Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor...incercati sa nu mai gatiti duminica ca e zi de sarbatoare, de mers la biserica de liniste....de rugaciune, lectura etc.
eu am patit ceva tare dureros intr-o duminica. seara mi-am propus sa merg la biserica a doua zi cu alexia..sotul oricum merge in fiecare duminica ( doar exceptii cand lipseste). dimineata mi-a fost insa lene si nu stiu de ce nu am lasat-o nici pe ale cu tati...la amiaza eram cu totii la masa si mancam ciorba. s-a innecat asta mica atat de rau...de am zis ca o pierdem. mi se strange inima si acum cand povestesc. a batut-o tati pe spate, a intors-o cu capul in jos...se invinetise aproape. Slava Domnului ca si-a revenit dar mi-a stat inima in loc!
Eu am simtit nevoia sa va zic ca nu e bine...acum fiecare face cum considera! Sa nu va suparati pe mine...please!

carmen, si Nectarie doarme singur in camera lui...camerele noastre sunt insa aproape si aud cand se trezeste noaptea. Nu am nevoie de monitor desi avem. In schimb dormim cu Alexia in pat...
Otilia, noi am decis sa fim pe liber din cauza faptului ca suntem amandoi in biserica ortodoxa si in urma discutiilor avute cu parintele duhovnic. Povestea e lunga.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Mi-a venit si mie randul sa ma panichez cu mancatul. Noi nu avem cantar, dar la mama l-am pus pe cantarul pe care l-a folosit si cu mine cand eram bb (deci mai vechi de 30 de ani ) si imi arata tot 6 kg, cat a avut acu o saptamana la vaccin. Asta inseamna ca nu a pus nimic intr-o saptamana Deci trebuie sa cumpar un cantar neaparat, ca eu stateam linistita dar se pare ca nu papa suficient.
Voi ce cantare aveti, ce imi recomandati? Sau stiti daca se poate cantari la vreo farmacie in Ro, cum face si Rodyka in Spania? Sau se poate inchiria?

Dar la medicul de familie?
Noi mergeam saptamanal la dr de familie sa-l cantarim si nu intram mereu sa ne consulte dna dr., ci vb cu asistentele. acum il cantarim de 2 ori/luna.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa, stiu, ai dreptate dar din pacate acum e timpul limitat si eu nu pot face ceva decat cand e sotul acasa sa stea cu Andrei...si cum sambata am facut curat, am facut azi mancare...din pacate acum ca de cand cu Andrei nu mai avem zile de lectura, liniste, ci doar de agitatie singurele noastre clipe de liniste sunt seara, dupa ce adoarme micul print

pe cat posibil mai incerc sa le fac de sambata...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

iubitelor mamici, care va uitati la filme pe vplay la ce sa ma astept? cand apar noi episoade? saptamanal?

si daca sunteti client VIP se plateste o singura data acel SMS de 10 dolari sau e lunar? spuneati voi ca asa vedeti mai repede episoadele cand apar

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am ajuns si noi acasa.
Am fost in vizita la bunici, sa stabilim ultimele detalii pt botez. Am stabilit 23 oct. Cred ca suntem printre ultimii care ne crestinam, dar ne-a venit si noua randul.
Am fost si la maternitate sa o vizitam pe nasa, care a nascut ieri un baietel. Doamne, e atat de mic!!!. Nu am avut curajul sa-l iau in brate!! Mai vreau si eu unul, de fapt mai vreau o fetita !!!
Oana, eu nu stiu daca e bine sau nu sa-i aspiri asa des nasucul...Eu il aspir odata la 3,4 zile...deocamdata am scapat de raceala/. Sa ne pui poze cu Matei cand isi admira manutele!!
La multi ani ! si din partea noastra pt Rebeca, Alexandru si Giulia!!
Cristina, cum mai e Vladut?
Ilinca, eu am cantar de la primii pasi, a fost cam 3 milioane, dar eu cred ca sunt mai bune cele clasice. La astea electronice cand isi misca manuta, deja se schimba gramajul. Eu il cantaresc o data pe saptamana pe Raul. Acum a luat 450 g saptamana asta, se face tot nmai grasut, dar daca ii scot biberonul din gura inainte sa se sature, urla si nu am ce face, tb sa-i dau sa pape cat vrea el, chiar daca dupa aceea mai da si pe afara...
Otilia, ai fata mare deja!! Si Raul se intoarce de pe burtica pe spate, dar doar daca prinde pozitia bine la manuta sa se poata impinge cu ea...Si chiar ca nu ne-ai mai pus de mult poze cu frumusetea ta!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

iubitelor mamici, care va uitati la filme pe vplay la ce sa ma astept? cand apar noi episoade? saptamanal?

si daca sunteti client VIP se plateste o singura data acel SMS de 10 dolari sau e lunar? spuneati voi ca asa vedeti mai repede episoadele cand apar

9 iunie 2010

Acel SMS se plateste la 3 luni. Cred ca saptamanal apar seriale...
Daca trimiti sms, atunci dureaza f putin sa se incarce episoadele, iar daca nu trimiti poate dura si 1/2 h sa se incarce...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vai Larisa Doamne bine ca e bine!!!!!
Si eu as vrea, eu sunt ortodoxa, aici este o singura capela intr-un bloc iar preotul are 3 joburi, deci foarte ocupat plus casa de vacanta unde merge in week end uri, si nu prea gasesti biserica deschisa, l-am chemat acasa si a venit cand a putut el din vacanta nu cand trebuia.. asa ca merg din cand in cand la o biserica catolica (sotul a facut scoala catolica), si cand calatorim si sunt biserici ortodoxe merg sa ma reculeg, ma simt extrem de bine dupa aceea.. in rest am eu biserica mea de credinta pe telefon, am biblia incarcata si o recitesc cu placere in special cand calatoresc.
In ro, la bunica, a treia casa pe strada ei este biserica si parintele vine la orice eveniment la noi. plus ca ne citeste in biserica pe familii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

tina, www.calivitastem.com/extracte-din-plante/24385-noni-400-mg-90-capsule-noni-capsule.html" target="_blank">NONI (exista si varianta romaneasca, mult mai ieftina) - il gasesti sub forma de sirop sau capsule. E f scump, eu am luat pt Elise dar inca nu i-am dat. Nu am experimentat, mi l-a recomandat cineva.

ilinca, achizitionarea unui cantar = o grija in plus, parerea mea. La cantarul mamei ai facut tara?

Otilia, pai tu la bb3 inca te mai stresezi cu greutatea?. Eu ce sa mai zic, ca Bea a plecat deja pe 4 luni si are 3900?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Multumesc Cristina!
Aceste capsule am citit ca ajuta la f multe boli.

Pt Beatrice ai luat varianta romaneasca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Rebeca stefania, Alexandru Radu si Giulia LA MULTI ANISORI SI LUNITE!!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Si de la noi...

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

La multe lunite si din partea noastra! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna si de la noi, delfinariu...

noi abia am ajuns acasa, am fost de la 5 la o zi de nastere, apoi am dat o fuga de o ora acasa de a papat delfinasa si i-am schimbat hainutele (de la rochita la pantalonei ca era un vanticel cam rece), iar apoi am iesit in oras ca mancam, cu inca 2 familii... a fost foarte bine, isa se comporta exemplar , si acum, in timp ce va cites/scriu, sunt cu pompa la munca... am scos 150ml din amandoi sanii, dar pompa asta nu scoate tot... asta e!

pe maine!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput