Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Eu miercurea asta merg, Andreea!!am si mai putin!
Stefy, tardyferonul fol nu constipa. Tu de care iei? Oricum e posibil chiar si cel simplu sa dea fie constipatie fie viceversa. Pe mine cerealele ma ingrasa, d-aia le maninc mai cu precautie... desi-mi plac tare tare mult...de oricare ar fi

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona , de ce nu constipa tardiferonul fol ? e ud'asta am luat si m-a terminat la prima sarcina..am ramas cu traume

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

multumesc , fetelor.am sa incerc sa fiu aprovizionata peste tot cu nospa si supoz glicerina. in caz ca ma apuca la servici, sa pot ataca problema.
deea- m-am uitat si eu pe site-ul de la kiabi- promotii sunt de vis- 5 body-uri cu 5 euro, adica 160.000? aproape ca imi vine sa inving superstitiile si sa dau fuga sa iau cate cevama abtin, astept promotiile din ianuarie.ptr ca tot o sa fie ziua mea, o sa-mi cumpar niste hainute frumusele de bebici..mmm.. suna delicios.cine stie, dc suntem bine amandoua pana atunci, poate mergem impreunasau in grup, nu ar fi haios? ne stabilim o intalnire , bem un suc, mancam o gogoasa, si navalim la cumparaturi..
lauriciu - o sa incerc cu kiwwi.

14 SA+

viss, ai grija cu kiwi, mie imi provoaca niste chestii prin stomac sau intestine..crampe dureroase si trebuie sa am wc-ul langa mine..
odata n-am dormit toata noaptea de la 2 kiwi, ma tavaleam pe jos de durere eventual sa nu-i mananci pe stomacul gol..sau oi fi eu mai sensibila ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely asteptam pozicile

viss nu te mai stresa cu examenele, tu si bebicii sa fiti sanatosi ca aia conteaza cel mai mult. examenele le iei tu, sunt sigura.

simona hai ca mai ai si tu putin si vezi bebele.

eu mai am 2 saptamani jumate pana merg la eco. ce mult mi se pare.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo daca mananci cereale din comert e normal sa te ingrase,au zahar mult. mananca cereale naturale: ovaz, fulgi, etc amestecate cu fructe uscate... sunt multttt mai sanatoase!!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Eu miercurea asta merg, Andreea!!am si mai putin!
Stefy, tardyferonul fol nu constipa. Tu de care iei? Oricum e posibil chiar si cel simplu sa dea fie constipatie fie viceversa. Pe mine cerealele ma ingrasa, d-aia le maninc mai cu precautie... desi-mi plac tare tare mult...de oricare ar fi

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

nu stiu cum se numesc..cand ma duc acasa am sa ma uit pe cutie..cat despre cereale eu pap din alea fara nici un gust..nu-s gustoase deloc,dar sunt bune...din taratze sau nush ce d-zeu..dar eficiente

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am raspusn la cap trecut, va pun si aici raspunsurile..sa nu le ratati

mandreeac, cred ca diabetul in timpul sarcinii se face de la o dereglare..nu de la multe dulciuri daca ai organismul sanatos, atunci nu cred ca sunt probleme..
si eu mananc dulciuri multe si nu numai in timpul sarcinii si tot timpul am avut glicemia mica

stefyapost, eu mustela am folosit la prima sarcina si n-am facut vergeturi..o fi fost de la crema..nu stiu
acum mi-am luat Elancyl de la Galenic speciala pt vergeturi in timpul sarcinii ( auzisem ca e buna ), insa o am de 3 luni si cred ca m-am dat de 3 ori trebuie sa perseverez..parca nu e asa grasa ca mustela, intra repede in piele.
cu vitaminele, eu nu cred ca-i bai daca nu le mai iei o perioada..mai ales daca te alimentezi diversificat..eu nu iau de nici un fel

am sa incerc sa vad...azi nu am laut..adr pana azi am luat zilnic..plus ca am luat vreo 6 luni inainte de a ramane insarcinata niste votamine care mi le-a dat dr pre-conception...dar nu m-au ingrasat...acum iau asa: viatamine,acid folic+fier si magneziu-b6...deci nu cred ca mai exista bulinutza care lipseste din meniul meu...si nush daca e de la ele sau nu,dar in ultimele 2 sapt m-am rotunjit vazand cu oki...sunt gravidutza gigant

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

mare liniste aici astazi...dormiti toate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Vreau si eu un PM cu parola si contul pentru poze sa vad si pozele de la intalnire. Va rog mult.

Am fost si eu azi la medicul de obstetrica si ginecologie. Prima oara ca pana acum m-am vazut numai cu moasa. 15 minute a durat totul. Mi-a luat tensiunea si a ascultat inima la bebe si m-a intrebat daca vreau testare pentru sindromul Down. Eu sincer nu vroiam dar sotul meu a zis da asa ca ma duc saptamana viitoare. Am test cvadruplu : il testeaza si pentru defectiuni de tub neural. Dar eu cred ca astea se vad si la ecografie. A doua intalnire cu acest domn e peste 20 de saptamani adica cand voi avea 36 de saptamani. In rest numai cu moasa si GP ma vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna burtici
Scriu de pe telefon....sa va dau repede o veste, abia am iesit de la spital... Acum am cd si mi-au mai facut o noua eco...am petrecut vreo 2 ore pe la ei iar dar bine ca la final si-au cerut scuze macar pentru incurcatura creata.
L-am mai vazut inca odata pe bebe, o puturoasa mica ....cred ca dormea ca nu prea s-a miscat deloc...a dat de vreo 2 ori din manutza si cam atat

Gata...va mai scriu cand ajung acasa

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna burtici
Scriu de pe telefon....sa va dau repede o veste, abia am iesit de la spital... Acum am cd si mi-au mai facut o noua eco...am petrecut vreo 2 ore pe la ei iar dar bine ca la final si-au cerut scuze macar pentru incurcatura creata.
L-am mai vazut inca odata pe bebe, o puturoasa mica ....cred ca dormea ca nu prea s-a miscat deloc...a dat de vreo 2 ori din manutza si cam atat

Gata...va mai scriu cand ajung acasa

BB on board!!! 14+

bravo! vezi, tot raul spre bine pana la urma

abia astept saptamana viitoare sa o revad si eu..de fapt sa o vad ca pana acum ne-a tratat cu spatele..vreau sa-i vad fatuca

Mergi la inceput