Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)
Raspunsuri - Pagina 9
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Xela un brat de pt tine. Esti cea mai echilibrata mamica pe care am cunoscut-o si iti multumesc ca ne inveti sa fim mai atente cu puii. De fiecare data cand ma enervez imi amintesc ce spuneai tu si imi trece repede, plus ca nici nu imi mai trece ptin cap sa o oblig sa manance. Esti norocoasa cu asa pui dar si puii tai sunt norocosi cu o asa mama. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
tu esti dragutza, eu sunt o mama cu calitati si defecte ca orice om.
ideea e ca daca va enervati de acum, ce-o sa faceti mai tarziu ... chiar nu aveti motive, parerea mea
lorex spune:
ms de raspunsuri..
aveti dreptate ca n-o sa-mi mai trebuiasca curand...dar ce bine ar fi fost s-o fi avut de la 5 luni....
ma mustra constiinta ca nu-i gatesc la aburi...
pretul e bun, la noi e 7 mil.
mire, spuneai tu parca ca mar 36 la pantofi e 3 in UK?
sau simply..
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
pai si ai mei fac la fel, toti fac asa ... macar C e mic sa vezi la A ce figuri si ce tavaleli de te doare capul asta sper si eu ca trece dar nu vezi ca vin altele din ce in ce mai palpitante PS. noi am reinceput azi gradi. dupa ce l-a tinut pe tasu vreo 45 min cu plans cu sughituri cica imediat dupa s-a linistit. cand m-am dus sa o iau a zis ca mai vine si altadata . avem o educatoare noua f dragutza si tinerica. sper sa fie OK la noi ceea ce va doresc si voua . |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lorex Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta... ce ziceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
eu ma asteptam sa gasesc vre-un parfum, pantofi, genti, toale si cand colo ...
de la un an va manca cu voi la masa asa ca nu se justifica investitia. mai bine cumpara o carte de bucate ... ce? tu inca n-ai aflat ca o sa te apuci de gatit ?
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex ms de raspunsuri.. aveti dreptate ca n-o sa-mi mai trebuiasca curand...dar ce bine ar fi fost s-o fi avut de la 5 luni.... ma mustra constiinta ca nu-i gatesc la aburi... pretul e bun, la noi e 7 mil. mire, spuneai tu parca ca mar 36 la pantofi e 3 in UK? sau simply.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Simply zicea, dar in online conversion zice ca 36 europe e 4 UK.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex ms de raspunsuri.. aveti dreptate ca n-o sa-mi mai trebuiasca curand...dar ce bine ar fi fost s-o fi avut de la 5 luni.... ma mustra constiinta ca nu-i gatesc la aburi... pretul e bun, la noi e 7 mil. mire, spuneai tu parca ca mar 36 la pantofi e 3 in UK? sau simply.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
http://www. magazinoutdoor.ro/content/6-conversie-marimi-imbracaminte-incaltaminte-camasi-palarii
36 ar fi 3.5 in UK
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia
Simply zicea, dar in online conversion zice ca 36 europe e 4 UK. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex
sunt, sunt pe faza pune si sterg eu dupa ce vad _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
check it out...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07
eu ma asteptam sa gasesc vre-un parfum, pantofi, genti, toale si cand colo ... de la un an va manca cu voi la masa asa ca nu se justifica investitia. mai bine cumpara o carte de bucate ... ce? tu inca n-ai aflat ca o sa te apuci de gatit ? |
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
Ratusca,
merci, e un dulcel, ce guritza frumoasa are.mi-a placut ultima cum statea el incruntat dintr-o spranceana!
as fi vrut sa te vad si pe tine..eh, multumesc si pt atat!
am sters sa stii, am lasat doar pantofii