Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore. spune:

Au trecut aproape 4 luni de cand nu am intrat pe forum.Mi-a fost foarte dor de voi.Pe cele care deja ati devenit mamici va felicit iar celor care urmeaza sa dea nastere in curand va doresc multa bafta si sa fie toti copilasii sanatosi.
Ceea ce am citit pe acest forum dealungul acelor luni minunate m-a ajutat foarte mult.
Pentru mine luna iunie a adus un cosmar in viata mea.Am primit vestea ca ,copilul nostru are o problema.Suferea de hernie diafragmatica forte grava.A trebuit sa intrerup sarcina la 6 luni.Am fost distrusa atunci si asa voi ramane toata viata mea.A trebuit sa renunt la puiutul meu.Era un baietel care semana foarte bine cu mine.L-am vazut si in mintea mea doar acea imagine a ramas.Copilasul meu care in loc sa se pregateasca sa traiasca ,a trebuit sa moara.Cel mai dur si dureros este faptul ca eu a trebuit sa semnez pentru intreruperea sarcinii.Am avut momente in care am simtit ca innebunesc,ca nu mai vreau si nu mai pot sa traiesc.Ma simt vinovata si caut explicatii la ce s-a intamplat,dar nu le gasesc.
Am avut impresia ca nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa merg mai departe,si ca nimeni nu ma poate intelege.Asa si este.Eu traiesc aceasta drama care ma va urmari toata viata mea.
Doar va rog frumos sa ma stergeti de pe lista.Sufar atunci cand vad ca bebe meu nu va mai aparea acolo la nou nascuti.Maine ar fi trebuit sa nasc.Nu am liniste pentru ceea ce am facut.Si cred ca Dumenezeu este foarte suparat pe mine.
Eu am sa ma gandesc vesnic la voi,veti fi intotdeana prietenele mele virtale cu care am petrecut cele mai minunate luni din viata mea.Va pup

Mergi la inceput