Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 3

simonacip spune:
aaa, am inteles, asta spuneam ca e sapt asta, nu viitoare
Simona, mami de baieti David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip aaa, am inteles, asta spuneam ca e sapt asta, nu viitoare ![]() Simona, mami de baieti ![]() ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Cred ca trebuie sa schimbi nr de sapt de la semnatura, nu?

Andreea B.

simonacip spune:
Andreea, nu din pacate, abia marti intru in 19 sapt! Daca te-ai uitat la UM la mine nu e relevanta pt ca am ovulat tarziu.Varsta sarcinii e mai mica.
Simona, mami de baieti David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

mandreeac spune:
citat din mesajul lui simonacip Andreea, nu din pacate, abia marti intru in 19 sapt! Daca te-ai uitat la UM la mine nu e relevanta pt ca am ovulat tarziu.Varsta sarcinii e mai mica. Simona, mami de baieti ![]() ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Eu nu prea inteleg cum e cu saptamanile astea, insa eu joi am implinit 18 sapt, azi am 18 s si o zi deci pun la semnatura 18, nu 19, nu e asa? Mereu am avut o dilema cu exprimarile de genul am intrat in saptamana x.

Andreea B.

bb_yasmi spune:
m-am trezit!!
andreea ia calendarul si nr saptamanile.
mamica fericita de printesa si
19+ baietel

miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss stiti dc exista ceva naturist ptr constipatie? mananc fructe,beau lapte, iaurt, compot,ciorba si 2 litri lichid pe zi, dar de 2 saptamani, am luat-o razna, nimic nu mai merge.am niste chinuri groaznice.inafara de supoz. cu glicerina - pana acum nu le-am folosit, dar a scris cineva ca a intrebat dr si sunt ok.altceva mai stiti? ![]() ![]() ![]() |
viss, am mai spus si la alte fete, pe mine m-au salvat la prima sarcina cand am avut mari probleme:
- milchzucher de la humana ( e ca oo cutie de lapte praf ) - e lactoza naturala pt constipatie, se da la sugari si e ok in sarcina
- plantaben, sunt niste plicuri cu fibre naturale, mi le-a recomandat un doctor proctolog

sper sa te ajute, si eu incep sa am probleme, iar cand voi lua si Fe cred ca va fi cosmar

mami de Vlad 09.04.2009 si

bb_yasmi spune:
andreeea iti este buna semnatura. tu esti cu exact o sapt dupa mine , dupa UM. azi ai 18 incheiate (deci treci pe 18 + ). si ai intrat in sapt 19. la semnatura poti pune 18+ sau sapt 19 simplu.
mamica fericita de printesa si
19+ baietel

miki1979 spune:
am raspusn la cap trecut, va pun si aici raspunsurile..sa nu le ratati
mandreeac, cred ca diabetul in timpul sarcinii se face de la o dereglare..nu de la multe dulciuri daca ai organismul sanatos, atunci nu cred ca sunt probleme..
si eu mananc dulciuri multe si nu numai in timpul sarcinii si tot timpul am avut glicemia mica
stefyapost, eu mustela am folosit la prima sarcina si n-am facut vergeturi..o fi fost de la crema..nu stiu
acum mi-am luat Elancyl de la Galenic speciala pt vergeturi in timpul sarcinii ( auzisem ca e buna ), insa o am de 3 luni si cred ca m-am dat de 3 ori trebuie sa perseverez..parca nu e asa grasa ca mustela, intra repede in piele.
cu vitaminele, eu nu cred ca-i bai daca nu le mai iei o perioada..mai ales daca te alimentezi diversificat..eu nu iau de nici un fel
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

miki1979 spune:
lauriciu, mi-am adus aminte de intrebare ta cu venitul acasa..eu nu prea stiu cum e cu dr de familie, am unul, dar nu cred ca ma mai cunoaste..nici eu pe ea..
eu merg la ginecolog la cabinet particular si voi naste cu acest medic in spitalul unde lucreaza el..poti opta si pt spital privat dar costa..
nu stiu insa amanunte daca iti trebuie ceva lucrat aici ca sa beneficiezi, de nascut siguri se poate ca este dreptul fiecaruia indiferent de contributii platite sau nu..insa de supraveghere sarcina nu stiu..imi pare rau
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

roxy_s spune:
fetelor atata am zis ca merg sa dorm si in loc sa nimeresc patu' am nimerit usa si am iesit pe afara. si am venit cu o foame, am dat gata un castron de ciorbita si un cremvursti. cremvurstiul ala cred ca l-am mancat mai mult nemestecat decat mestecat, asa pofta aveam de el si mustar juma' de kil
dar stiti ce satisfacuta sunt acum.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+