Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
Bumblebbe la noi au mai trecut coliceii dar nu stiu exact daca e de la Alinan ,ca i-am dat in acelasi timp si Bonisan si a ajutat-o foarte bine sa elimine gazutele,acum din pacate mi sa terminat bonisanul si aici nu se gaseste,mai am jumate de sicluta de Alinan si acum am sa vad si daca face singurel vre-un bine.prietena mea care mi la recomandat numai asta la folosut in perioada de colici si a fost f bun la bebele ei,acum ii dau dintii si la fel il foloseste si este bun,bine ca la durerile alea mari mari de dintisori oricum nu pre are ce sa ii dea dar in mare cica isi face efectul bine.
eu nu inteleg de ce fat mea tot sughita aproape dupa fiecare masa daca ragaie.mereu o tin sa scoata aerul ,il eöimina si dupa 5 minute incepe sa sughita de zici ca ii iese pieptul afara asa urat face
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya eu nu inteleg de ce fat mea tot sughita aproape dupa fiecare masa daca ragaie.mereu o tin sa scoata aerul ,il eöimina si dupa 5 minute incepe sa sughita de zici ca ii iese pieptul afara asa urat face Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
si al meu sughita dupa masa, eu nu-i fac nimic, cel mult il iau in brate si astept sa treaca, il iau in brate ca se enerveaza, nici ceiucul nu l-a ajutat, asa ca, nu-ti bate capul
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
Diana_Eva spune:
Si Eva sughite dupa masa - asta ii declanseaza si regurgitari - am 3 variante:
1. 1 picatura de vit c naturala
2. Sa mai bea un strop de lapte
3. Tinuta strans la piept
Cateodata ii trece, alte dati nu.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
aelita spune:
MYCIA daca o tii asa vertical in brate cand sughite,e ok.ea nu sufera,e normal ,pana isi regleaza si ea tranzitul bine.
BUMBLEE,sper ca nu e astm,nici medicul nu stia daca e o raceala ,sau o alergie.a zis ca normal copiii fac crize astmatice fara sa aiba astm mai tarziu,sper !
crispro spune:
Mycya, si al meu sughite dupa o masa copioasa, dupa ce ragaie. Cam de doua saptamani mai putin se intampla, fie ca nu mai mananca asa mult, fie ca a mai crescut si e mai bun stomacelul... Dar pe ei nu ii doare, doar pe parinti (asa ne zicea neonato).
Aseara dupa papa, l-am luat in brate, la verticala, sa mai scoata aere, si sa mai ii arat casa... Ca de regula dupa papa de seara are chef cam o juma de ora de povesti... Credeam ca va atipi, si il pun in patutul lui... Dar dupa o juma de ora nu mai avea chef de bratele mele, se tot agita, deja se enerva. Stiam ca ii e somn. SI radeam cu sotu,ca poate vrea piticul in patul lui la somn, nu la ma-sa in brate... Zis si facut... L-am pus in patul lui, pe loc s-a linistit, si in 5 minute a adormit singur, fara sa il tin de mana, fara sa stau langa el. Doar l-am pupat si i-am zis noapte buna... Azi la amiaza dupa papa, la fel l-am tinut in brate, pregatiti sa ii facem un pic de aerosoli... Tot casca, se foia in brate... Ma gandeam ca doar nu o vrea si acum in patutul lui, mai ales ca niciodata ziua nu doarme in patut, dar hai sa incercam... SI cum l-am pus in patut a adormit... Acum deja doarme de 45 de minute si sper sa stea vreo 3 ore la somn... Sa se refaca. A papat si un pic mai bine la ultima masa... Insa tot cu scaun des si urat...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Cum e bolnavior si nu are chef de papa, s-au obisnuit sanii cu productie mica... 90 ml la o masa... Dupa ce papa el, nu reusesc sa mai scot cu pompa (cred ca de asta a costat doar 40 lei)... E buna pompa la scos la inceput, ca vine mai usor, si apoi sa il pun pe bebe la mufat... Incerc si asa...
Poze
crispro spune:
La fiecare mesaj am mai vrut sa scriu ceva, si la fiecare am uitat...
Deci, La multi ani! delfinasilor:
Rebeca pt 3 lunite, are mama fata mare!!!
Alexandru de Nela si Giulia de Luana, pt 2 lunite!!!
Sa fiti sanatosi si cuminti si fericiti!
Poze
pufescu spune:
bumble mi-a zis ca la greutatea lui(5,4kg) ar trebui sa bage vreo 900 ml/zi(a facut ea niste calcule).Deci aprox 160ml/masa, dar a zis sa fiu atenta la el sa ii dau cat vrea,ca poate vrea 100 acum si 200 la urmatoarea masa. Il tin la san cat pot(10-15 min)si ii dau completare 60-100ml...cat am,cat vrea. Mergem pe 14 la vaccin,sa vedem cat ia cu programul asta.Apropo de vaccin,o sa facem si rotarix(pe langa infarix hexa).Si la 4 luni facem si pt pneumococ.
Botezul a ramas pe 30 octombrie,doar familiile si nasii si dupa biserica mergem la un restaurant(dar fara meniu prestabilit,ia fiecare ce vrea).
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu bumble mi-a zis ca la greutatea lui(5,4kg) ar trebui sa bage vreo 900 ml/zi(a facut ea niste calcule).Deci aprox 160ml/masa, dar a zis sa fiu atenta la el sa ii dau cat vrea,ca poate vrea 100 acum si 200 la urmatoarea masa. Il tin la san cat pot(10-15 min)si ii dau completare 60-100ml...cat am,cat vrea. Mergem pe 14 la vaccin,sa vedem cat ia cu programul asta.Apropo de vaccin,o sa facem si rotarix(pe langa infarix hexa).Si la 4 luni facem si pt pneumococ. Botezul a ramas pe 30 octombrie,doar familiile si nasii si dupa biserica mergem la un restaurant(dar fara meniu prestabilit,ia fiecare ce vrea). mami de Raducu, 10 august 2010 |
la noi pediatra ne-a zis ca nu este pentru rotarix...si ca nu il recomanda....parerile sunt impartite dar atata timp cat exista ceva zvonuri mai bine nu.... eu zic sa mai citesti despre inainte:
http://www.antena3.ro/romania/vaccinul-rotarix-folosit-si-in-romania-ar-putea-fi-interzis_95291.html
http://www.ziare.com/articole/rotarix+vaccin+interzis+bebelusi
oricum eu merg doar pe schema obligatorie care si asa mi se pare cam mult si am ceva dubii. acum la 2 luni am facut infarix hexa.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#
larissa_79 spune:
fetelor eu habar nu am cat papa bebe la o masa. pentru ca e doar pe san si mananca la cerere...eu nu ma mulg etc. dar atata timp cat ia bine in greutate nu imi fac probleme. si sa stiti ca nu e f f importanta cantitatea de lapte ci si calitatea...cat e de gras laptele etc. nici eu nu mai am sanii asa plini mereu, nu mai curg dar bebe vad ca se satura si mananca cam la 4 ore. nu e o regula insa uneori papa putin si dupa 2 ore sau mananca la 6 ore. depinde. la fel noaptea uneori se trezeste la 3 ore, cel mai adesea la 4-5 ore dar au fost si zile cand s-a trezit dupa 7-8 ore.
nu stiu daca v-am zis...mie mi-au venit deja uratii desi alaptez exclusiv si bebe papa nu gluma...sunt eu fenomen paranormal sau ceva...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#