Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Lore, azi am fost f cuminte. Din alte cauze, dar important e ca am stat cuminte, nu?
Am vreo 7=8 ore de stat numai in pat. Poate si mai mult, sincer.

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
mamaaaa, 7-8 ore pt tine e ceva!!!!

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Salutare,

va mai amintiti de mine
in primul rand imi cer scuze pentru absenta atat de mare, dar a fost motivata, insa incepand de azi sunt in concediu deci promit sa recuperez

inainte sa mai spun una alta, vreau sa felicit proaspetele mamici: felicitari MOSHULIK si ALEXA, sa va traiasca bebeii si sa va umple viata numai de bucurii!!!
recunosc ca atunci cand am vazut ca au inceput bebei si la noi, m-au padidit emotiile, mai sa plang la gandul ca una cate una vom fi actorul principal al odiseei....... mama, ce repede a trecut timpul

asadar, ca sa fiu in pas cu marea majoritate (am vazut ca e la moda aici) m-am mutat si eu in casa noua... mutarea s-a facut destul de repede si m-a ocupat complet si pentru o perioada; in alta ordine de idei, mutata fiind, mi-a trebuit vreo doua saptamani sa gasesc contractul de la internet pentru a ma loga (imi trebuia parola)! peste tot era (recunosc ca inca mai sunt ), numai cutii........ am crezut ca nu o sa termin niciodata......... nu ca acum am terminat, dar s-a facut cat de cat lumina...... in fine, in mare cam asta a fost!!!

ca ultime noutati in ceea ce ma priveste:
- luni noaptea am ajuns la camera de garda cu contractii continue, unde am stat pe perfuzii o zi...... dar se pare ca nu mi s-a micsorat colul... mi s-a spus ca m-am dus la timp
- joi l-am vazut pe bb... e bine, nu vrea pentru nimic in lume sa-si arate fata (doar sexulare il arata fara jena), are un fularel si are 2075g

cam atat..........

pupici

31+

Mergi la inceput

beatrice ai grija de tine si nu mai sta daca ai contractii dureroase ce nu trec la tratament...... nu e de gluma!!!

acum am inteles ca ti-au trecut, dar ... nu abuza: ai grija de tine

31+

Mergi la inceput

gata?!?!? sunteti toate la ???

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Beatrice, tinem pumnii sa treaca contractiile.

Imi poate da si mie cineva parola de la email , ca sa o vad pe Andreuta si de la picasa ? Mersic !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 29+

Mergi la inceput

si mie mi-ar placea sa o vad pe Andreea

initial am crezut ca e aceeasi de la albumul foto, dar........ wrong !!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Beatrice, sa treaca nenorocitele de contractii!

Vazut ursuleata cea mica-super haioasa! Si intr-adevar pare maricica sa se faca si mai mare si puternica repede!

Eu m-am uitat pe dupa amiaza la dvd-ul special sarcina de la revista mami!
L-am vazut practic de 2 ori,ca tot atipeam la diferite bucati

Ma bag la somn! Maine plecam la munte pt weekend! Va pe toate!

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Va tineti de surprize surprize fetelor Felicitari mosulika si alexa pt printesele voastre, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele. Fetele sunt luptatoare, sunt sigura ca Andreea o sa ia in greutate repede Am vazut si eu pozele, e tare dragalasa
Deci am intrat in panica, inca nu mi-am terminat bagajul..mai trebuie sa spal hainele pt bebe. Acum sunt in smotru general, a venit mama sa ma ajute dar eu nu pot sa fac mai nimic, orice miscare a bebelusului e dureroasa, burta e intarita mai mereu. Am observat ca a mai coborat burtica, abia astept controlul de miercuri sa vad cum e colul
Ana eu am rezolvat problema constipatiei cu fulgi din grau cu tarate de la sano vita(le gasesti la Angst). O jumatate de punguta cu lapte in fiecare dimineata, pe stomacul gol. La mine a functionat foarte bine in conditiile in care in primele luni de sarcina a fost jale si la mine
Ma bag la somn si eu ca adorm pe tastatura, ma cam doare gatul ca am baut lapte rece, de 2 zile nu am gaze si nu pot incalzi nimic
Va pup si somn usor

Ana 34+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ce draguta e !!!

Mersi, Doura.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 29+

Mergi la inceput

legat de bagaj.... si eu mi-am luat cam tot ce ar fi IMPERATIV in cazul plecarii la spital mai devreme, cu toate ca nu-mi place deloc ideea.

Nu am luat nimic cosmetic pentru bb (m-a convins ana cu SebaMed), dar mi-am notat ce trebuie luat - nu cred ca voi rezista mai mult de o saptamana ca iau lista completa

Hainutele nu le-am spalat inca pentru ca am lasat aceasta activitate pentru cand am sa intru in concediu si cum ziua cea mare a venit: de luni incepe distractia!!!

Raportez ca m-am prezentat la babyexpo de unde am achizitionat caruciorul si patutul, precum si prosoapele puf

intrebare: neuronul meu cred ca e plecat la plimbare si de aceea nu-mi dau seama cum se pregateste landoul (ce se pune in el) inainte sa-l pui pe bebita... so, help!!! ajutati-ma sa ma luminez

31+

Mergi la inceput