ar trebui sa nasti maine? Inafara de foamea continua nu apare nici un indiciu la orizont?

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

In principiu, da, miine e DPN-ul meu. Deocamdata nimic nou sub soare, doar o vaga senzatie de greata. Si cind ma gindesc cite griji imi faceam sa implinesc mai repede 36 de saptamini...
Ultimile contractii au fost acum vreo citeva zile - o saptamina cind faceam curat dupa renovari si eram obosita. De atunci... nada!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Scot si eu galeria la treaba, ca nu stiu miine cu ce ma mai ocup. Asadar, Klarisse nastere usoara si bebelus sanatos si mincacios! Sa vina si lapticul pt el rapid, si sa te refaci repede

HAI KLARISSE!

Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pt dureri; avind in vedere ca nasti la un spital privat sigur vor fi la dispozitia ta si vor avea grija de tine
Asteptam vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mi inchipui pe amandoi camuflati prin tufisuri, cu arsenal de razboi ultraperformant si Vladut dand de 6.

Saracii pretendenti, or sa fuga mancand pamantul.

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Pai ii facem cunostinta cu sotul meu si convingem fetele sa iasa impreuna. Asa, astia doi pot face cu randul la spionat pretendentii, plus ca il mai au si pe Vlad de ajutor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Am pus si eu cateva pozici cu bebe Radu
http://family.webshots.com/photo/2909495450106074700xVHRzy
Dc se poate sa primesc si eu parola pt contul bebeilor...eu am activat pm-ul dar nu stiu de ce nu apare...ca am tot primit pm pana acum
Multumesc mult!

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Ayda, este un scumpel BB Radu Ce falcute dulci are!! Pare cumintel in poze, asa e si in realitate, sau doar e vopsit gardul?
Iti trimit eu parola si userul pt contul cu poze de bbei.

Mergi la inceput