Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 5

miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost am sa incerc sa vad...azi nu am laut..adr pana azi am luat zilnic..plus ca am luat vreo 6 luni inainte de a ramane insarcinata niste votamine care mi le-a dat dr pre-conception...dar nu m-au ingrasat...acum iau asa: viatamine,acid folic+fier si magneziu-b6...deci nu cred ca mai exista bulinutza care lipseste din meniul meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cea mai fericita ![]() ![]() ![]() |
stefyapost, eu mai demult am patit asa de la magne b6..nu eram gravi dar mi s-a recomandat sa iau, eu stau cam prost cu analizele..si spargeam frigiderul..am renuntat la ele dupa o saptamana de frica

mami de Vlad 09.04.2009 si

alina.n spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna burtici ![]() Scriu de pe telefon....sa va dau repede o veste, abia am iesit de la spital... Acum am cd si mi-au mai facut o noua eco...am petrecut vreo 2 ore pe la ei iar dar bine ca la final si-au cerut scuze macar pentru incurcatura creata. L-am mai vazut inca odata pe bebe ![]() ![]() ![]() ![]() Gata...va mai scriu cand ajung acasa ![]() BB on board!!! ![]() |
Superr!!

alina.n spune:
citat din mesajul lui wmagnolia Vreau si eu un PM cu parola si contul pentru poze sa vad si pozele de la intalnire. Va rog mult ![]() Am fost si eu azi la medicul de obstetrica si ginecologie. Prima oara ca pana acum m-am vazut numai cu moasa. 15 minute a durat totul. Mi-a luat tensiunea si a ascultat inima la bebe si m-a intrebat daca vreau testare pentru sindromul Down. Eu sincer nu vroiam dar sotul meu a zis da asa ca ma duc saptamana viitoare. Am test cvadruplu : il testeaza si pentru defectiuni de tub neural. Dar eu cred ca astea se vad si la ecografie. A doua intalnire cu acest domn e peste 20 de saptamani adica cand voi avea 36 de saptamani. In rest numai cu moasa si GP ma vad. |
Bafta la testele ce le vei face!!

roxy_s spune:
fetele eu iar am fost la plimbare si am inghetat. este un frig....
strumphitza vezi ce bine, ai mai facut o eco, ai mai vazut-o inca o data pe bebelina si ai si cd.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+

viss spune:
felicitari, strumph! ma bucur ca lucrurile au iesit bine pana la urma..ai si ce duce sotului acasa acum. mie nu mi-a venit niciodata ideea cu CD -ul, noroc cu tine. eu merg la eco singura, ptr ca sunt pana in 17 , si sotul meu iese de la servici pe la 18, dar na, am sa ma rog de ei sa-mi puna si mie ceva pe un CD.ar fi fain.. 14 SA+

stefyapost spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetele eu iar am fost la plimbare si am inghetat. este un frig.... strumphitza vezi ce bine, ai mai facut o eco, ai mai vazut-o inca o data pe bebelina ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata ![]() ![]() |
vreau si eu frig...m-am saturat pana peste urechi de caldura asta mareee....si ei cica deja e racoare..nu mai e vreme de mare

cea mai fericita

alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
vreau si eu frig...m-am saturat pana peste urechi de caldura asta mareee....si ei cica deja e racoare..nu mai e vreme de mare ![]() ![]() cea mai fericita ![]() ![]() ![]() |
facem schimb? eu vreau caldura

stefyapost spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
facem schimb? eu vreau caldura ![]() ![]() |
crede-ma ca te saturi cand ai atata caldura si genul de caldura care e aici...si mie imi place soarele..doar sunt leoaica

cea mai fericita

cami_antonia spune:
si eu vreau calduraaaaaaaaaaaaaa
nu-mi place deloc frigullllllll
fetelor
referitor la constipatie
ACTIVIA DE LA DANONE
la mine
a facut minuni
dupa nastere
cand tre sa faci cat mai usor
sa nu se rupa cusaturaaaaaaaaaaaaaaaa
strumphi felicitari pt bebelina vazuta de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
13+

mandreeac spune:
Am venit de la doctor. Am un printz extrem de voios, daca nu da din picioruse, parca ar fi o ratza care bate apa, exact asa face. Ne-a facut si cu manutza, avem 227 de grame, inima 140bpm si o putza mare. Ne-a laudat dl dr , pentru ca suntem foarte bine, iar mami a zis dl dr sa renunte la dulciuri si produse de patiserie, dar nu si la vitamine, intrucat vitaminele se iau pentru prunc, sa creasca el mare, frumos si sanatos.
Suntem foarte fericiti, ca bebe este bine si ne programam peste 4 saptamani la ecografia de morfologie fetala.
Strumphi , ma bucur ca ti-ai mai vazut bebelina o data si ca este bine. tuturor.
Andreea B. cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+