Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
lala, eu pe cap il spal la 2 zile deocamdata, caci mai transpira cd mananca :).pe corp, de regula zilnic, dar dc doarme dus la ora de baita eu n-o sa il mai trezesc.
voi noaptea ii mai schimbati dc au numa pisu?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Lala, imi pare rau ca e asa nasol la voi, la noi nu e chiar asa, mesele dureaza tot o ora, toate bluzele mele sunt decorate. Ce-i drept el nu a avut nicio masa completa de AR, cel mult 60 ml, poate de aia nu vad schimbari evidente Sanatate multa!
Baita facem la 2 zile.
Larissa, vazut una bucata bb Nectarie, e superb
Paula, eu uneori nu-l schimb, daca e mai mult adormit il las asa, pisorcos
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
Mycya spune:
Lala si eu ii fac baita pe corp zilnic, inafara de duminca,si pe cap la 2 zile.
Victo eu da o schimb chiar si de pipi,vreo 2 nopti la rand mia fost lene sa ma mai duc la baie sa o schimb si am lasat-o asa,iar la umratoarea masa cand sa o iau in brate era uda pe hainute facea asa mult ca dadea pe dinafara. eu o mai schimb si ca sa evit iritatiile, sa stea atatea ore uda credca nici nu doarme asa bine
in sfarsit am papat si eu bine azi ciorbita de pui facuta aseara cand dormea delfinasa,am fiert la ea vreo 3 ore ca ba se mai trezea fata si uitam de ea,dar a iesit f buna si acum pap mamaliguta cu branza facuta la cuptor si nu ma mai satur tre sa mananc bine acu cat am ca nu se stie cand mai prind eu zile deastea
Mami de Andra Maria 02.08.2010
CarmenAlbu spune:
Lala, eu ma schimb de haine de 3-4 ori pe zi ca o ridic pe Leti de cand cu reactia adversa la rotateq.. ii scot niste mucisori uscati din nas ca ma mir pe unde respira, o aud horcaind spre dimineata de se trezeste speriata, dupa ce pun batista cu muuult ser ies in sfarsit locatarii nepoftiti.
Nu mai stiu ce am mai vrut sa scriu.. aaa, baie in mod normal in fiecare seara la 1830 exceptii cand este adormita , nu o trezesc pt baita.
si doarme la ea in camera de cand am adus-o acasa, avem rand cand eu cand sotul noaptea sa fim atenti la monitor, sotul se trezeste la fiecare respiratie mai mare, ba aseara s-a trezit speriat ca a visat ca era randul lui si nu si-a dat seama.. randul lui nu e noaptea ca pitica doarme bine , doar ziua facem cu randul cand nu am alt ajutor si e acasa.. ii vorbeste , se stramba si altele . azi am fost toti 3 in oras, am plimbat-o, ne-am oprit sa mancam la un restaurant, eu uitasem lingurita doza pt lapte praf acasa si am facut din ochi, bineinteles ca am pus cu mult mai putin decat trebuia dar bine ca nu am pus mai mult ca asa ar fi fost periculor, acum am spalat-o a papat 100 ml si doarme pana pe la 3 dimineata,, marti o luam cu noi la cina la niste prieteni acasa sigur doarme la ora aia!
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Lala si eu ii fac baita pe corp zilnic, inafara de duminca,si pe cap la 2 zile. Victo eu da o schimb chiar si de pipi,vreo 2 nopti la rand mia fost lene sa ma mai duc la baie sa o schimb si am lasat-o asa,iar la umratoarea masa cand sa o iau in brate era uda pe hainute facea asa mult ca dadea pe dinafara. eu o mai schimb si ca sa evit iritatiile, sa stea atatea ore uda credca nici nu doarme asa bine in sfarsit am papat si eu bine azi ciorbita de pui facuta aseara cand dormea delfinasa,am fiert la ea vreo 3 ore ca ba se mai trezea fata si uitam de ea,dar a iesit f buna si acum pap mamaliguta cu branza facuta la cuptor si nu ma mai satur tre sa mananc bine acu cat am ca nu se stie cand mai prind eu zile deastea Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
fix la fel si eu cu baita. zilnic si pe cap la doua zile. nu facem baita si in sarbatori.
Carmen, ce frumos povestesti de voi3! Imi era dor de tine....
a si veste buna...am ajuns la 65 kg...fetelor in sarcina urmatoare o sa ma stradui cat pot sa nu mai pun atat de mult ca e tare enervant cu slabitul asta....voi cum mai stati cu kg. eu trebuie sa ajung la 58 deci mai e...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#
Otiliav spune:
Larisa nu esti deloc anormala. Era si timpul. Asa si eu dupa prima nastere am boierit-o 5 luni dar la numarul 2 si 3 vad ca am devenit mai fertila.
Noi suntem pe invers. Voi nu prea va protejati, eu as folosi si a treia metoda daca s-ar putea . Sunt asa de speriata ca nu mi se pare suficient preze plus Cerazette plus iesirea la timp. Ma enerveaza ca astia nu pun decat sterilet hormonal ca as fi combinat sterilet plus anticonceptionale.
M-ati facut curioasa. La noi umiditatea este 82%
Am vrut sa-i fac poza Iuliei cum ridica ea foarte bine capul. Si surprize, s-a rasucit fata mea. Nu am filmulet doar poze in etape si mocuta ei surprinsa la sfarsit
Eu nu o schimb de pipi noapte sigur nu. Ca si asa schimb vreo 8-10 scutece zilnic la kk, in general unul spre dimineata. Si Elisei vreo 4-5 pe zi , m-am scos.
Bun, deci am mai invatat ceva de la voi. Daca vreau sa o ingras fortat scot lapticul de la inceput
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ooana spune:
uff azi nu am reusit sa intru deloc...chiar daca a fost duminica am spalat, am calcat, am facut curateni, am facut de mancare...nu mai aveam cand sa le fac asa ca am profitat ca a venit mama si a stat cu Matei
am o nelamurire...de cate ori pot sa ii aspir nasucul pe zi...e foarte infundat si ii pun ser dar nu ajuta in totalitate...e cumva o limita? adica daca il aspir dimineata si seara e mult?
azi si-a vazut prima data manutele...s-a uitat vreo 10 minute mirat la ele...a fost atat de scump, nu stia ce sunt alea si de unde au aparut ele
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo sa ma plang si eu de altele..de productia de lapte..care e micutaaa, 100 ml din ambii sani.....asta noapte s-a trezit tot la 2 ore..colac peste pupaza s-a trezit si Stefan la 6..asa ca sunt chiauna. am vrut dim. sa ii dau un bib. de lapte, da n-a vrut sub nicio forma..atat s-a strambat si si-a facut greata de numa..asa ca a lincait ce-a mai fost pe la mine si nani... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
offf imi pare rau ca e putin lapticul
eu am scos 120 ml dintr-un san dar nu e suficient si Matei refuza LP pur si simplu il scuipa afara, asta ce ii picur eu din sticla in gura...asa ca simt ca o iau razna
prefera sa pape mai des chiar daca nu e niciodata satul de tot
Eladea unde e o farmacie cu produse homeopate in Cluj...vreau sa il rog pe fratele meu sa imi cumpare ricinus communis CH5 granule...am inteles ca sunt foarte bune pentru laptic
Victo ai incercat? merita...
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
buna seara fete dragi
s=a confirmat pe cantar lipsa de pofta de mancare a lui Andrei a luat saptamana asta doar 170 grame, fata de 300 saptamanile trecute, la bunici...stiu ca e normala si cresterea asta, dar ma ingrijoreaza ca nu prea mananca si de asta am si observat ca am mai putin laptic azi i-am dat cu biberonul la 2 mese, una de lp si una de laptic muls, si s-a saturat cu 80 ml pai el are 6800, cum sa manance asa putin la o masa si asa putin pe zi offf....poate e cum zice larisa, ca daca e laptele gras ia bine in greutate, dar chiar si asa acum papa mai putin...
o fi tot de la dintisori, sa vedem ce zice pediatra, ca sambata viitoare face Andrei 4 luni si trebuie sa vina sa ne vada si sa ii faca vaccinul de 4 luni...
o sa intreb si eu de vaccinurile optionale...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
azi am facut si eu papa buna, o fripturica de pui de casa cu sos si cu piure a fost delicioasa si o ciorbica...si dimineata salata de vinete.
dar Andrei a fost extra marait zilele astea, azi cum taica-su era obosit a reusit sa il enerveze ca tot se maraia si nu stia ce sa ii faca cat faceam eu mancare, drept urmare m-am luat si de el zice ca "the lion beast is released"
azi l-am si impartasit, de obicei dupa ce mergeam la Biserica era foarte cuminte si dormea dus...dar azi nu
mi-am facut si eu cont pe vplay si m-am uitat la ultimele episoade din gossip girl si neveste disperate, dar acum nu mai am rabdare pana apar altele...cam la ce intervale de timp?
la multi si din partea noastra pentru sarbatoritii zilei!!
Carmen ce cuminte e Leti!!
nu mai stiu ce voiam sa zic, sunt cam obosita, trebuie sa ma duc sa imi fac baie si sa ma culc...ca incepe alta saptamana cand suntem singurei acasa...am citit ce ati povestit, dar acum nu mai am putere sa mai scriu nimic..fug la baita!
va pup! noapte buna dragelor!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010