Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 21
crisis81 spune:
Mai fetelor ce se intampla cu noi? Sper sa nu citesc iar de vre-o nastere inainte de termen. Minim trei saptamani nu mai are nimeni voie sa nasca, da?
Beatrice
suntem alaturi de tine si ne rugam sa stea bebele cat mai mult in burtica.
Am vazut-o si eu aseara pe Andreea, dar toate tuburile alea de pe langa ea m-au dat peste cap. Imi aduc aminte de ceva foarte trist si nu suport sa le vad. Oricum va scapa repede de ele sunt convinsa.
Va pun un link cu niste filmulete cu Teo sa va mai inveselesc. Fii-mea are pisica mai nou, de care nu cred ca reusesc sa mai scap desi mai avem una care sta afara.
http://picasaweb.google.ro/cristinadobres/Acasa#
Vizionare placuta!
Cris
mami de Teodora si
35+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Ioana_Mami spune:
Foarte draguta Teo ...si biata pisicuta ce prostuta e ...nu zice nimik :-))))
Fericita
35+
Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Vasari spune:
Buna!:)
Am vazut si eu pozele cu Andreea, e superba! Asa roz si copilas... of, ce dor mi-e sa tin un bb mic in brate... daca nu era pampersul asa mare chiar nu as fi zis ca are sub 2kg. Alexa, va doresc revenire cat mai rapida acasa.

Beatrice
, sper sa iti revii.
Eu inca iau ceva tratament, scobutil si no-spa, insa ceva nu-i deloc ok, mai am contractii dureroase si mai mereu simt o durere surda ca la ciclu, dar colul e inchis, a rasuflat si dr usurat.
Am avut musafiri, am dormit si cu Maria vreo 2 ore acum si cred ca voi face un tort, maine avem musafiri din nou. Se pare ca am intrat la fix in concediu!![]()
Ana, cam toata sarcina ai alergat si ai facut miscari majore, nici nu mai tin ordinea caselor de care a trebuit sa te ocupi. Ai grija de tine, sper sa te linistesti dupa ce aranjezi bucataria. Adica sa te linistesti cu adevarat!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31
ana_o spune:
Beatrice va multumeste pentru ganduri si va pupa pe toate!
Alina, nu mai am mult si termin... simt ca ma va ajuta Dumnezeu sa finalizez tot ce mi-am propus si sunt sigura ca voi avea si cateva zile in care efectiv sa nu fac nimic, doar sa stau. Multumesc!
Putin tort spre Tg Jiu? 
Victoria, mi-am luat Fagaras, baton mare!!!
3 buc!!!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
marizta spune:
buna burtici...........unde sunt puse pozele cu micuta andreea............vreau sa le vaed si eu
'
mi-am adus aminte k la clinica isis,la prezentarea ei, in salonul de nou-nascuti era un baietel de 1800 gr k al alexiei,si intr-adevar era mic si cu tuburi de oxigen.....dar lasa k o sa creasca andreea mare
31 + 
Doamne ai grija si de noi
tigrutz spune:
Sashenka, mi se pare normal sa ai ajuor, esti si tu om, dar oricum tot in top ramai.
Ana, nici cu tine nu mi-e rusine si cu casele tale pe care le aranjezi, faci curatenie, muti, etc...
Beatrice, suntem alaturi de tine, vei vedea ca totul va fi bine! 
Eu tocmai am tras un puiut de somn de vreo 3 ore, deh se vede ca nu e fii-miu acasa, si cand m-am trezit am servit si eu un castronel de gris cu lapte si cu dulceata...![]()
32+ cu 
misticgirl spune:
Buna, fetelor! Astazi sunt mai cuminte, nu scriu prea mult, pt ca sunt cu sotul si am fost sa cumparam o masa pt bucatarie, apoi am mancat, am lenevit la tv. Acum eu stau in pat, va citesc si el face treaba prin balcon.
Beatrice, suntem alaturi de tine si vrem sa auzim ca esti acasa maine!!!
Cris, e superba micuta ta. Mi-e mila de saraca pisicuta, ce prostuta e...sa stea ea la asa un chin ![]()
Claudia
33+
si
Nicholas (25.11.04)