Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 20
ana_vio87 spune:
Neata fetelor!
Vreau si eu sa vad pozele cu bebelina mica Alexandra
pupici pe burtici :*:*:*
28+

ratusca83 spune:
heiiii...buna burtici....
beatrice sper ca esti bine...multi pupici

..
fetelor care au schimbat semnatura!!!
inca putin fetelor si gata..
noi suntem bine..mici contractii,dar nu cat sa ne ingrijoram...
aseara am vb cu Alexa..este bine.. bb deocamdata conectata la oxigen...de vina de nasterea prematura a fost ureaplasma
.....a spus ca s-au purtat f frumos cu ea medicii si ca nasterea a fost destul de dureroasa pt ca nu i s a administrat nimic gen,oxitocina,calciu, ca sa nu afecteze pe bebe.....bebe avea cordonul pe dupa gat si ca sa fie scoasa repede a trebuit sa o taie pe ea jos...
fetelor mi-a spus ca acolo la terapie la bb sunt copilasi si de 800 de grame....
..
Daca o sa fiu bine si nu am sa am contractii marti merg la ea la spital pt ca prietena mea merge la consultatie la dr ei la Giulesti.......
multi pupici

32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 fetelor mi-a spus ca acolo la terapie la bb sunt copilasi si de 800 de grame.... .. |
800 g Doamne cat de mic

Doamne ai grija si de noi
32+
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigrutz Buna dimineata! am fost aseara la eco, bebe are 2061 grame, ecografic e mai mare cu 1 saptamana,placenta este de gr I,iar colul nu poate fi masurat datorita capului lu' bebitza... Si eu de cateva nopti, ma trezesc pe la 4 pt pishulica si pe urma adorm foarte greu...sa nu mai zic ca atunci cand imi vine trebuie sa merg neaparat, eu spre deosebire de fetele care au probleme cu constipatia, sunt cam pe invers, de vreo 2-3 ori ziua si de cele mai multe ori si noaptea... Beatrice, sper ca esti mai bine! ![]() Sashenka, daca ai stii cat te admir, cum oi face tu fata, ai deja 2 copii, vine acusica si al treilea, tot timpul trebaluiesti prin casa, ai grija de copii, pui conserve, muraturi, dulceturi....cum reusesti, care e reteta succesului? 32+ cu ![]() |
adevarul este ca am si un mic ajutor ptr ca am bona..o mai am pana maine

, dar macar ma ajuta cu Sasha si eu reuseam sa fac restul. adevarul este ca imi si place sa fac o gramada, iustin ii place sa stea sa ma "ajute" cand nu este la gradinita, asa ca totul merge bine. Iar lucrurile care nu imi plac pur si simplu nu le fac, las in grija altcuiva. Nu imi place sa spal vase, le spala sotul sau bona, si nu imi place sa calc, mai calca bona cand doarme Sasha. dar am calcat cu mare drag hainele lui bebe mic. Asa ca dupa cum vezi nu am nici o reteta si nici nu le fac pe toate. Daca m-ar vedea prieteni mai vechi nu m-ar recunoaste

.astazi am iesit si eu cu prietena mea in oras si cred ca am vazut-o in Mall Baneasa pe Anya, era intr-o bluza turcoaz, dar nu sunt sigura.
ma duc sa ma intind un pic ptr ca dupa aia trebuie sa ma duc cu iustin la ziua recoltei aici in oras sa se dea pe nu stiu ce topogan
vorba anei...va puuuup pe toate fara exceptie

Mami Andreea
33sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_vio87 spune:
Acum am venit de la piata si o tanti m'o intrebat cand scap de"sac"
... pana acum nimeni nu a mai facut burtica sac si nici eu nu m'am gandit vreodata la ea ca un sac
.
Se vede ca e sf de saptamana... Nu e nimeni pe aici...
... poze cu bebe eu tot nu vad
... Ma duc sa'l conving pe iubi sa ma scoata la o praji
.
pupici pe burtici :*:*:*
28+

ana_o spune:
Hello!
Liana, multu mult pentru reteta, sper sa dea rezultat!
Oricum, azi am iesit normal, se pare ca reteta Sugubinei e cea care nu da gres, sper sa ma "tin" de ea.
Felicitari burticilor care schimba azi semnatura!
Noi o schimbam maine!
Intram in 37...pfff... nu pot crede ca scriu aceasta cifra!
Ieri, cum v-am spus, am stat toata ziua in pat, din cauza problemelor dorsale, nu mi-a venit sa cred ca de la ora 1 dupa amiaza, pana azi dimineata, cand m-am trezit, am reusit sa nu fac altceva decat sa stau in pat si sa dorm. Super record!
De azi dimi, in schimb, sunt in ture cu doamna mea de la curatenie, imi era dor de ea. Cum n-am avut timp sa cunmpar cele necesare pentru treaba asta ieri, a trebuit sa fug(la propriu) dupa toate cele, role, odorizante, solutii de geamuri etc. Plus mancare pentru noi si pentru familionul de animale, 3 caini si 2 pisici.![]()
Mai avem putin si "dam gata" casa principala, apoi coboara la cealalta. Apoi sa calce si gata. O super extra solicit. Peste 3 saptamani vine iarasi, dar deja o anuntai ca atunci trebuie sa mega dezinfecteze tot, ca vin cu bebele...![]()
Cu toate ca si acum a trecut prin toate, cu dezinfectat si multe altele.
Andreeacc, fac pariu ca niciuna n-ati spalat mai multe masini ca mine, sunt la a 3-a si mai am 3. Si azi trebuie sa te termin, ca maine e duminica si apoi tata numai de spalat la masina n-are timp si chef. Plus ca nu le spala cum trebuie.
Hehe, m-am laudat si eu cu activitatea mea... din pacate, abia mai tarziu o sa ajung la performante gen compoturi, muraturi, dulceturi... Sashenka ramane on top, ca le face pe toate!
Dar cu putina ambitie, voi reusi si eu.![]()
Dar nu anul asta.![]()
![]()
Merg la treaba, va las si va doresc o sambata minunata, in continuare!

Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Of, veste proasta...
"M-am internat azi la 3. Sunt pe perfuzii cu gynipral, e chiar dr. meu de garda"
Beatrice
Sper sa ii faca bine perfuzia!
Ana
35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
sashenka_h spune:
ana esti o dulce si merci de compliment 

. daca mai vorbesti cu beatrice sa ii spui ca suntm alaturi de ea si ca o pupam si o asteptam cu vesti bune. ii tinem pumnii 
Mami Andreea
33sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ratusca83 spune:

beatrice suntem alaturi de tine!!! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)