Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult. O sa le cumpar si eu piticilor mei. Oare poate lua si Maria? (ea are doar un anisor)Am citit pe un prospect ca trebuie sa-l tina sub limba? Chiar nu cred ca pot sa-i conving sa faca asta.

La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc si voie buna!!!!

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Multumesc pt. urari! Sunteti niste dragute! Si va servesc cu tot ce vreti :

roxxy despre asta este vorba: http://www.laptisordematca.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=30

le dau 0.5 g/zi dimineata pe stomacul gol.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Incercam sa ajut o prietena care este insarcinata sa se logheze pe forum si am descoperit fara sa vreau ca CREEM a pierdut sarcina.Nu puteam sa raman impasibila si cu scuzele de rigoare in cazul in care nu vroiai sa anunti, eu iti spun cu mana pe inima ca-mi pare nespus de rau Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste si sa ai puterea de a o lua de la capat in cazul in care va mai doriti un copil.Te pup si te imbratisez.Suntem alaturi de durerea ta si daca putem ajuta cu ceva.....Ma rog pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

creem...sunt alaturi de tine...!...totul o sa fie bine! ai sa vezi...timpul le vindeca pe toate!am trecut si eu prin asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,din pacate Cati a pierdut sarcina,nu vroiam sa va dau eu vestea,am zis ca mai bine va spune ea...nu stiu ce s-a intamplat...imi pare asa de rau...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Imi pare nespus de rau pentru Cati. Multa putere iti doresc Cati ca sa treci peste acest moment greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

deschid si eu abia acum pe aici , sa vad ce mai faceti am saltat niste aniversari, intre timp, imi cer scuzeca n-am mai apucat sa intru la timp, dar vroiam sa va felicit

La multi ani fericiti! cu intarziere ankule lui Raulsa fie sanatos si va umple viata de bucurii!!!
Pussi La multi ani fericiti! , tot cu intarziere
sa te bucuri de printesele tale si sa ai cat mai multe impliniri!
multumim de pontul cu laptisorul de matca!
am vazut si cateva poze ..
victo sa-ti traiasca micul crestin..ai doi baietei superbi, iar tu arati fenomenal!

am vazut si admirat pozici si cu Luca de bianca,Filip de andreea..mamicilor sa va traiasca sanatosi copilasii! ..ca tare's frumusei..iar voi mamicilor aratati tare,tare bine...tare 'as vrea sa arat si eu ca voi dupa bb2 multumim de foto !

am vazut pozici si cu frumoasa Mariuca(ancaD)..e superba, superba!

alina am vazut si pozele cu kaiacul si cu operele Mariei..
idei cu bricolaj..noi decoram totul.. o sa pun si eu niste foto mai tarziu intr-un album, cu operele noastre (ca idee;) noi cumparam personaje(tip hello kitty, ben ten, principesse,micky,etc) si le lipim( a se citi decora) peste tot.. impreuna cu operele noastre de arta (picturi deosebite, de pensoane,carioci si crioane colorate)saracul tati, abia a zugravit...si saraca mama(adica eu) ca toata ziua sta cu carpa'n mana
ca activitate extra pentru gradi, ne gandim si chiar ne'am propus(numai sa terminam cu raceala asta interminabila)sa o dam pe stefi la innot..
roxana RGE..da' tu pozici?

numai stiu ce vroiam sa mai adaug...
off ... ce veste, ecaterina n-am cuvinte...
Dumnezeu sa te intareasca

fetelor va doresc la toate din suflet numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Un mesaj de la Cati...

multumesc mult, Ramo...din pacate sarcina a fost atat de toxica incat timp de 10 zile am stat numai cu perfuzii atat acasa cat si la spital, fara sa pot manca sau bea ceva fara sa vars. Mi s-a rupt un vas de sange intre stomac si esofag si vomitam sange de 4 -5 ori pe zi, astfel incat aveam risc mare de hemoragi interna. Plus ca de la spasme si varsaturi incepusem sa a o scurgere galbuie. Dr. initial care ma urmarea dadea din umeri, apoi am fost la o clinica particulara la dr cu care am nascut-o pe sofia cu care am stat mult de vorba, si care mi-a dat mai multe solutii, dar cu sanse slabe de reusita fara sa-l afecteze pe bebe (ar fi trebuit sa-mi cauterizeze vasul ala cu anestzie generala si apoi sa iau antivomitive puternice care sutn toxicee rau pentru fat).
Cu mult regret si durere in suflet am intrerupt sarcina fiind epuizata de atata durere, arsuri (aveam rani in gura de la saliva).

Acum sunt in refacere pe toate planurile (s-a intamplat chiar de ziua mea...iti dai seama ce chef am avut, dar Sofia si sotul m-au inveselit cu flori culese de pe malul marii si cu tortulet), dar inca sufar si plang...si sper sa nu te afecteze povestea mea si sa ai o sarcina usoara si buna pana la termen.

Te pup cu drag!
Am citit si la scutece ca m-au incurajat fetele, le multumesc din suflet si te rog sa dai tu copy paste la acest mesaj acolo, ca eu nu mai am putere sa stau acum la calculator.
Va imbratisez cu drag pe toate fetelor!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stefania,
offf..Cati, atat de rau imi pare!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Cati, suntem alaturi de tine .
Offf, Doamne, tare greu e cateodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim ramo !

cati off...
Doamne ajuta sa reusesti sa treci peste...nu e usor,stiu, dar sper ca DD sa-ti intareasca sufletul!

noi suntem bine , in general.. cu raceala stam deja mai bine...
nu am descoperit inca de unde provine oboseala lui stefi , dar speram sa depistam cat mai repede.
cu plecatul in ro, ca tot cred ca v-am spus cate ceva despre faptul ca tb sa plecam.. a saltat si de data asta.... asa ca suntem tot in asteptari, "obside" si stres... cam atat..nu mai intru in amanunte...

o zi buna si numai bine va doresc!

Mergi la inceput