Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Sunset, nu e obligat pediatrul in primele zile sa vada copilul pt ca tocmai e evaluat de neonatolog la externare. Suna-l cand are puiul cam 3 saptamani, dupa ce cade buricul, etc, etc. Asta daca nu are nimic inainte, evident. La noi a venit acasa, mereu mereu, la 3 sapt, 3 luni- vaccin, 6 luni- vaccin, 1 an- vaccin. Apoi am plecat din tara si aici nu vine acasa, mergem noi la cabinet, Dar tot asa rar, la 6 luni pt vaccinuri, acum am scapat pana la 3 ani, mergem o data pe an dupa 2 ani. Dar Luca e f sanatos, Doamne ajuta, nu am avut nik nik cu el, enterocolite, viroze, bronsiolite, sau alte nebunii am fost feriti. Daca vrei, si e valabil pt toate, va pun in contact cu o doctorita pediatru excelenta, are cabinet in sector 3 la Potcoava, lg IOR, vine mereu acasa fara probleme si e o sufletista. A fost pediatrul lui Luca pana sa plecam. Dr VALERIA HERDEA. Va dau nr de telefon pe PM care vrea si cauta un pediatru. PS: care e parola de la contul yahoo, aceeasi ca pt gmail? |
parola este aceeasi pt yahoo si gmail
...si da vreau pe PM detalii despre ea ca eu chiar stau in zona aia 
Doamne ai grija si de noi
32+
ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
parola este aceeasi pt yahoo si gmail ...si da vreau pe PM detalii despre ea ca eu chiar stau in zona aia ![]() Doamne ai grija si de noi 32+ ![]() |
multumim eva pt pont
si eu stau aproape de potcova!Doamne cate lucruri utile aflu de la voi!

31+
ana_vio87 spune:
EvaF acum o sa vedem care e ultima... facem concurs
Lore1983 FELICITARI

!!! se pare ca noi suntem foarte aproape ca DPN

Aneud imi pare rau ca ai fost la spital
. pana la urma totul e ok? ca nu am inteles bine concluia doctorilor
. Ai mai spus ca ai un catel urias
. Ce rasa e? Intreb pentru ca si eu am doi dogi si imi plac cainii mari
.
ana_o eu nu aveam nicio treaba cu dulce inainte sa fiu gravi
, nici acum nu am prea mult de'a face cu ele, doar ca acum am fix cu pricomigdale
si acum am descoperit si milka editie limitata poping candys
. Doar ca eu mai mult am pofta
daca am acasa, nu'mi mai trebuie
Vad ca tot vb de glicemie, diabet gestational, si eu nu am avut in analize facuta glicemia
acum o sa o intreb si eu pe doctora eu de ce nu am facut
sper sa nu fi sarit analiza asta si sa influenteze evolutia micutei mele comori.
pupici pe burtici :*:*:*
28+

Olgutzika spune:
Eva, pediatra Sofiei a zis ca trebuie sa vina repede sa vada si conditiile in care traieste copilul. Ma gandeam sa ii spun ca nu in bordei traieste, dar cica sa vada daca e corect amplasat patutul ( adica la lumina, nu in frig/cald ), sa ne spuna de ce avem nevoie pentru ingrijirea lui etc. ( alde creme, cadite, ser fiziologic, termometre, etc ). Nu doar pentru evaluarea medicala. Acum...asa o fi aici, mai la tara, ce sa zic
?
Sugubina, rabdare, mami! Scopul e nobil!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ana_vio87 spune:
Se poate sa'mi dati si mie parola sa vad si eu pozele cu micuta alexei
? sau se poate sa le puneti undeva unde sa le vad si eu
?
pupici pe burtici :*:*:*
28+

geniusamb spune:
Awwwwwwwwww Ce fetita frumusica e Andreea
Alexa, FELICITARI!!! Sa evolueze frumos, asa cum trebuie si sa mergeti amandoua acasa cat mai curand!!!
A inceput deci , chiar daca neoficial, odiseea noastra 
Ana,
34+ mami de
Matei
ana_o spune:
Aneud, m-am luat cu multe mesaje scrise/citite si am uitat sa-ti scriu.
Ma gandeam ca fiind intr-o tara mai civilizata, personalul spitalului va fi mai binevoitor, din ce0ai scris tu, n-ai avut parte de asa ceva, din contra. Ala e sg spital unde poti merge? Ca poate vei mai avea urgente si macar stii la ce sa te astepti din partea unora...
Ai grija de voi si noi in odisee ne-am "testat" bebeii cu ciocolata, cand ne panicam ca nu-i mai simtim, imediat reactionau dupa cateva cubuleteze.![]()
![]()
Multa sanatate si fara episoade din astea, de acum inainte!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
misticgirl spune:
Nu am stare, asa ca mai stau putin pe net, apoi imi fac baita si ma bag in pat, la tv, ca azi am umblat ceva.
Am cumparat body, camasute, pantalonasi, pampers new-born, servetele umede, sampon si crema dupa baita. Pt mine am cumparat vata, fasa sterila, tampoane, sapun, pasta de dinti. Restul pt bagaj le am deja. Mai am de cumparat sudocrem, infacol si anstezia mea, dar le cumpar pe toate odata, dupa vizita la medic. O sa verific lista cu bagajul pt spital, sa nu fi uitat ceva (ca nu m-ar mira, la ce memorie am in ultimul timp).
Eu mai am f multe hainute ramase de la Nicholas, pt ca a primit atat de multe, incat majoritatea au fost purtate foarte putin si o parte nu am mai apucat sa le folosesc. Acestea noi le-am cumparat pt la spital, sa fie si iepurasul meu in haine noi in primele zile de viata. Inca nu m-am hotarat cu ce il imbrac la iesirea din spital. Dupa ce iau hainele de la nasa mea, ma hotarasc.
Tentatia e mare cand merg la cumparaturi pt bebe, dar fiind la al doilea stiu ca nu trebuie sa cumpar multe si ma cumpatez pe cat posibil. Si acum as fi cumparat costumase, blugi, trening, gecuta, pana si adidasi, dar m-am abtinut, am deja o gramada si sigur voi mai primi. Eu am noroc cu cumnata mea, ca imi trimite din SUA numai lucrusoare de calitate si frumoase tare!
Claudia
33+
si
Nicholas (25.11.04)
ana_o spune:
M-am cam speriat de mine...
Am mancat f mult, dar cu o pofta nebuna. Partea ciudata e ca in foamea mea, eu eram cu gandul numai la dulceata de prune, cat mai dulce!
Bineinteles ca am mancat dulceata, la final. Multa si cu pofta...
Apoi 2 paleuri cu ciocolata. Si as mai fi mancat miniamandine, dar nu mi-a mai placut gustul si in drum spre dormitor, am luat o Poiana cu rom, ca tot am pofta de dulce. E grav?
Nu ma prea recunosc, sincer...![]()
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Eva, pediatra Sofiei a zis ca trebuie sa vina repede sa vada si conditiile in care traieste copilul. Ma gandeam sa ii spun ca nu in bordei traieste, dar cica sa vada daca e corect amplasat patutul ( adica la lumina, nu in frig/cald ), sa ne spuna de ce avem nevoie pentru ingrijirea lui etc. ( alde creme, cadite, ser fiziologic, termometre, etc ). Nu doar pentru evaluarea medicala. Acum...asa o fi aici, mai la tara, ce sa zic |
Olgutzik, cred ca tine de pediatru, unii dau buzna mai devreme, sa dea sfaturi etc. Noi nu am chemat-o ca nu aveam chef sa ne bata cineva la cap inainte sa ne acomodam noi insine cu copilul. Nu e o obligatie, dar poti sa o chemi imediat, normal, si mult mai des decat noi. Depinde de medic si de pacient. Unele mamici suna medicul din orice, si daca sughite copilul mai mult intra in panica. Altele au nevoie de sfaturi pentru alaptare, daca nu papa copilul bine etc. Adica clar trebuie chemat medicul mai repede daca sunt probleme. Iar unii medici vor sa vada copilul mai des, ma rog, dar in mare astea sunt vizitele, cel putin asa au fost la noi-
-3 sapt: l-a luat in evidenta
-3 luni- Infanrix Hexa
-6 luni- Infanrix Penta
-1 an- Infanrix Hexa
In primele saptamani sunam neonatologul, la externare va da un nr de telefon neonatologul care s-a ocupat de copil, sa il sunati pt urgente sau intrebari. Asta pana va gasiti pediatru.
Apoi mai zice medicul ce si cum.
Are dreptate medicul tau sa vada in ce conditii traieste copilul, il respect pt asta, unii nu isi misca fundul din cabinet si habar n-au cum traieste copilul. De aceea si noi am preferat un medic care vine acasa, asta e semn ca isi iubste meseria. Plus ca nu aveam chef sa luam diversi crocobauri de la copiii bolnavi care asteapta la cabinet.
Va citesc mai incolo, trebuie sa ies cu fi-miu la cumparaturi si aici ploua. Mda, soatza e la Barcelona, pana duminica, la un team building, si asa am chef sa ies singura de nu va povestesc...
V-am pupat.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)