Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Am gasit!!! De cand ma gandesc la ea! E melodia care ma face sa vibrez de fericire si emotie cand dansez cu bobitza in bratze! www.youtube.com/watch?v=lWscspILglM&feature=related" target="_blank">"Cele mai frumoase flori Nu-s panselutzele nici trandafirii Cele mai frumoase flori Se nasc acasa in gradinile iubirii" ....de fericire.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
i-am cantat-o si lui radu...i-o cant si lui alex
desi imi aminteam doar refrenul
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Am inceput impachetatu. prima valiza cu haine de impachetat : 5 minute....hai ca nu e asa rau....sau ma amagesc singura? Intr-adevar la capitolu cabluri , carti , maruntisuri, vesela...una alta nu stiu ce o sa fac. Cu hainele ma descurc rapidddd! de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
iti tin pumnii cu mutatul!
scot niste fete,ca e nevoie
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
miremia spune:
Simply stiu ca ai mai zis de branzica pe paine prajita dar.... imi explici si mie cum faci exact (ii tai bucatele si i le pui in fata?) si cum mananca ea? Again , as incerca si eu.
Azi mi-a mancat mazare. Sunt super fericita pt ca in ultima saptamana legumele au cam lipsit din meniu.
Imi mai permiteti o intrebare pls? Cum imbracati pufuletii afarain perioada asta? Mara iese cu blugi grosi, body cu maneca lunga, pulover gros, sosete, incaltari si caciulita. Daca adoarme o invelesc cu o patura grosuta. Intreb pt ca tocmai am vazut doi bebelusi (mai mici cu aprox 2 luni ca noi) imbracati in fas de ala cu totul si infasurati in paturi
Sunt eu mama denaturata?
Ioana poate ar trebui sa mergi la doctor cu lovitura de la cap. Si noi fugeam la desene, singurul lucru care ne facea sa intram in casa in secunda 2.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
so ... poate merita sa incerci sa te gandesti putin altfel in primul rand cum te-ai simti tu daca ai juca jocul preferat la laptop si ar veni sotul si ti l-ar trage din mana? eu iti spun sincer ca m-as criza la maxim . el de ce nu ar face-o? acum merge de minune si pentru inca mult timp distrasul atentiei cu altceva. Stefan e si el un omulet care reactioneaza foarte normal. e o etapa normala in dezvoltarea lui sa se poarte acum in acest fel. sa fii foarte bucuroasa . si daca vreodata iti faci griji ca e NORMAL vorbeste cu dasfeta sa-ti spuna ce poate fi in sufletul unei mame cand copilul nu reactioneaza asa. in ceea ce priveste soacra eu zic sa-i spui verde in fata ca a avut ocazia sa-si educe copilul, acum parintii sunteti voi si e responsabilitatea voastra. cu timpul vei vedea ca e din ce in ce mai greu, asta apropo de copiii mai mari trantindu-se cu fundul de pamant sau apropo de vorba aia copii mici probleme mici, copii mari probleme mari. si cu siguranta o sa aveti parte si de treburi din astea, poate nu neaparat in public dar acasa cu siguranta, bag mana in foc. sau poate nu ... poate o lasi pe soacra sa-l dreseze putin . sorry !! |
ce bine ai zis...mersi pentru ca ti-ai facut timp de asa ceva. imi dau seama ca e normal sa reactioneze asa cand nu ii convine ceva. si nici nu as vrea sa fie altfel. am gresit cand am spus ca ii iau jucaria, chiar ma bucur cand il tine ocupat, dar mai pune mana pe cate un ziar/revista/punga si innebuneste fosnindu-le! si cand vreau sa i le iau, e jale! dar merge faza cu distrasul atentiei cu altceva, dar incepe sa se prinda de smecherie. pentru tine
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Xela un brat de pt tine. Esti cea mai echilibrata mamica pe care am cunoscut-o si iti multumesc ca ne inveti sa fim mai atente cu puii. De fiecare data cand ma enervez imi amintesc ce spuneai tu si imi trece repede, plus ca nici nu imi mai trece ptin cap sa o oblig sa manance.
Esti norocoasa cu asa pui dar si puii tai sunt norocosi cu o asa mama.
AMR 5 kg
Lillo spune:
citat din mesajul lui miremia Imi mai permiteti o intrebare pls? Cum imbracati pufuletii afarain perioada asta? Mara iese cu blugi grosi, body cu maneca lunga, pulover gros, sosete, incaltari si caciulita. Daca adoarme o invelesc cu o patura grosuta. Intreb pt ca tocmai am vazut doi bebelusi (mai mici cu aprox 2 luni ca noi) imbracati in fas de ala cu totul si infasurati in paturi Sunt eu mama denaturata? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Azi nu am iesit deloc pt. ca au avut ceva febra, dar ieri pufuletele a fost imbracat cu dres, blugi (de vara), body maieu, bluzita cu maneca lunga, geaca de toamna/primavara, caciulita si adidasi (pe care i-a tinut 5 minute in picioare).
ana_g spune:
ioana, i-am dat dovleac si i-a placut, dar din ala nu f dulce (cu cat e mai portocaliu, cu atat e mai dulce, gretos de dulce...). l-am copt, pus pe o tava, putina apa sa nu stea pe uscat si cand e moale, verifici cu cutitul, e gata! pofta mare!
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta...
ce ziceti?
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta... ce ziceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Eu zic ca e frumos dar ca in curand nu o sa ii mai blenduiesti mancarea bobitzei.
AMR 5 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui Lillo Azi nu am iesit deloc pt. ca au avut ceva febra, dar ieri pufuletele a fost imbracat cu dres, blugi (de vara), body maieu, bluzita cu maneca lunga, geaca de toamna/primavara, caciulita si adidasi (pe care i-a tinut 5 minute in picioare). |
Cam la fel ca noi.
Sanatate multa puilor!
Si Mara mai nou strange din pumni si din maxilar cand e nervoasa (cand vrea lapte afara si nu o scot in sec 2 sa-i dau).
AMR 5 kg