Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RGE

PUSSI LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.."

LAAAA MULTIIIIIIIIII ANIIIIIII!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RGE

ANCULE....sedinta foto cu Maria e de-a dreptul ..wooow...

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.."

fotomodeala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

RGE....multumim de aprecieri!si ca ti-ai facut timp pt. noi...ref la kg....crede-ma, am muuuulte in plus...vreo 10...dar de cum voi incheia cu alaptatul lucrurile se vor schimba.....copii poarta denumirea de Sfarleaza respectiv Praslea...sau vuvuzele (cand sunt impreuna)
LA MULTI MULTI ANI FERICITI !!!!da' pussi, nu vii si tu cu o praji p-aci?
cred c-am pus-o de-o candida...ca ma ustura si am gasit ceva urme si la Luca in gurita....astept sa adoarma micu si ma oblojesc cu ceva....
noi pe la 16,30 mergem la chef de 2 anisori....
sfarsit de saptamana placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxana, multumim...baietii mei cu ochi albastri..:)
sdar ce-ai avut maica azi, ai dat in boala vizionatului de poze?
Pussi, La multi ani fericiti!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Pussi!!

Roxana, ce maraton printre poze... eu nu mai am aparat foto, asa ca am o scuza.:) Am de ieri 2 poze cu un iphone, nu se vede f bine, dar asta fac eu la 34 s ca am un col care cred ca ma duce la 41-42 de sapt.
Si operele Mariei. Eu am mers la un curs tare fain de mozaic, asa ca m-a apucat iar dragul de lucru, numai ca nu am loc de M. E amuzant si asa, ne facem stoc de cadouri de Craciun in stil naiv.

Mai vreau si eu idei de jocuri potrivite pt copii daca puteti. Preferabil care includ bricolaj, ca asta prinde la noi.

Wk placut tuturor!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

Mergi la inceput

Bianca, sper sa treaca repede. Am avut si noi ceva asemanator in primele luni ale Mariei, dar a trecut f repede cu tratament.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

PUSSI, LA MULTI ANI SANATOSI SI MINUNATI ALATURI DE PRINTESELE TALE IUBITE SI DE FAMILIA TA!

roxana, multumim de complimente...si de vizionare...

noi am implinit ier 4 luni, nu-mi vine sa cred...ce trece vremea...Alina in curand naste, apoi urmeaza Lavi...uauu...in curand scoatem majoretele...

Alina nu ma mai joc, nu-ti vad deloc burtica in pozele alea....

Lavi, si tu mi-ai promis niste poze cu burtica...unde esti?

o saptamana faina fetelor!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, ca tot iti era teama..uite-ne pe noi la 3 luni jumate..si am scapat fara raceli notabile, desi Stefan a fost racit de 3 ori de cd s-a nascut piticul.
cica pana pe la 3 luni astia mici au un sist imunitar f bun si nu prea se imbolnavesc.
bine, acum tu faci cum crezi in privinta gradinitei Mariei.
eu ma gandeam ca pt socializare, o poti lasa pana la amiaza, si apoi aveti si timp pt voi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Multumesc pt. urari! Sunteti niste dragute! Si va servesc cu tot ce vreti :

roxxy despre asta este vorba: http://www.laptisordematca.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=30

le dau 0.5 g/zi dimineata pe stomacul gol.

Mergi la inceput

Andreea, numai sa pun mana pe un aparat foto.:) Cum ziceam, al meu a baut prea multa apa, sa vedem cand vom reusi sa luam altul, dar e o prioritate, pe langa multe altele.
Victo, multumesc. Adevarul e ca nu stiu cat de multumita sunt de gradi. Nu foarte, evident, desi ea e tare incantata. As duce-o in wk la FTK, sunt mai multe sedii in Bucuresti si cred ca as cauta un curs de dans. Ea face cu un profesor de balet la gradi si e activitatea preferata. O sa ma gandesc cu ce pot inlocui gradinita o vreme...

_

Mergi la inceput