Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 16
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Lore, azi am fost f cuminte. Din alte cauze, dar important e ca am stat cuminte, nu? ![]() Am vreo 7=8 ore de stat numai in pat. Poate si mai mult, sincer. Ana 35+, viitoare mami de , David CiprianAMR cateva saptamani... |
Lore
29 +
& 
diana.b spune:
Salutare,
va mai amintiti de mine

in primul rand imi cer scuze pentru absenta atat de mare, dar a fost motivata, insa incepand de azi sunt in concediu deci promit sa recuperez 
inainte sa mai spun una alta, vreau sa felicit proaspetele mamici: felicitari MOSHULIK si ALEXA, sa va traiasca bebeii si sa va umple viata numai de bucurii!!! 

recunosc ca atunci cand am vazut ca au inceput bebei si la noi, m-au padidit emotiile, mai sa plang la gandul ca una cate una vom fi actorul principal al odiseei....... mama, ce repede a trecut timpul 

asadar, ca sa fiu in pas cu marea majoritate (am vazut ca e la moda aici) m-am mutat si eu in casa noua... mutarea s-a facut destul de repede si m-a ocupat complet si pentru o perioada; in alta ordine de idei, mutata fiind, mi-a trebuit vreo doua saptamani 
sa gasesc contractul de la internet pentru a ma loga (imi trebuia parola)! peste tot era (recunosc ca inca mai sunt
), numai cutii........ am crezut ca nu o sa termin niciodata......... nu ca acum am terminat, dar s-a facut cat de cat lumina...... in fine, in mare cam asta a fost!!!
ca ultime noutati in ceea ce ma priveste:
- luni noaptea am ajuns la camera de garda cu contractii continue, unde am stat pe perfuzii o zi...... dar se pare ca nu mi s-a micsorat colul... mi s-a spus ca m-am dus la timp 
- joi l-am vazut pe bb... e bine, nu vrea pentru nimic in lume sa-si arate fata (doar sexulare il arata fara jena), are un fularel si are 2075g 

cam atat..........
pupici 

31+ 
diana.b spune:
beatrice ai grija de tine si nu mai sta daca ai contractii dureroase ce nu trec la tratament...... nu e de gluma!!!
acum am inteles ca ti-au trecut, dar ... nu abuza: ai grija de tine 
31+ 
ralucaspm spune:
Beatrice, tinem pumnii sa treaca contractiile.
Imi poate da si mie cineva parola de la email , ca sa o vad pe Andreuta si de la picasa ? Mersic !
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
29+ 
diana.b spune:
si mie mi-ar placea sa o vad pe Andreea 
initial am crezut ca e aceeasi de la albumul foto, dar........ wrong !!!
31+ 
danaint spune:
Beatrice,
sa treaca nenorocitele de contractii!
Vazut ursuleata cea mica-super haioasa! Si intr-adevar pare maricica
sa se faca si mai mare si puternica repede!
Eu m-am uitat pe dupa amiaza la dvd-ul special sarcina de la revista mami!
L-am vazut practic de 2 ori,ca tot atipeam la diferite bucati![]()
Ma bag la somn! Maine plecam la munte pt weekend! Va
pe toate!
s35
Lucas Petru
anya2010 spune:

Va tineti de surprize surprize fetelor
Felicitari mosulika si alexa
pt printesele voastre, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele. Fetele sunt luptatoare, sunt sigura ca Andreea o sa ia in greutate repede
Am vazut si eu pozele, e tare dragalasa

Deci am intrat in panica, inca nu mi-am terminat bagajul..mai trebuie sa spal hainele pt bebe. Acum sunt in smotru general, a venit mama sa ma ajute dar eu nu pot sa fac mai nimic, orice miscare a bebelusului e dureroasa, burta e intarita mai mereu
. Am observat ca a mai coborat burtica, abia astept controlul de miercuri sa vad cum e colul
Ana eu am rezolvat problema constipatiei cu fulgi din grau cu tarate de la sano vita(le gasesti la Angst). O jumatate de punguta cu lapte in fiecare dimineata, pe stomacul gol. La mine a functionat foarte bine in conditiile in care in primele luni de sarcina a fost jale si la mine
Ma bag la somn si eu ca adorm pe tastatura
, ma cam doare gatul ca am baut lapte rece, de 2 zile nu am gaze si nu pot incalzi nimic 
Va pup si somn usor
Ana
34+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
diana.b spune:
legat de bagaj.... si eu mi-am luat cam tot ce ar fi IMPERATIV in cazul plecarii la spital mai devreme, cu toate ca nu-mi place deloc ideea.
Nu am luat nimic cosmetic pentru bb (m-a convins ana cu SebaMed), dar mi-am notat ce trebuie luat - nu cred ca voi rezista mai mult de o saptamana ca iau lista completa 
Hainutele nu le-am spalat inca pentru ca am lasat aceasta activitate pentru cand am sa intru in concediu si cum ziua cea mare a venit: de luni incepe distractia!!!
Raportez ca m-am prezentat la babyexpo de unde am achizitionat caruciorul si patutul, precum si prosoapele puf 
intrebare: neuronul meu cred ca e plecat la plimbare si de aceea nu-mi dau seama cum se pregateste landoul (ce se pune in el) inainte sa-l pui pe bebita... so, help!!! ajutati-ma sa ma luminez
31+ 

???