Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Ce draguta e !!!

Mersi, Doura.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 29+

imi dai si mie parola de la adresa de mail, pleeeeeeease!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Diana , ai PM!

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Diana , ai PM!

Fericita 34+ Raisa Maria

saru'mana mult!!!

declar ca sunt pacalici la mine exista un spatiu si........ repet: mare pacalici

31+

Mergi la inceput

Vaiiii ....ce m-am plictisit si nu am somn si arsurile ma omoaraaaa...
Pai eu in tineretea mea , la ora asta asteptam taxiul sa ma duca in Club ...ca de' programul la fitze incepe la 1.00 AM....pai si acu?!?Ce-ar fi sa ma imbrac , sa iau barbatu de o aripa si sa ma duc la dans ?Cred ca nici nu m-ar primi...

Hai lasa ca mai beau o cana de lapte (multumesc de sfat , sper sa tina)...si ma duc sa ma culc poate maine ma trezesc mai optimista ... ca la ora asta ma simt grasa , urata , rea, proasta si toate caracteristicile urate de pe lumea asta ... eu acre sunt o minuntata de fapt...
Aberez... Va pup si usor

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

wowwwww.....

Ioana mi-ai citit gandurile si le-ai scris aici?!?!?

si eu ma gandeam la vremurile cand la ora asta eram in club, si eu am langa mine o cana de lapte si........ ma simt la fel ca fizic

dar lasa ca supa ce o sa avem bebei sanatosi si frumosi o sa ne revenim noi si o sa intoarca iar barbatii capul dupa noi prin cluburi

la un moment dat se vorbea de postarea numerelor de telefon, dar nu stiu unde.... imi dai tu o mana de ajutor!!!
dupa cum spuneam vreau sa recuperez timpul cat nu am intrat aici si sa apar si eu peste tot, inclusiv cu nr. de tel

31+

Mergi la inceput

declar o partida de plans si o piele de gaina: cand am vazut-o pe Andreea: e tare frumoasa, nici nu-ti dai seama ca e asa micuta.

ma gandesc ca bb al meu are 2075g +- 300g, asadar si el este cat andreea........ wowwww

Alexa: felicitari inca o data!!! nu am cuvinte sa-ti urez tot ce as vrea si ce simt..... sper sa-mi intelegi emotiile si sa receptionezi urerile care imi pleaca din suflet si se opresc in gat..... plang de fericire pentru tine si andreea!!!

31+

Mergi la inceput

Diana...
Pentru telefoane intri pe gmail /in Documents si ai acolo un excel cu numerele fetelor care au vrut sa-l treaca...
Despre revenit in club sunt sigura ca la anu pe vremea asta bebe va fi la bunici si eu in club aranjata , parfumata , dansand ca nebuna pana dimineata ...
Andreea intr-adevar este o dulcica ...si eu ma uit la ea si ma gandesc ca si bebita mea este asa maricica in burtica!!!
Siiii...am schimbat semnatura asa ca micul dejun maine dimineata il dau eu cand m-oi trezi pe la 12 ...
A se nota ca am pus si AMR !!!

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

ai PM!

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Diana...
Pentru telefoane intri pe gmail /in Documents si ai acolo un excel cu numerele fetelor care au vrut sa-l treaca...
Despre revenit in club sunt sigura ca la anu pe vremea asta bebe va fi la bunici si eu in club aranjata , parfumata , dansand ca nebuna pana dimineata ...
Andreea intr-adevar este o dulcica ...si eu ma uit la ea si ma gandesc ca si bebita mea este asa maricica in burtica!!!
Siiii...am schimbat semnatura asa ca micul dejun maine dimineata il dau eu cand m-oi trezi pe la 12 ...
A se nota ca am pus si AMR !!!

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

felicitari pentru schimbarea semnaturii astept sa ciocnim un pahar de lapte maine dimineata, la 12

mai e putin si... adevarat AMR-ul tau, cu toate ca-i doresc sa stea cat mai mult la caldurica

31+

Mergi la inceput

done!!!

acum sunt si eu pe lista cu telefoane, deci exist

am promis ca voi recupera... asa ca am revenit in forta

31+

Mergi la inceput