Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
ana_o spune:
Nu, chiar am spus, aveam un tranzit excelent, zilnic iesit la wc, scaun normal...
Hemoroizii sunt o problema veche, dar deloc deranjanta, pentru ca am avut un meniu sanatos, care mi-a asigurat tranzit bun. Of!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ana, nasol rau, tu ai mai avut probleme cu constipatia si inainte de sarcina? Eu de hemoroizi am scapat dupa nastere, tot atunci ii si facusem, cu supozitoare cu Carpicon... Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Ana
35+, viitoare mami de
, David CiprianAMR cateva saptamani...
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ursuleti_novdec2010@yahoo.com AICI AM TRIMIS anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Mai, Anca, dar ce mare este!
Alexa, cum se simte?
33+

34 ecografic
sugubina spune:
Buna cikas!
Gata m-am sculat pe la trei jumate, am dormit tare bineee. Nu stu cum sa fac insa sa reusesc sa dorm asa si nuaptea..
Ratusco v-am invatat prost ha?! Si eu ma cam plicti, imi e cam fuame da cand ma gandex ca tre sa fie fara sare imi sare fuameaaa:(
Olgutzika dupa alea trei zile de regim si ai si slabit, cum aveai tensiunea? Eu de ieri is pe fara sare complet si tot maricica e!!
Si eu as vrea sa stau cu Puficele doi ani..Daca ne lasa astia si nu miscoreaza perioada!
sugubina
30+ cu Puficele

ana_o spune:
Am vazut-o pe micuta Andreea!
Nu mi s-a parut ata de micuta! E asa scumpa, Doamne, nu-mi vine sa cred...

Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
Aneud spune:
Ohhhh si eu, si eu!
Am activat mesajele private, imi da si mie cineva, va rog parola de yahoo sau e aceeasi ca pe picasa?
27+ cu o
FIV
Olgutzika spune:
Sugubina, nu sar de 110/70, nu am vazut valorile astea de fapt, de miercuri, sunt sub ele. Mai asteapta, sa scapi de sarea aia din tine.
Vai, cat de scumpa e Andreea 

!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
sugubina spune:
Olgutzika oare nu e ok sa luam supozitoare cu carpicon in timpul sarcinii? Stiu ca sunt naturale. Eu am luat prin decembrie cand aveam un chist hemoragic intravaginal le puneam si pac m-au rezolvat!
Anca multumim pentru poze! Ce roz si maricia e Andreaa! Nu pare deloc de 1.8kg!!!
M-am dus la frigider si am zis pas la orezu de ieri. Bine ca am niste strugurei. am ras juma de ciorchine. Dinasta am voe ca e fara sare, eram si clar pe burta guala. Acu astept crampele.![]()
sugubina
30+ cu Puficele

Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui Aneud Ohhhh si eu, si eu! Am activat mesajele private, imi da si mie cineva, va rog parola de yahoo sau e aceeasi ca pe picasa? 27+ cu o FIV |
e aceasi

Fericita
34+
Raisa Maria
sunset_zuzi spune:
am vazut-o pe micuta Andreea este o pretioasa 
Olgutzika e bine ca ai putut avea incredere in soacra ta
ceea ce nu e cazul meu
cred ca i-ar da sarmale de la o luna 
Doamne ai grija si de noi
32+ 
Olgutzika spune:
Sugubina, regim tin de miercurea trecuta, nu de doua zile, deci am 8 zile...da, eu cred ca e ok Carpiconul, e din rasina de brad si ceara de albine...trebuie intrebat si medicul, oricum. Nu fu bun orezul cu mujdei
? La combinatia asta recunosc ca nu m-as gandit, as fi mancat orezul cu legume pur si simplu, dulce asa ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia

de