Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Raul, la multi ani, voinicule!! Sa cresti mare, sa ai noroc si sa fii sanatos! ![]() Lavi, cum te mai simti? Poze cu burtica mai ai?:) Eu imi schimb dr, alt stres pt mine, miercuri am intalnire cu dr nou. Am avut o mare surpriza de la al meu, care-mi recomanda cezariana dupa o nastere naturala daca bb e mai mare de 3,5 kg. Sa nu mai zic de faptul ca la Municipal nici nu se face anestezie la nasterea naturala. Imi place sa am totusi posibilitatea de a alege. Cred ca la o prima sarcina as fi ascultat, consider ca am avut noroc. Na, bine ca am aflat inainte de a naste._ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33 |
alina am cateva pozici dar nu le mai postez online. eu ma simt bine , profit la maxim de burtica si ma "chinui" sa nu pun kg pe mine :))
cam nasol ce ai patit cu dr.pfffff. sper sa dai pt un dr de care sa fi multumita.

mamica fericita de printesa
si
baietzoi
21+
popbianca spune:
hi
LA MULTI ANI pt. RAUL !!!si la mai mareeeeee !
ank...DD ajuta sa creasca copilasii si sa va aduca numai bucurii!
la noi nu e ok in sensul in care amandoi copilasii tusesc si sunt ragusiti....suntem pe homeovox, mucosolvan pt. Ana si prospan pt. Luca dupa ce i-a vazut pediatra ieri...Ana e cum e...nu am dus-o la gradi si ne toaca marunt (ne-am uitat la cartea junglei de 3 ori azi plus ca a descoperit butonul de pauza si isi gaseste tot felul de indeletniciri ca sa poata apasa butonul)....dar Luca, ca un barbat adevarat se vaita toata ziua.....nu plange dar se tanguie in stiluri....asa ca toata ziua sta in brate....nu prea manaca ...aaa...azi a dormit pt. prima data pe burtica...mi-a fost asa drag cand l-am vazut!
ies ca s-au desteptat vuvuzelele!
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...
offff bianca, sanatate multa...cred ca ti-e greu cu amandoi bolnaviori...sper sa va reveniti repede...
noi avem alta buba, in sensul ca in fiecare seara, filip are concert...
da urla frateeeeeeee si nimic nu-i convine, nici in brate, nici in carucior...se mai si chirceste, uneori, isi baga manutele in gura si saliveaza...e fie de la burtica, fie de la dintisori....dar deja se repeta chestia de cateva zile...
uffff, sper sa scapam cat de repede...mi-e tare mila de el...
revin cu postarea mea, nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebare?
pusici si somn usor!
avem pozici cu dolofanul mamii...
pt cine doreste...![]()
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5527101309059594322
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Andreea, e atat de scump mezinul!! Dulce foc!
Am vazut ca ai si sling, arati f bine cu el. Il folosesti? Am primit si eu unul de la Diana, pe langa wrap si mei-tai. O adevarata colectie.
Nici nu ma mai preocupa asa tare carutul.:)
Eu nu stiu sa raspund la intrebare. Cel mai usor ar fi sa caute pe net sau sa intrebe direct un dr.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
bb_yasmi spune:
andreea, e scump=scump filip!!!!! 

grasunel....
vin si eu cu o intrebare: are cineva pompa de san avent vanzare??
mami x2 , de printesica
si printisor
s 22
geo_ionita spune:
Andreea: Ai 2 copii frumosi!! Filip este scump rau...vazandu-l in poze mi-am amintit de Bia mea cand era bebelus, ca semana putin! Sa va traiasca si sa ii treaca cat mai repede durere de dinti sau de burtica!
BB_Yasmi: Si eu vreau sa vad o burticuta...ca tare mi-e dor de momentele acelea!
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
eladea2005 spune:
salutare dragelor...
multumim de vizionare...![]()
filip e un dodolotz grasunel si mereu zambaret, ganguritor si vesel...
doar seara mai are cate un episod de plans, il doare ceva, nu stiu ce...burtica, dintisorii...
alina, lavi, poze cu burtica cand vedem??? vreau sa va vad...
alina da folosesc slingul...cand avem ocazia...![]()
vaq pup! o noapte frumoasa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
slabuta miscare p-aci....va inteleg...si timpul meu liber e foarte putin....as avea atatea de relatat...dar cum sa comprimi trairi , sentimente , intamplari in cateva cuvinte din care cineva sa mai si prinda esenta si care sa nu fie uzatele expresii..."a fost fain" ,"foarte tare"...de genu'
cei talentati la scris, narat...categorie din care eu sigur nu fac parte
aseara ,am avut consiliu de fam .pana pe la 1,30...cand sa ma culc, pe la 2,00 s-a trezit Praslea care a stat cu ochii mari pana pe la 3,00...deci imi venea sa urlu....
..mi=a fost o ciuda ....!
abia pe la 23 fara 10 am ajuns acas-am fost in ceva vizita-Praslea a mancat pe la ora 20...si a adormit pe masina inspre casa asa ca ma astept la o trezire, sper din suflet sa fie doar pt. a manca ca de distrat copii nu-mi vine delloooc!Ana a cedat foarte repede..asa ca acum fug si eu in pat...
popbianca spune:
eladea...
..nu stiu nimic de chestia aia!
bb, eu am pompa avent, electrica...dar a mea nu e de vanzare... iti recomand sa-ti cauti electrica
e ceva in neregula cu evidenta postarilor..........
popbianca spune:
eladea...am vazut pozele...mamaaa ce picioare are!e un dulce! ptiu pe sa nu-l deochi!
si Luca a vut o perioada in care avea accese din astea de plans ...dupa care dormea pana dimineata neintors!nu mi-am facut probleme deosebite..decat sa nu o trezeasca pe Ana ...![]()
dar acum , de 3 zile -ncoace , gura nu-i mai tace,lapte nu-i mai place...doar in brate,in brate ....sper sa-i treaca odata tusea asta si raguseala, sa revenim la termeni mai favorabili..ca nu fac toata ziua nimic decat sa-l mut de pe o mana pe alta...si eu m-am gandit la dintisori....ca asa tare ma musca de degete...!
acum chiar ca plec la culcare....

Na, bine ca am aflat inainte de a naste.