Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 16
g24hit spune:
neata
o cafeluta? cine doreste?
Iulia tuseste de o saptamana,sambata a facut febra, am pus-o pe tratament homeopat si e destul de bine avand in vedere ca a avut si putin puroi in gat. sper sa mearga bine asa pt ca in sept aproape toata luna a luat antibiotic.
merge la gradi, ii place dar totusi dimineata mai plange putin.
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Roxxy80 spune:
salutare!
Pussi, daca mai intri pe aici si ai timp scrie-mi si mie cum ai procedat cu laptisorul de matca: cat le-ai dat, cantitati, cum etc. Multumesc mult.
RGE spune:
POPBIANCA...sa-ti traiasca perechea, sunt foarte frumosi amandoi si Ana si Luca(scuze, nu am retinut cum le spui tu)
, m-a impresionat poza unde stau amandiu in patut.Si tu arati super..pozele de la botez cred ca sunt cele mai recente cu tine, altele parca nu ai, cel putin eu nu am gasit..acolo mai aveai cateva (foarte putine) kg in plus, sa nu renunti![]()
Esti o mamaica foarte tanara si frumoasa si ar fi pacat.
RGE spune:
Eladea2005, baietii tai sunt dulci foc, m-am distrat teribil uitandu-ma la pozele lor.Acum le-am vazut si pe cele de la botez, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
RGE spune:
ANK83, nici tu nu ai scapat
..m-am delectat si cu pozele Ceciliei si ale lui Raul, sa-ti aduca amandoi implinire si bucurii in suflet.Te admir foarte mult 

Si apropo de mesajul tau vis-a-vis de mine...sa-ti raspund..iti promit solemn aici de fata ca voi asista virtual, cu majoretele de rigoare si incurajari si la al treilea
.Sa fiti sanatosi!!!
RGE spune:
VICTO ...MIHAI ARE NISTE OCHI BESTIALI!!!
LAVINIA SI ALINA(VASARI) cu voi nu vorbesc, fac greva pana nu puneti poze ![]()

..pupici la burtici, nu voua
LAVINIA unde dati party ?

..wooow...