Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. Ana, in medie un nou nascut doarme 16 ore din 24, deci nu tot timpul. E curioasa si Maia sa vada lumea. ![]() Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Aha!Am vazut ca e f curioasa,ma priveste cu atentie si ma studiaza!

Ana
de
Maia Elena
tanamera spune:
Ana cum a reactionat colega de apartament
cand a vazut-o pe Maia?
Anna cum stai cu emotiile?
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
camisv spune:

pentru Klarisse, Didadi ,julycor79 si bb Matei, Ioana, Tudor
, sa aveti recuperarea usoara,laptic, copii sanatosi si mancaciosi.
Clary casa de piatra si felicitari pentru mica crestina 
Ana_25 bine ai venit acasa. Si Tudor adoarme greu dupa ce mananca, mai precis adoarme la san, dar cand il pun in pat zici la l-am pus pe jar
, deschide ochii instant. Fetele cu experienta, aveti ceva sfaturi?
Si eu uit zilnic la pozele cu bebelusi. Toti sunt frumosi, toti au ceva al lor, care te face sa te topesti cand ii privesti, iar cand citesc ca a mai nascut cineva, imi amintesc prima atingere a puiului meu (finut, moale, cald ... desi nu exista cuvinte de descris senzatia). Cine urmeaza? ca parca-i liniste ![]()
fetele,in ce pastrati voi laptele la frigider/congelator?
Camelia mamica fericita de Tudor
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui tanamera Ana cum a reactionat colega de apartament Anna cum stai cu emotiile? 36+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
momentan sunt ZEN. nimic nicio strafulgere, dar ieri am plans in cada asa pur si simplu

cred ca luni dimineatza o sa-mi tremure toate alea
37+ poze
AMR 2 zile
paticut spune:
buna seara...dragelor..
felicitari pentru :
Klarisse si bebe Matei - sa fii cuminte si mancacios...si mamii refacere rapida...
Didadi - felicitari pentru Ioana Catalina.. sa va traiasca si la fel pentru Julycor79 pentru Tudor Mihail.. sa fiti sanatosi si papapciosi si necolicosi!!
Alecsa_l - cum mai esti cu temerile?? am vrut sa-ti scriu dar nu am vazut PM activ. Dupa cum am mai povestit cu ceva timp in urma nastrerea mea prin cezariana a fost un vis frumos, fara dureri, fara temeri, fara nimic.. asa ca fii cu credinta in Dzeu si in tine , gandeste pozitiv si totul va fi bine.. crede-ma ca eu nu am crezut ca va fi vreo clipa fara sa ma doara.. am spus si o mai spun de o mie de ori.. singura mea neplacere a fost cca 10 zile cand doar simteam ca-mi adun matele de pe jos..si m-am intors de pe-o parte pe alta chiar din prima seara la ATI cu ajutorul a doua perne cerute la asistente. sper ca te-am mai linistit si imi cer scuze fetelor ca m-am intins din nou cu aceasta poveste.
Ana -felicitari pentru cele 10 KG in minus.!!
Tutz- petrecere frumoasa!!
Fistiq - eee. cum e la 40+, Anna?? cum te simti?? lasa plansul fata doar ala de bucurie .. da?? ne-am inteles??
Mari Paun - wow ce de vesti noi.. felicitari pentru bb Petru cuminte, pentru noua silueta in pantalonii vechi si pentru nou anuntata petrecere dubla de botez si cununie religioasa.. sa fie intr-un ceas bun.!!
Clary - casa de piatra si felicitari pentru crestinare!!
Tanamera: nimic spectaculos, dar multumesc de intrebare.. am facut o ciorbitza a la grec din pui, chiftelute din pui, snitel din piept de pui, toate asezonate cu cartofi la cuptor si castravetii mei nou acriti! care de altfel au facut furori!...pentru desert am servit ciocolata cu rom..si inghetata.
ma duc sa mai citesc din urma.. tot am sentimentul ca am sarit pe cineva..trebuia sa-i spun ceva lui maitrey ... dar imi aduc aminte..
va pup..pi tati...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
cu
AMR 17 zile
maitreyi spune:
nastasie i-am luat 2 avent-uri. noi ii dadeam pana acum tot in avent da' in recipientele de stocare a laptelui matern si parca faceau vid. adica mergea f greu la supt si trebuia sa ii scot din cand in cand tetina din gura si se enerva plus ca dura o masa prea mult. acum i-am dat cu astea noi si a mancat mai repede si fara sa mai faca vid. a fost lapte de-al meu. proba adevarata va fi la formula ca aia e mai groasa si spumoasa.
july la noi acomodarea a fost f fireasca din partea celei mari. l-a acceptat de la inceput. bine, noi pregatisem f mult terenul inainte. ea are parte de atentie la fel ca si inainte mai ales acum cat bebe mic inca e dormicios. oricum, are in continuare aceleasi activitati alaturi de noi ca si pana acum. ce am observat ca si schimbare e la noi...parca avem mai multe pretentii de la ea si nu prea inteleg de ce...dar avand in vedere ca am identificat schimbarea vom lucra ca atare la noi si cu noi.
cami eu il tin in recipientele cu care a venit pompa insa sunt si pungi speciale la farmacie deja sterile.
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Alecsa_L spune:
| citat din mesajul lui paticut buna seara...dragelor.. felicitari pentru : Klarisse si bebe Matei - sa fii cuminte si mancacios...si mamii refacere rapida... Didadi - felicitari pentru Ioana Catalina.. sa va traiasca si la fel pentru Julycor79 pentru Tudor Mihail.. sa fiti sanatosi si papapciosi si necolicosi!! Alecsa_l - cum mai esti cu temerile?? am vrut sa-ti scriu dar nu am vazut PM activ. Dupa cum am mai povestit cu ceva timp in urma nastrerea mea prin cezariana a fost un vis frumos, fara dureri, fara temeri, fara nimic.. asa ca fii cu credinta in Dzeu si in tine , gandeste pozitiv si totul va fi bine.. crede-ma ca eu nu am crezut ca va fi vreo clipa fara sa ma doara.. am spus si o mai spun de o mie de ori.. singura mea neplacere a fost cca 10 zile cand doar simteam ca-mi adun matele de pe jos..si m-am intors de pe-o parte pe alta chiar din prima seara la ATI cu ajutorul a doua perne cerute la asistente. sper ca te-am mai linistit si imi cer scuze fetelor ca m-am intins din nou cu aceasta poveste. Ana -felicitari pentru cele 10 KG in minus.!! Tutz- petrecere frumoasa!! Fistiq - eee. cum e la 40+, Anna?? cum te simti?? lasa plansul fata doar ala de bucurie .. da?? ne-am inteles?? Mari Paun - wow ce de vesti noi.. felicitari pentru bb Petru cuminte, pentru noua silueta in pantalonii vechi si pentru nou anuntata petrecere dubla de botez si cununie religioasa.. sa fie intr-un ceas bun.!! Clary - casa de piatra si felicitari pentru crestinare!! Tanamera: nimic spectaculos, dar multumesc de intrebare.. am facut o ciorbitza a la grec din pui, chiftelute din pui, snitel din piept de pui, toate asezonate cu cartofi la cuptor si castravetii mei nou acriti! care de altfel au facut furori!...pentru desert am servit ciocolata cu rom..si inghetata. ma duc sa mai citesc din urma.. tot am sentimentul ca am sarit pe cineva..trebuia sa-i spun ceva lui maitrey ... dar imi aduc aminte.. va pup..pi tati... paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 17 zile |
Merci mult pentru incurajari. Ti-am trimis si PM, poate poti sa-mi dai reply sa-mi povestesti cat mai mult de cezariana. Mi-e frica, insa ma consolez cu faptul ca inca mai am doua zile. Am tot citit pe net cum e cu recuperarea...si cam ce am inteles eu e ca nu am voie sa ma misc, ca stau si ma uit la tavan si mor de durere...

. Eu nasc la stat, poate conteaza si asta, dar chiar nu-mi permit la particular.Pup.

Alecsa_L,
38+ ,
AMR 2 ZILE.
donna79 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Donna, felicitari si tie pt semnaturica! Sa vezi ce surpriza o sa-ti faca galuscutul tau, o sa fie un grasan cu bolfite, ca stiu cite emotii ai avut si tu pt greutatea lui ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+Mai e putin pina departe! ![]() |
Eu m-as multumi cu 3500gr Ei... eu zic ca nu mai am rabdare dar vad ca tu stai bine cu nervii. De cate ori sun pe cineva e inevitabila intrebarea:" ce e? nasti?"
Nu mai zic ca am avut parte de un pelerinaj al prietenilor, toti au vrut sa ma mai vada burtoasa.
Tanamera

Donna
39+ cu
Tudor GabrielAMR 7 zile. Doamne ajuta!
donna79 spune:
Paticut, suna asa bine meniul tau!
Fetelor, azi am facut o mega-tampenie, nici mie nu-mi vine a crede. De trecut la categoria: "neuronu' gravid si tembel". Am bagat ultimele hainute ale lui bebe care ramasesera de spalat siii... am uitat sa pun detergent. Le-a invartit masina de le-a capiat 2 ore degeaba
. Acum trebuie sa le mai spal o data.
In ton cu ramoleala mea din ultima vreme, m-am apucat de crosetat. Cam fara scop si finalitate, m-am apucat de o paturica, vad ca ma linisteste. Cum ma apuca anxietatea mai bag cateva randuri de picioruse si ma calmez. Am facut si o pereche de botosei, aproape identici
. Ma rog, perseverez, poate iese si ceva util pana la urma.
Donna
39+ cu
Tudor Gabriel
AMR 7 zile. Doamne ajuta!

50% mommy + 50% daddy = 100% love
K+A=T