Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
offffffff, acum am citit mesajul Ecaterinei...
imi pare nespus de rua...sunt alaturi de tine...stiu prin ce treci...ma rog la DD pt tine si sper ca in curand sa-i aduca barza o surioara sau un fratior Sofiei...te imbratisez...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RGE spune:
CATI te imbratisam cu drag si daca ai nevoie de incurajari sau de o vorba buna suntem aici.Nimic din ce spunem nu poate lua durerea ta, dar simplul fapt ca ne sti alaturi de tine poate iti ia din povara ce o duci pe umeri.
Domnul sa te intareasca si sa-ti redea zambetul pe buze cat mai curand posibil!!! Multa sanatate si pace in suflet!!!
RGE spune:
Nu stiu daca voi mai ajunge in fata calculatorului zilele acestea, asa ca incep si eu sa urez LA MULTI ANI SANATOSI TUTUROR BULGARASILOR SI GLOBULETELOR (inclusiv fratiorilor si surioarelor lor).Va imbratisam si va uram petreceri cat mai frumoase si cadouri multe.Numai bine sa le dea Dumnezeu copiilor nostrii!!!
LA MULTI ANI!!!
pussi spune:
cum zilele urmatoare nu mai intru am sa fac acum urarile:
LA MULTI ANI RAUL & ROBERTO! FELICITARI MAMI IRINA PT. PUIUTII DE 3 ANI!
LA MULTI ANI ALESIA! BRAVO MAMI LA TRIPLU! sA-TI TRAIASCA IEDUTELE!
LA MULTI ANI STEFAN! SI MAMICII SA-I TRAIASAC FECIORII!
LA MULTI ANI IONUT!
LA MULTI ANI IASMI!
Cati nu am cuvinte, dar viata merge mai departe!
Vasari spune:
Am facut azi curatenie la fanii pozelor de pe Picasa si am sters din greseala pe cineva, nu stiu cine. Daca e una dintre voi imi cer scuze anticipat.
Am gasit si pe cineva necunoscut, Alexiss s, avea corelate si galeriile lui Cati, Andreea si Ramo. Poate va mai uitati si voi ziele astea si le dati block la necunoscuti.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
SufletDInger spune:
Buna.
La multi ani tuturor sarbatoritilor.
Cati, te pup cu drag.
Eu sunt Alexiss s de pe picasa :)
Vasari spune:
SufletDInger, imi pare rau, nu am avut cum sa vad cine esti si din pacate operatiunea citez "cannot be undone".
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
Victo spune:
multumim de urari.
astazi facem petrecerea lui Stefan. maine va povestesc cum a fost si sa va servesc cu tort :)
acum astept sa se trezeasca micutul..tati e pe la gradinita, sa il imbrace frumos (sper sa reuseasca) pe sarbatorit. ne intalnim direct la locul cu pricina, ca n-am vrut sa ii stric somnul de frumusete lui Mihai.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)