Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 11
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman VA TRIMIT CEVA PE MAILUL COMUN anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Ce frumusica e Andreea
! Abia astept sa ne povesteasca Alexa ca au ajuns cu bine acasa!
28+ 
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 iar am contractii puternice, dureroase ![]() ![]() si stau numai la pat sunt din ce in ce mai dese![]() 33+ ![]() 34 ecografic |
Of, Beatrice, sper sa treaca mai repede
. Ai luat legatura cu medicul tau?
28+ 
ana_vio87 spune:
beatrice75 nu prea ma pricep eu dar contractii dureroase si dese nu suna deloc bine
. sper sa fi ok si sa nu ai probleme. toate gandurile mele bune sunt pentru tine
pupici pe burtici :*:*:*
28+

bebelu86 spune:
am revenit si noi de la eco
bb e bine, creste, are 904g, varsta dupa um corespunde cu varsta dupa eco. totu e ok.
mai mergem peste 4s la urm control.
s-a uitat si p analize, si a zis k e normal, mai ales k am tensiunea mica si din cauza asta au iesit si valorile un pic mai mici.
din pacate mi-a zis sa mai renunt la dulciuri, sa am grija cu paine, prajeli, paste, fast-food, tot ce nu e sanatos. mai ales k de acu incep sa depun si sa nu explodez
nu e nevoie sa fac testu de toleranta la glucoza.asa k am scapat 
Beatrice nu ai sunat medicu sa vezi ce zice?? sau fa o vizita la spital. k nu imi place cum suna 
ALexa sa-ti traiasca fetita. e superba.

nic nu zici k are 1800g. te asteptam sa te refaci, sa creasca si bb mare si sa ajungeti cu bine aksa si cat mai repede. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
ralucaspm spune:
Lore, mie mi s-a intors greata in trim. III. Nu ma lasase deloc, dar in trim. II nu mai era asa de puternica.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
29+ 
beatrice75 spune:
Ufffff!!!Chiar stau in suspans!Dr stie de contractiile mele si am o schema de tratament si pt cazuri de urgenta. Daca nici asa nu trec durerile, n-am de ales decat sa merg la spital!Dar asa nu vreau sa innoptez acolo!Si maine ar fi trebuit sa fie o zi asa plina si frumoasa!Dar sunt scoasa din uz, frate!
34+

35 ecografic
misticgirl spune:
Beatrice, daca nu te lasa cu No-spa, eu zic sa-l suni pe doctor. Mie mi-a spus ca daca am contractii dese, fie ele dureroase sau nedureroase si nu trec cu no-spa si cu stat in pat, sa-l sun sau sa ma duc la camera de garda la Filantropia si il suna de acolo, daca e cazul. Ai grija de tine !
Fetelor, gata baia scurta...ma declar invinsa pe ziua de astazi, abia mai merg de durere de spate! Cred ca in curand ma bag in pat si nu ma mai ridic decat pt pipi, pana maine dim.
Va urez o seara frumoasa si o noapte linistita!
Claudia
33+
si
Nicholas (25.11.04)
beatrice75 spune:
Mistic...no spa?Azi am luat
3 nospa,
2 uscosin,
1gynipral si
2 duphaston.
34+

35 ecografic
douradoudou spune:
beatrice daca sunt dureroase si constante fugi la doctor nu mai sta asta chiar nu e joaca
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
33+ cu
misticgirl spune:
Beatrice, acum am vz ca ai si o schema de tratam pt urgente! daca nici cu acelea nu te lasa, baga o tura la spital, desi nu e deloc placut. eu iti urez sa te faci bine si sa ai o zi superba maine!
gata.....noapte bunaaaaaaaaa

Claudia
33+
si
Nicholas (25.11.04)

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)