Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 19
ukume24 spune:
Buna dimineata barlog,
Doamne ce frumoasa e Andreea. Ma sperie un pic ataea furtunuri si tuburi pe langa ea dar important e ca e bine . Va creste ea marisoara si va merge cu mami acasuca.
Eu am avut o noapte relativ odihnitoare. Am dormit pana pe la 5 dupa care mai gre un pic.
Beatrice cum te simti?
30+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sashenka_h spune:
buna dimineata ursoaice !!!
dam si noi de baut astazi ptr ca intram in saptamana 34, mai avem asa putin
dar si ce fericite o sa fim 

Mami Andreea
34sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
scuze am gresit semnatura ![]()
Mami Andreea
33sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
neata
azi am musafiri ca imi sarbatoresc ziua de nastere(care de fapt e luni)
asa ca o sa am casa plina
sper sa nu ma oboseasca prea tare ![]()
beatrice cum te mai simti? 
anca transmite toate cele bune alexiei si micutei andreeea 
amelia da-le in colo de inventare
bebe e "the most important" 
Si eu la fel imi tratez constipatia cu o lingurita de miere pe stomacul gol dimineata cum zice liana 
Doamne ai grija si de noi
32+ 
sugubina spune:
Neata dragelor!
Ma bucur sa vad ca nu am avut o noapte cu evenimente iarasi..Asteptam vesti de la Beatrice sper sa fie ok!
andreeacc UAU ai dormit neintrerupt de la 12 la 5!! FELICITARI! SUper tare..Cat te invidiez.
Eu ma scol din ora in ora la 23, 1,2 si dupaia cam la 3h...Si la 7 suna ciasu ca sa iau pastila..
Imi amortesc mainile, si ma dor uneori. Sunt dupa 2 zile de regim fara sare sper sa se rezolve odata...
Mai incolo merg sa culeg sacii de haine din America pt Pufice. Va zic dupa dca e prada buna![]()
sugubina
30+ cu Puficele

EvaF spune:
Amalia, nu ai PM activat sa iti trimit. Mergi la Profil Personal in stanga si activeaza PM.

Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)
EvaF spune:
Ca sa fie mai simplu, fara PM, etc uitati-va pe site-ul doamnei dr Herdea. Are acolo toate informatiile, inclusiv o vedeti in multe filmulete vorbind despre copii, sa va faceti o parere si sa aflati ce crede despre alaptare, decalotare, alimentatie, etc etc si ce fel de om este.
In josul paginii dati click sa vedeti filmele. Aveti si nr de telefon de la cabinet, nu si cel personal dar o sa vi-l dea dumneaei cand va vedeti pe cel mobil.
http://www.herdea.ro/dr/
Eva & Luca (08.09.2008) acum
27+ cu
Noah (30. 12. 2010)
tigrutz spune:
Buna dimineata!
am fost aseara la eco, bebe are 2061 grame, ecografic e mai mare cu 1 saptamana,placenta este de gr I,iar colul nu poate fi masurat datorita capului lu' bebitza... ![]()
Si eu de cateva nopti, ma trezesc pe la 4 pt pishulica si pe urma adorm foarte greu...sa nu mai zic ca atunci cand imi vine trebuie sa merg neaparat, eu spre deosebire de fetele care au probleme cu constipatia, sunt cam pe invers, de vreo 2-3 ori ziua si de cele mai multe ori si noaptea... ![]()
Beatrice, sper ca esti mai bine! 
Sashenka, daca ai stii cat te admir, cum oi face tu fata, ai deja 2 copii, vine acusica si al treilea, tot timpul trebaluiesti prin casa, ai grija de copii, pui conserve, muraturi, dulceturi....cum reusesti, care e reteta succesului?
32+ cu 
tigrutz spune:
Uitasem sa spun ca am vazut pozele cu Andreea...este atat de frumoasa, si nici nu spui ca s-a nascut asa mititica...
32+ cu 
alinushca spune:
Arata chiar foarte bine Andreea. Nu m-as astepta sa zaboveasca prea mult prin spital. 
Despre constipatie la mine s-a intamplat cam asa: mai mereu aveam probleme in domeniul asta, iar in prima sarcina a fost chiar foarte greu. Bagam cate un kilogram de prune zilnic si nu facea mare branza. Insa surpriza a venit dupa sarcina cand au disparut complet orice fel de probleme. In a doua sarcina iar nu am avut nici un fel de probleme cu constipatia. Probabil nu e o regula dar sunt sanse ca dupa sarcina, cele care sunteti la prima sarcina si va chinuiti, sa se imbunatateasca mult lucruile!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 35