Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sunset, da, nu am avut la inceput, dar s-a dovedit a fi incredibil de...nici nu stiu cum sa zic! Am avut mare mare noroc! Sper sa fie sanatosi si socrii si mama, sa se bucure si bebedoi de ei asa cum o face Sof.

Ioana, Aneud, daca ati putea alapta in continuare...ganditi-va la asta, ca dincolo de toti banutii pe care ii aduceti voi acasa, alaptand cat de mult posibil le asigurati copiilor premisele unei vieti sanatoase, ori asta nu poti cumpara cu toti banii din lume. De sfaturi si sustinere nu o sa duceti lipsa, important e sa va doriti!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Doamne ce scumpete e Andreea!chiar asa , nu pare micutza deloc si e toata roz si dragalasa cum sta ca un ursulet
Lasa ca prinde putere si scapa si de furtunurile alea!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Olgutzika - eu o sa combin o vreme, e tot ce se poate mai bine in conditiile noastre.

Am dedus parola

Andreea e superba!!! Doamne, nici nu-mi vine sa cred ca ieri pe vremea asta omuletul asta roz si grasun era in burtica lui mama!

27+ cu o FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetili eu nu pot intra sa vad grasulina...
de ce?????/

30+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

aneud stiu ca madanic s-a intors la servici dupa cateva luni si stiu ca a reusit sa o alapteze (daca incurc borcanele/personajele imi cer iertare)
ti-am vazut si pozele, esti la fel de frumoasa chiar si cu kg mai multe. ai o sarcina pretioasa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olguta- da ai ceva zile de regim. Te-ai obisnuit se pare..Si te-ai mai dezumflat?

Am facut orezu ala, are gust ok, si pusei un caine intreg de usturoi. Da toot nu ie ok!!! Imi vine sa latru sincer. Ma iau toate poftele de kfc de mac,. de pizza si io nu pot papa nimic din toate alea ca sunt loaded cu sare.

Acu mai incerc sa manc din el. Cre ca e si treaba de obisnuinta.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Sunset, nu e obligat pediatrul in primele zile sa vada copilul pt ca tocmai e evaluat de neonatolog la externare. Suna-l cand are puiul cam 3 saptamani, dupa ce cade buricul, etc, etc. Asta daca nu are nimic inainte, evident.
La noi a venit acasa, mereu mereu, la 3 sapt, 3 luni- vaccin, 6 luni- vaccin, 1 an- vaccin. Apoi am plecat din tara si aici nu vine acasa, mergem noi la cabinet, Dar tot asa rar, la 6 luni pt vaccinuri, acum am scapat pana la 3 ani, mergem o data pe an dupa 2 ani. Dar Luca e f sanatos, Doamne ajuta, nu am avut nik nik cu el, enterocolite, viroze, bronsiolite, sau alte nebunii am fost feriti.

Daca vrei, si e valabil pt toate, va pun in contact cu o doctorita pediatru excelenta, are cabinet in sector 3 la Potcoava, lg IOR, vine mereu acasa fara probleme si e o sufletista. A fost pediatrul lui Luca pana sa plecam. Dr VALERIA HERDEA.
Va dau nr de telefon pe PM care vrea si cauta un pediatru.

PS: care e parola de la contul yahoo, aceeasi ca pt gmail?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Parola e aceeasi si pt gmail si pt yahoo.
Bebelusa Andreea este superba, asa roz si pare maricica in poze!Alexa, sunt sigura ca micuta va lua repede in greutate si ca veti veni acasa in 2 sapt.
Am venit acum vreo ora si ceva de la cumparaturi, ma duc sa ma intind putin in pat (ma doare spatele) si apoi va scriu ce am cumparat :)

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Anca, sa o felicit pe poaspata mamica pentru o asa minune! E o dulce si o finuta Andreea.

Apropo de pediatru, e bine sa aveti un contact al unui pediatru/neonatolog, in caz de urgenta, cineva care poate veni la voi acasa daca sunteti ingrijorate. Eu la 1 zi de la venirea acasa am si chemat pe cineva sa o vada pe Sofia. Aveam tot felul de intrebari ca in spital nu mi-a explicat cineva de la neonato cum decurg lucrurile acasa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am eu o pediatra buna dar depinde unde stai

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput