Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz
KAT - Tess se face tot mai frumoasa in fiecare zi :)

Tutz 38w3d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Multumesc frumos!

Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

In sfarsit a adormit Maia! Dupa ce papam,avem program de strambacit si de studiat pe mami si pe tati.
Fetelor,e normal sa stea o ora treaza dupa ce papa? Abia adoarme in brate,iar cand o pun jos incepe sa se agite si sa planga.Trebuie s-o tin in brate pana adoarme bine si dupa aia s-o pun jos. Asa era si in burta ,hiperactiva Duracell!
Sunt f obosita si ma doare spatele de nu mai pot!Fetele care nu au nascut inca, profitati acum de timpul liber si de nopti linistite,ca dupa ce vine bb....adio liniste si odihna!!

MAI3 ,da,e lungana ca si tati!

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julycor79

salutare! stiu ca nu am intrat de mult dar de citit v-am citit tot timpul! felicitari tuturor mamicilor pentru bebelusii lor si nastere usoara viitoarelor mamici!
eu am nascut pe 22.09.2010 pe bebe Tudor Mihail la 40 sapt fix conform ecografiei,3400 gr, 51 cm, scop Apgar 9, nastere naturala cu epidurala( mult mai bine decat la nasterea lui David)
am nascut la Filantropia desi trebuia la Polizu dar deh cu spitalele astea inchise...oricum a fost ok la Filantropia
bebe Tudor papa bine si doarme din ce in ce mai bine ( la inceput a fost mai greu noaptea cu dormitul)
astept si eu adresa de mail si parola pentru albumul bebelusilor sa pun si cateva poze cu bebe
va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa si scriu nu doar sa citesc

Iuliana 22s+ si mami de David 4 ani

Felicitari Iuliana!

Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Ana, in medie un nou nascut doarme 16 ore din 24, deci nu tot timpul.
E curioasa si Maia sa vada lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julycor79 spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Tessa a facut icter, are ochisorii galbeni. Azi noapte urma sa fie noaptea in care puteam sa ne-o petrecem impreuna dar o parte din ea a stat la aparatura speciala. Dar acum e ok. A venit si lapticul. Dar e adormita si nu prea are chef de supt. Ma simt umflata in tot corpul.

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele cu totii bebelusii aparuti pana acum si sunt foarte frumoas! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

KAT - e absolut superba Tessa

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Multumesc frumos Eveline!

Mergi la inceput

Intrebare : pentru mamicile care mai au deja un pui sau doi acasa, cum a fost pentru ei intalnirea si acomodarea cu cel/cea mica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

azi bolficelli are 2 saptamani maine am fi avut DPN-ul

La multi ani Adelina si Emma! sa cresteti mari si sanatoase!

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

La multi ani!

Mergi la inceput