Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu, acuma dupa-amiaza...

eu sunt jumatate fantoma, moarta de oboseala, de nesomn, dar nu are nici o vina scumpa de isabela . aseara am fost la o zi de nastere la fata nasilor, dar au venit doar oameni mari, ptr copii e azi la McD... si cum zice aelita, aici toata lumea e gramada pe copilul tau!! dupa ce-au dragalit-o (imi era putin ciuda ca eu acasa si pe ai mei ii pun sa-si dea cu gel dezinfectant inainte s-o atinga pe piele) am pus-o la culcarica in fisher (doarme mai bine decat in scoica, are si vibratiile) si ne-am pus pe chefuit. maria, fata nasilor si inca 2 fetite erau in aceeasi camera, se uitau la desene animate. asa de bine ne-am simtit pana la... 6 dimineata! bine, isa s-a trezit de 2 ori sa pape, nu cred eu ca ii era foame, dar auzea agitatie si daca o puneam la titi se linistea. in prima faza m-am panicat ca luasem apa si lp dar uitasem biberonul acasa si l-am trimis rapid po sot sa isa deja facea istericale, pana imi pica mie fisa ca n-am nevoie de biberon, eu am doua la purtator deja . asa ca pana a revenit sotul cu bibe, isa era deja adormita iar... si mami cu titi la vedere la toti invitatii , ca se gasea cate unul sa vina sa deschida usa sa vada ce face isa... a avut o suta de dadace in noaptea asta, toti erau atenti la vreun scancet ceva, dar n-a fost cazul de circ... iar azi iar avem petrecere, de data asta doar copii. si noi ca eladea, e a doua oara, prima a fost la o saptamana, ca era ziua lui sora-sa...

mai fetelor, sau tu fete, cum vreti , eu cred ca se simte in sfarsit ceva de la stimulantele astea, dupa o saptamana... dar nu stiu de la care , desi acum nu mai iau de asa multe feluri, le incerc pe rand...

merg sa mai ciugulesc o portioara de cartofi la cuptor cu mujdei ci chimen , ai mei dorm iar o repriza, asa ca imi fac de cap! maria doarme cu pisoiul, tati cu isabela, catelul in casuta lui... si mie mi se inchid ochii dar ptr o ora nu ma amagesc, apoi tre sa pregatesc fetele de petrecere... o sa recuperez la noapte sau maine dimineata, ca isa sigur va fi cuminte si ma va lasa sa dorm...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Hmmm..LARISA, cred ca se preg organismul tau de bb urmator La alexia cd a venit CM?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

carmen, cum adica ti-a furat vanzatoarea paturica de activitati!? sau ce-am inteles eu?!?!

larissa, deci metoda anticonceptiva a alaptarii cade...

aelita, ma gandeam ca ai ramas acasa singurica doar cu copiii si de aia nu mai ai timp de noi... stii ca in 29 sept a fost S. Miguel?

pufescu, eu am patit cu soacra asa cand am facut logodna, urma sa facem petrecerea la ea acasa, are o sufragerie uriasa, din pacate incarcata cu mobila mai veche si grosolana, cu bibelouri si goblene, vitrine cu pahare... pe care am zis ca le scoatem, ca fie loc mai mult. ea s-a oferit ca se ocupe de organizare, de prajituri si bere (face niste prajituri de nu te mai saturi!). noi vroiam sa facem la o cabana aproape de bistrita dar ea a zis ca ii e greu cu deplasarea si am inteles-o. ne-am lasat pe mana ei si chiar si azi, dupa atatia ani, mi se facea pielea de gaina cand imi amintesc ca, in ultimul moment, coboara sotul sa vada cum stau cu pregatirile. ai mei venisera cu oalele industriale de sarmale si friptura, tuica... si vine al meu sot foc si para ca nu incap invitatii, ca nu au scos mobila si or sa fie inghesuiti, ca avem 20 pers in plus pe care nu le cunosteam (noi invitaseram priteni si colegii, cam 30-35) si socoteala iese de o bere/persoana!!! asa ca in ultimul moment am fugit sa cumparam bere si prajituri, ca facuse doar doua platouri, soacra a zis ca ea crezuse ca nu vrem multe, doar pentru decorat masa . pana la urma a iesit bine, dar noi am cam racit relatia cu soacra (socrul era in israel si cand i-am spus ca ne logodim a zis ca facem misto de el ca noi suntem deja casatoriti de un an si ca el ne-a trimis bani de nunta!!). astea ne sunt soacrele, poate nu neaparat rau intentionate, dar cu prea multa initiativa!!!

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

mamicute cu masini, pana la ce varsta punem scaunul auto cu spatele la directia de mers? 1 an sau mai repede?

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

bine la mine alaptatul nu era ptr contraceptie....ca oricum as fi alaptat copilul acum sa vedem ori ramanem pe liber ori abstinenta pana dupa post....la noi orice alta metoda de contraceptie pica.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa ce frumos ca nu va protejati, si noi deja ne mai gandim la un bebe, dar dupa ce trece timpul de vindecare al cezarienei vom opri contraceptia, si avand in vedere faptul ca aproape sigur imi voi petrece sarcina in pat voi lasa sa treaca macar un an si jumatate.

Rodika, vanzatoarea a venit acasa sa instaleze ce trebuia la patut si restul si a plecat cu patura de activitati, am sunat-o si mi-a zis ca era o greseala nu era patura de activitati.. alta nu mi-a trimis desi era platita... in loc sa-mi dea pt patul mare saltea pe arcuri cum cerusem mi-a adus un burete pe care l-a imbracat intr-o husa si eu cum eram la pat pe vremea aia nu am verificat tot in amanunt si am semnat de primire.. in fine multe cu astia de la small world de unde am luat dormitorul Letiziei, o sa le scriu o scrisoare cu plangere la sediul central din olanda, in pat nu ma pot aseza ca scartaie groaznic, sifonierul nu il facusera cum am cerut, patutul face niste zgomote groaznice... iar preturile sunt printre cele mai ridicate.. sunt total nemultumita daca stiam mergeam la jacadi asa cum am vrut initial , tot banii aia dar de calitate.. asta arata frumos de pozat si atat.. stau pe burete de 400 de euro numai salteaua.. e cadoul de la soacra-mea dar nu vreau sa imi bat joc asa ca voi face reclamatii serioase la oficiile olandeze si engleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata si plimbarea noastra.a fost asa frumos azi afarasi un soare ca am stat 5 ore afara si printesa mea a dormit asa bine ca nici papa dupa 4 ore nu ia trebuit asa ca a papat abia dupa 5 ore cand am ajuns acasa.acum se joaca cu norisorii de la carusel si le rade

fetele cu suhjitul am mai auzit eu ca nu ii doare pe ei dar a mea se enerveaza cand trec deja 5 minute si inca sughite si nu sta loculuidar nici nu am ce sa ii fac ,ca tzitzi nu vrea deloc deloc, cand o tin in brate nu sta si cu vitamina c nu as incerca parca

mie inca nu mi-au venit uratii,a fost alarma falsadar eu oricum prima menstruatie am avut-o dupa 3 sapt de la nastere

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebeesa inteleg ca si voi papati Humana AR. La noi e mult mai bine cu el. Inca da afara, dar are si zile cand nu mai da. ceea ce la noi nu exista..si doctorita noastra a zis ca ia in greutate si deci e ok. ca pela 9 luni o sa ii fie mai bine, cand o sa fie facuta si diversificarea mai bine si se mai dezvolta si sfincterul. nu inteleg ce zice pediatra voastra..ca nah, mi-e teama si mie, ca saracutul cand da afara mai ramane si inecat, de parca mai are ceva pe gat, pe trahee si nu mai poate da afara..si il deranjeaza

si da, ar trebui sa manance mai des si mai putin cica..dar la mine cere plodul 200 ml si chiar si mai mult si nu poot sa nu ii dau ca urla. plus ca la noi dureaza si o ora-2 masa..fac pauze..il mai ridicat..ohoo e de munca nnu stiu ce e aia sa hranesc copilul sa-l tin 5 minute si dupa aia sa-l pun jos.la noi baveticile sunt cel mai importanta imbracaminte. de exemplu azi m-a facut si pe mine praf pe tricou, atat de mult a dat. dar am observat ca daca ii dau mai caldut nu e asa rau. si ceai sa-i mai spele stomacelul si gatutul de la atata dat afara.

Carmen, valeu ce aer uscat aveti pe acolo. La noi acum 2 zile erau 75%, si stiu ca nici asa nu e bine, dar afara ploua si ma gandesc ca e si de la asta.

aaa si noi folosim cu succes Alinanul . Se culca pe la 11-12 si se trezeste pe la 6 30- 8 dimineata in fuctie de noapte. dar mi se pare ca il linisteste foarte bine.

voi cat de des ii faceti baita? ca pe mine ma bate gandul sa o raresc pe frigul asta..

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA da,am auzit la tv ca a fost San Miguel aici
Nu am ramas total singura,vine destul de des pe-acasa tati,iar dimineata inca poate sa o duca el pe Sofia la autocar la gradinita,si noi dormim..dar nu mai dureaza mult,s-a dus vacanta si efectul ei de dupa Incarc bateriile pt cand oi iesi cu toti trei diminetile sa o duc pe Sofia.

ma asezasem si eu la scris,dar ii e foame lui Miguel

orele pana acum au fost: 22 aseara,3 noaptea,8 dimineata, 11, 14,si acum 18:30.iar intre ore,somn(sta cate o ora la masa,ragait,schimbat)

am rezistat sa nu pun pompa azi,si la masa de la 14 a reusit pana la urma sa goleasca !!!
dar am dormit putin si m-am trezit fleasca..

acum a marait un pic,cum ziceam mai sus ca ii e foame,dar defapt a adormit la loc...incerc sa il trezesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aveti idee de ce e pagina lata??
ca nu vad emoticoane la nimeni.

edit:nu mai e lata

Mergi la inceput