Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

EvaF acum o sa vedem care e ultima... facem concurs

Draga mea, cedez locul cu placere, nu intentionez sa nasc de Revelion. Am DPN 30 decembrie. Si sper si eu sa nasc inainte de Craciun, tinand cont ca e bb2 si poate e mai grabit.

Pot spera, nu?

Va pupez.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

recunosc, na, nu as vrea nici eu de revelion sa nasc, dar as vrea cat mai aproape de craciun, mai ales ca azi m'am inscris la un examen care speram sa fie in nov la sf dar cica o sa fie in decembrie asa ca nu vreau sa nasc pe acolo

pupici pe burtici :*:*:* 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

M-am cam speriat de mine... Am mancat f mult, dar cu o pofta nebuna. Partea ciudata e ca in foamea mea, eu eram cu gandul numai la dulceata de prune, cat mai dulce! Bineinteles ca am mancat dulceata, la final. Multa si cu pofta... Apoi 2 paleuri cu ciocolata. Si as mai fi mancat miniamandine, dar nu mi-a mai placut gustul si in drum spre dormitor, am luat o Poiana cu rom, ca tot am pofta de dulce. E grav? Nu ma prea recunosc, sincer...

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Hihi, f tare! Sa-ti fie de bine Si eu am un fix in ultimul timp, iti tot cumpar ciocolatele Fagaras cu rom si stafide. Sunt mai ieftinute dar mie tot imi plac

Va marturisesc ca am o urma rosie si vanata pe burtica. M-a capsat ieri verisorul Sofiei care are 1 an, exact acolo. M-a durut tare si inca ma doare daca pun mana. Sper ca Leon sa nu fi simtit nimic, desi ieri seara a fost mai agitat ca deobicei.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Va citesc mai incolo, trebuie sa ies cu fi-miu la cumparaturi si aici ploua. Mda, soatza e la Barcelona, pana duminica, la un team building, si asa am chef sa ies singura de nu va povestesc...

V-am pupat.

Spor la shopping. Cred ca tb sa te grabesti ca pe la voi se inchid devreme magazinele.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna fete...scz ca nu am mai scris dar imi ia asa mult sa citesc si sa procesez tot...
Felicitari Alexa!!!Bine ai venit pe lume Andreea!!!
Ma inspaimanta faptul ca va vad ca va faceti bagaje, cumparaturi sa il asteptati pe bebe pregatite si eu sunt total pe langa..trebuie sa imi vand intai apartamentul si dupa sa gasesc alta casa si abia apoi sa ma pregatesc...Doamne ma ia cu durere de cap... si cand vad ca majoritatea aveti deja hainutele calcate....jos palaria

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joy21 is tare bune ciocolatelele fagaraaas..Mama ce pofta mi-ai facut. Cand vine Pufescu il rog sa imi ia.

kamik da am calcat hainute..Tocma am aflat ca mai vine un sac din America. Vai ma ia cu gruaza pt ca urasc sa calc. Deh dc sed acasa am timp. Da tot nu ma indemn. Hai ca usor asa te poti apuca sa cumperi una alta pt bagaj..mai calci azi, mai maine altceva. Sa nu te aglomeri dupaia si sa te ia cu stresu ca nu e bine!

Olgutica am preparat niste spaghete cu sos de rosii ciapa si usturoi. No salt. Sunt mult mai bune decat orezu-cre ca de la rosii.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

kamika, nu te panica! Mai ai timp, noi avem sarcini mai avansate, de aceea am inceput sa ne pregatim cat de cat. Eu am 33 sapt si 2 zile si nu am bagajul gata, hainutele cumparate azi nu sunt spalate-calcate, nici lenjeriile de patut si nici paturicile. Care sunt spalate, calcate, aranjate nu sunt la mine, sunt inca la nasa mea. Nu am terminat curatenia in casa, inca mai are sotul de facut rafturi in camara, de pus toate troacele si sculele lui pe rafturi, de amenajat holul de la intrare (nu avem cuier inca si vrem sa facem si niste raftulete intr-o nisa), inca nu stiu unde voi pune lucrusoarele lui bebe...vrei sa-ti mai spun??? mai sunt muuulteeeeeee Asa ca il rog pe iepuras sa mai stea in burtica pana la 38 sapt macar, sa apucam sa fim gata cu casa si sa se mai odihneasca si mami, ca deocamdata am destule pe cap...plus pe Nicholas, cu care am mare noroc, e tare cumintel
Fetelor, a fost asa placut la cumparaturi fara sot si fara Nico Mi-am facut de cap, m-am uitat la hainute, la cosmetice, am studiat produsele fara sa ma bata nimeni la cap, ba ca s-a plictisit, ba ca e aglomerat, ba ca face pipi, ba ca ii e foame/sete.
Am si papat, mi-am luat pt acasa un mic pui rotisat si crochete de cartofi, peste care am mai pus si eu parmezan . Din pui am mancat o aripioara si un copanel, ca nu ma omor cu carnea.
Va las, ma duc sa fac o relaxanta, cu spuma (nu ma certati, nu fac cu apa fierbinte, nici macar prea calda) ca altfel nu ma pot linisti sa ma bag la tv, in patul meu din dormitor

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

iar am contractii puternice, dureroasesi stau numai la patsunt din ce in ce mai dese

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud
[Fetelor de aici lucreaza cineva pana in ultimul moment? Si dupa bebei cand va intoarceti la munca?

26+ cu un bebe FIV roz

Si eu lucrez tot pana in saptamana 33 inclusiv. Din saptamana 34 (adica de la 1 noiembrie) voi sta acasa. Azi am anuntat si directorul, ca stie ca am multe zile de concediu din 2009, 2010... de prenatal nu zic, ca probabil va fi postnatal.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Daca vrei, si e valabil pt toate, va pun in contact cu o doctorita pediatru excelenta, are cabinet in sector 3 la Potcoava, lg IOR, vine mereu acasa fara probleme si e o sufletista. A fost pediatrul lui Luca pana sa plecam. Dr VALERIA HERDEA.
Va dau nr de telefon pe PM care vrea si cauta un pediatru.

PS: care e parola de la contul yahoo, aceeasi ca pt gmail?

Si eu vreau numarul pe pm, ca nu se stie niciodata, speram sa avem parte de acum incolo de medici buni (si pediatru, si neonatolog, si medic de familie).

28+

Mergi la inceput