Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana_Mami spune:
ma bag in bralog la somn
Pupici
Fericita
35+
Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
andreeacc spune:
Buna dimineata!
diana.b, ioana_mami, au trecut arsurile?
eu am reusit sa dorm non-stop de la 12 noaptea pana la 5 dimineata cand evident a trebuit sa ma duc la pp...dar oricum e o performanta ptr mine care ma trezesc si de 3-4 ori pe noapte, la cata apa beau, e de inteles.
copilul e plecat la bunici, vine maine seara.asadar am un we de rasfat, fapt ptr care deja am bagt o masina de spalat si acum astept sa le intind.
Nu imi vine sa cred ce bine arata bb Andreea, are trasaturile asa de bine conturate si nici nu zici ca are doar 1800.Alexa, te asteptam in curand sa ne povestesti cum e viata de mamica!
de moshulik mai stiti ceva?
bravegirl si msymo pe unde umbla?
Andreea, mami de baiat
si
34+ cu 
AMR 4 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
fluturasha23 spune:
Felicitari Alexa! Si pentru Andreea: multa sanatate, noroc si sa va lumineze viata!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 30+
kamik spune:
wow fetelor dar ce matinale sunteti...si deja spalati...si intindeti rufe..eu abia pot sami dezlipesc ochii...
28+
![]()
zumzu spune:
Buna dimineata,
Sunt o viitoare mamica (Doamne ajuta) de la odiseea de buburuze ian-feb.
Cu toate astea am DPN in decembrie de sarbatori:26 decembrie.
Dl. doctor care imi urmareste sarcina, Haiduc Catalin nu va fi de sarbatori se pare.
Am inteles ca mai este cineva pe aici care trebuia sa nasca cu dansul in perioada respectiva?
Dansul a zis ca toate cazurile sale vor fi preluate de doctor Popescu Florin...doar ca nu am gasit nimic nimic despre el.
sunt destul de speriata sa raman pe mana unui necunoscut.

poate sa-mi recomande cineva alti doctori care stiti ca lucreaza in perioada respectiva si sunt dispusi sa vina la nastere?
va intreb pentru ca si pe aici sunt multe fete care au dpn in dec.
multumesc mult
27+
Darius Alexandru
kamik spune:
beatrice sper ca esti bine si bebe e cuminte...
Ana o nici nu iti inchipui in ce stres sunt, eu programasem tot sa fiu gata cu ajutorul lui DD cand implinesc 40 de sapta...dar cand vad ca deja de la 34 de sapta..se naste pe aici...grrrrrrr...si acum cu vanzarea e un chin ca nu vine nimeni nici la vizionare...

28+
![]()
kamik spune:
Neata!!!Si eu DPN pe 20 dec...dar dr meu mi-a zis ca daca ajung pana pe 6 Dec cu burta e bine...eu nasc la Giulesti la Dr.Dan Deva dar nush daca e de sarbatori. Totusi e mai bine sa nasti parerea mea cu cel pe care ti-l recomanda dr. tau. Eu ti-l recomand cu caldura pe al meu doar ca nush sigur daca e de sarbatori..cu ei nu ai nici o siguranta...dar sigur daca pleaca nu te lasa de izbeliste..te indruma catre cineva.
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Buna dimineata, Sunt o viitoare mamica (Doamne ajuta) de la odiseea de buburuze ian-feb. Cu toate astea am DPN in decembrie de sarbatori:26 decembrie. Dl. doctor care imi urmareste sarcina, Haiduc Catalin nu va fi de sarbatori se pare. Am inteles ca mai este cineva pe aici care trebuia sa nasca cu dansul in perioada respectiva? Dansul a zis ca toate cazurile sale vor fi preluate de doctor Popescu Florin...doar ca nu am gasit nimic nimic despre el. sunt destul de speriata sa raman pe mana unui necunoscut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poate sa-mi recomande cineva alti doctori care stiti ca lucreaza in perioada respectiva si sunt dispusi sa vina la nastere? va intreb pentru ca si pe aici sunt multe fete care au dpn in dec. multumesc mult 27+ Darius Alexandru |
28+
liana.berbec spune:
Ana_o,
Pentru constipatie incearca cu doua linguri de tarate cu miere seara iar apoi a doua zi dimineata un pahar cu apa la trezire. Functioneaza. Sau macar incearca sa consumi zilnic 2 felii de paine integrala.
Liana
29+