Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply stiu ca ai mai zis de branzica pe paine prajita dar.... imi explici si mie cum faci exact (ii tai bucatele si i le pui in fata?) si cum mananca ea? Again , as incerca si eu.

Azi mi-a mancat mazare. Sunt super fericita pt ca in ultima saptamana legumele au cam lipsit din meniu.

Imi mai permiteti o intrebare pls? Cum imbracati pufuletii afarain perioada asta? Mara iese cu blugi grosi, body cu maneca lunga, pulover gros, sosete, incaltari si caciulita. Daca adoarme o invelesc cu o patura grosuta. Intreb pt ca tocmai am vazut doi bebelusi (mai mici cu aprox 2 luni ca noi) imbracati in fas de ala cu totul si infasurati in paturi

Sunt eu mama denaturata?

Ioana poate ar trebui sa mergi la doctor cu lovitura de la cap. Si noi fugeam la desene, singurul lucru care ne facea sa intram in casa in secunda 2.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg
Dupa ce am uns pe painea prajita atat untul cat si branzica(stiu ca e sfaramicioasa,dar o intind pana devine uniforma,nu strat gros) tai coaja,incat sa ramana numai miezul si apoi tai in 3 parti(cat sa apuce ea),le pun pe o farfurie si i le dau eu in mana ....si ea papa pana ori nu ramane nimic,ori atat a lins ca s-a saturat si ramane o bucatica.... ea le tine in manute,normal ca mai si scapa din mana....

Vis-a-vis de imbracat....nu stiu cat de frig e acolo,dar daca de pe acum ii imbracam cu fas si inveliti peste acest fas,la iarna ce ii mai dam....la noi e frig....nu e cu minus,dar e destul de rece....eu ii dau body(tip maiou,o bluzita cu maneca lunga,strampi(pt ca isi da jos sosetele),pantaloni,papucei,si gecuta de toamna..plus caciulita....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta...
ce ziceti?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
nu am vazut detaliile tehnice,mai exact ce capacitate cilindrica are acel bol de deasupra....ca daca e 500 ml....e ff mic.....

mie mi se pare scump,la banii astia iei un produs cu mai multe utilitati,care sa te ajute si dupa ce termini cu diversificarea,sa il folosesti si pt voi,ori un vas mic inseamna ca nu poti introduce,spre ex decat o ceapa sa o toace,un cartof sa il blenduiasca....so tre sa stai langa daca ai mai mult....si asa cum a spus Miremia imediat e gata diversificarea....

e asa scump pt ca e destinat bebelusilor....ei cam profita de chestia asta....

acum tu stii mai bine ca e investitia ta....

Editez ca am incurcat ceva,Miremia nu MP....sorry

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo
Azi nu am iesit deloc pt. ca au avut ceva febra, dar ieri pufuletele a fost imbracat cu dres, blugi (de vara), body maieu, bluzita cu maneca lunga, geaca de toamna/primavara, caciulita si adidasi (pe care i-a tinut 5 minute in picioare).

Cam la fel ca noi.
Sanatate multa puilor!

Si Mara mai nou strange din pumni si din maxilar cand e nervoasa (cand vrea lapte afara si nu o scot in sec 2 sa-i dau).

AMR 5 kg
Pot sa fiu indiscreta si sa te intrebi ce lapte ii dai?LP sau LM....

eu inca alaptez,daca e nevoie si cand suntem iesiti

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta...
ce ziceti?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

da, e faina, nu as zice nu daca as primi-o cadou, dar inainte sa o cumpar m-as mai gandi daca merita. dar, daca te uiti la filmuletul de prezentare.....vreau si eu!!!!!!!!!!!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

dar in curand o sa treci pe pasate, asa ca......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Lillo, rad ca proasta-n targ de vreo 10 minute, l-am trezit si pe sot. Super tare cu baby-mop-ul!!!

Lorex, nu e cu discriminare, e cu bube pe creier la mami... asta e. better safe than sorry. dar daca esti pe faza pun o poza special pentru tine

MP, ce mai face Alex? Se rostogoleste? Noi tot nu merge, de-a busilea, nici macar nu ne taram, ridica fundul si pe urma nu mai stie sa finalizeze (si cica finalizarea e totul ) si se rastoarna pe spate... in schimb musca de rupe, suntem toti taxati!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Citat:
Azi nu am iesit deloc pt. ca au avut ceva febra, dar ieri pufuletele a fost imbracat cu dres, blugi (de vara), body maieu, bluzita cu maneca lunga, geaca de toamna/primavara, caciulita si adidasi (pe care i-a tinut 5 minute in picioare).

Cam la fel ca noi.
Sanatate multa puilor!

Si Mara mai nou strange din pumni si din maxilar cand e nervoasa (cand vrea lapte afara si nu o scot in sec 2 sa-i dau).

AMR 5 kg

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

LM, n-a baut nicio picatura de LP in viata ei (desi am incercat sa-i dau de 2 ori). Cand i se face foame ne oprim pe o bancuta, scoate mami tzitzi si fetita ia masa. Ma gandeam a o sa fie mai greu alaptatul la iarna cu atatea haine pe noi.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Xela
Eu ma fac mica, mica pentru ca ai mei sunt experti in crize, fiecare dupa posibilitati, a mare urla si se da cu fundul de pamant la propriu, tranteste usi, arunca cu jucariile, si juniorul strange din dinti si din pumisori si tipa cat poate. Si poate......
Dar sunt optimista, inca sper ca trece inainte de crizele din adolescenta, si va rog nu imi spulberati visele

pai si ai mei fac la fel, toti fac asa ...
macar C e mic sa vezi la A ce figuri si ce tavaleli de te doare capul
asta sper si eu ca trece dar nu vezi ca vin altele din ce in ce mai palpitante

PS. noi am reinceput azi gradi. dupa ce l-a tinut pe tasu vreo 45 min cu plans cu sughituri cica imediat dupa s-a linistit. cand m-am dus sa o iau a zis ca mai vine si altadata . avem o educatoare noua f dragutza si tinerica. sper sa fie OK la noi ceea ce va doresc si voua .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Citat:

Cam la fel ca noi.
Sanatate multa puilor!

AMR 5 kg

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

LM, n-a baut nicio picatura de LP in viata ei (desi am incercat sa-i dau de 2 ori). Cand i se face foame ne oprim pe o bancuta, scoate mami tzitzi si fetita ia masa. Ma gandeam a o sa fie mai greu alaptatul la iarna cu atatea haine pe noi.

AMR 5 kg
pana la iarna,teoretic ar trebui sa nu mai aiba asa nevoie de lm in timpul zilei,ci mai mult dimi/seara/poate noaptea,dar la cum evolueaza lucrurile cu fiemea.....masa principala va fi lm....asa se bucura cand ii dau san...zici ca e haplea....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Salutare!

Lillo, rad ca proasta-n targ de vreo 10 minute, l-am trezit si pe sot. Super tare cu baby-mop-ul!!!

Lorex, nu e cu discriminare, e cu bube pe creier la mami... asta e. better safe than sorry. dar daca esti pe faza pun o poza special pentru tine

MP, ce mai face Alex? Se rostogoleste? Noi tot nu merge, de-a busilea, nici macar nu ne taram, ridica fundul si pe urma nu mai stie sa finalizeze (si cica finalizarea e totul ) si se rastoarna pe spate... in schimb musca de rupe, suntem toti taxati!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

sunt, sunt pe faza
pune si sterg eu dupa ce vad

Mergi la inceput