Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 6

simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Eu nu prea inteleg cum e cu saptamanile astea, insa eu joi am implinit 18 sapt, azi am 18 s si o zi deci pun la semnatura 18, nu 19, nu e asa? Mereu am avut o dilema cu exprimarile de genul am intrat in saptamana x. ![]() ![]() Andreea B. ![]() ![]() ![]() |
Da, Andreea, e foarte bine cum ai pus 18+ adica ai implinit 18 si mai adaugi zile. Intri in 19, dar nu le ai implinite.-am editat scrisesem prostii in graba..
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
simona , de ce nu constipa tardiferonul fol ? e ud'asta am luat si m-a terminat la prima sarcina..am ramas cu traume ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si ![]() ![]() |
I-auzi..atunci depinde de organism. Eu am luat si mi-a rezolvat problema de nu s epoate...faceam si de 2 ori pe zi...eu care-s o contipata(ca sa ma exprim asa) de fel.
Simona, mami de baieti

stefyapost spune:
fetele...intrebare?! cum e cu tocurile in sarcina?? nu port de fel,dar la o ocazie mai 'motzata' mi-ar trebui..mai ales acum cand m-am rotunjit
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 17+

stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Am venit de la doctor. Am un printz extrem de voios, daca nu da din picioruse, parca ar fi o ratza care bate apa, exact asa face. Ne-a facut si cu manutza, avem 227 de grame, inima 140bpm ![]() ![]() Suntem foarte fericiti, ca bebe este bine si ne programam peste 4 saptamani la ecografia de morfologie fetala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strumphi , ma bucur ca ti-ai mai vazut bebelina o data si ca este bine. ![]() ![]() ![]() Andreea B. ![]() ![]() ![]() |

cea mai fericita

simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi simo daca mananci cereale din comert e normal sa te ingrase,au zahar mult. mananca cereale naturale: ovaz, fulgi, etc amestecate cu fructe uscate... sunt multttt mai sanatoase!! ![]() ![]() mamica fericita de printesa ![]() ![]() ![]() |
Daaa, stiu, e si normal. Dar am mincat o perioada si dintr-alea naturale de la Sanovita, si tot la fel de imbuibat m-am simtit..
Simona, mami de baieti

simonacip spune:
Stefy, tocmai voiam sa-ti spun sa mai renunti la vitamine, macar la o parte...dar vad ca dr Andreei le recomanda... EU nu iau nimic, am avut si toate analizele bune ce-i drept...Si nici la a doua sarcina nu am luat...iar bb a avut 4.200. Deci nu stiu ce sa-ti spun..incearca 2 sapt sa vezi cum iti merge fara ele, sa vezi dc mai iei asa in greutate...Ce zici??
Andreea, felicitari!!! ma bucur ca totul e bine..Deci a amas baiat
Strumpfi, bravo pt perseverenta. Si ma bucur ca strumpfita mica era puturoasa...ca si al meu la eco de 13 sapt nu a vrut deloc sa coopereze si eram chiar ingrijorata...toate vorbiti aici de copii activi...Acum ai ce sa-i duci lui tati..:Eu zic c-a meritat vizita in RO...Nu??
Simona, mami de baieti David si Matei si
17+

simonacip spune:
Ah, cu tocurileStefy..Si azi am avut tocuri la sv..nu mari, dar am avut. Eu iubesc tocurile la prima sarcina am purtat pana in 8 luni.Acum mai rarut ca alerg la cresa/gradi si mi-e mai greu, dar dc poti de ce nu??Atita vreme cit nu te incomodeaza si iti sunt ok nu vad de ce sa nu porti
Simona, mami de baieti David si Matei si
17+

stefyapost spune:
citat din mesajul lui simonacip Stefy, tocmai voiam sa-ti spun sa mai renunti la vitamine, macar la o parte...dar vad ca dr Andreei le recomanda... EU nu iau nimic, am avut si toate analizele bune ce-i drept...Si nici la a doua sarcina nu am luat...iar bb a avut 4.200. Deci nu stiu ce sa-ti spun..incearca 2 sapt sa vezi cum iti merge fara ele, sa vezi dc mai iei asa in greutate...Ce zici?? Andreea, felicitari!!! ma bucur ca totul e bine..Deci a amas baiat ![]() Strumpfi, bravo pt perseverenta. Si ma bucur ca strumpfita mica era puturoasa...ca si al meu la eco de 13 sapt nu a vrut deloc sa coopereze si eram chiar ingrijorata...toate vorbiti aici de copii activi...Acum ai ce sa-i duci lui tati..:Eu zic c-a meritat vizita in RO...Nu?? Simona, mami de baieti ![]() ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
si analizele mele au fost ok,dar dr mi-a dat...magneziu mi-a dat la ultima vizita contra crampelor...si din ce am citit cica e fff bun in timpul sarcinii contra carceilo si crampelor,dar eu cred ca el e de vina pt 'rotunjirea' mea

cea mai fericita

bb_yasmi spune:
andreea felicitari pt vestile bune!!! pozici, pozici sunt???
simonica, andreea are 18 sapt incheiate. acum a intrat in sapt 19.
mamica fericita de printesa si
19+ baietel

cami_antonia spune:
stefy
eu am purtat tocuri tot asa la evenimente
si inca unele f mari acu la nasit
ca nu se putea altfel la rochia pe care am avut-o
cat despre vitamine
sunt de parere cu simonacip
nici eu nu iau la sasrcina asta
la antonia luam
da m-am ingrasat enorm de la ele