Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am gasit!!!
De cand ma gandesc la ea!

E melodia care ma face sa vibrez de fericire si emotie cand dansez cu bobitza in bratze!

www.youtube.com/watch?v=lWscspILglM&feature=related" target="_blank">"Cele mai frumoase flori
Nu-s panselutzele nici trandafirii
Cele mai frumoase flori
Se nasc acasa in gradinile iubirii"

....de fericire..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Bune sugestii! Eu nu stiu de ce, dar imi amintesc numai ce am invatat la liceu. Astazi introduc un aliment nou in diversificarea repertoriului.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Am gasit!!!

E melodia care ma face sa vibrez de fericire si emotie cand dansez cu bobitza in bratze!

www.youtube.com/watch?v=lWscspILglM&feature=related" target="_blank">"Cele mai frumoase flori
Cele mai frumoase flori

....de fericire..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mara canta cu copiii si mami asculta Sandy Belle.

Vaaai cati ani au trecut!!

Editez: Am gasit-o si pe Lidie.
Si pe Candy.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

fi-miu incepe sa dea semne de o personalitate f puternica, de mi se face rau cand ma gandesc la cum o sa fie mare, asta daca voi fi suficient de fraiera sa-l las sa mi se urce in cap. adica....daca nu ii convine ceva, ca i-am luat jucaria, ca i-am luat morcovu din mana ca si-l baga cu totu in gura s.a.m.d., incepe sa se isterizeze...plange, zice nee-nee-neeee se da cu fundu de pamant...ma rog, de pat/carucior......intelegeti ce zic?.....am vazut multi copii maricei facand treburi din astea in mijlocu strazii, trantindu-se cu fundu pe jos, iar mama disperata ii tragea de mana sa ii ridice, iar aia si mai tare se trageau.....imi pierd coerenta deja. bun, ideea e ca o sa am de furca (sau nu?...), am un copil f energic, stai sa vezi cand o sa mearga ce-o sa fie, sa fie sanatos si eu pe langa el! soacra-mea toata ziua imi spune sa am grija sa nu il alint prea tare, ca si eu si taica-su il pupam toata ziua un fund, dar e mic...daca nu acum, cand?

mama unui pui...Stefan

so ... poate merita sa incerci sa te gandesti putin altfel

in primul rand cum te-ai simti tu daca ai juca jocul preferat la laptop si ar veni sotul si ti l-ar trage din mana? eu iti spun sincer ca m-as criza la maxim . el de ce nu ar face-o? acum merge de minune si pentru inca mult timp distrasul atentiei cu altceva.

Stefan e si el un omulet care reactioneaza foarte normal. e o etapa normala in dezvoltarea lui sa se poarte acum in acest fel. sa fii foarte bucuroasa . si daca vreodata iti faci griji ca e NORMAL vorbeste cu dasfeta sa-ti spuna ce poate fi in sufletul unei mame cand copilul nu reactioneaza asa.

in ceea ce priveste soacra eu zic sa-i spui verde in fata ca a avut ocazia sa-si educe copilul, acum parintii sunteti voi si e responsabilitatea voastra.

cu timpul vei vedea ca e din ce in ce mai greu, asta apropo de copiii mai mari trantindu-se cu fundul de pamant sau apropo de vorba aia copii mici probleme mici, copii mari probleme mari. si cu siguranta o sa aveti parte si de treburi din astea, poate nu neaparat in public dar acasa cu siguranta, bag mana in foc. sau poate nu ... poate o lasi pe soacra sa-l dreseze putin . sorry !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Am gasit!!!

Cele mai frumoase flori

....de fericire..

Mara canta cu copiii si mami asculta Sandy Belle.

Vaaai cati ani au trecut!!

Editez: Am gasit-o si pe Lidie.
Si pe Candy.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara si de pe la noi.In primul rand
LML Iuria,Irina,Tudor,Luca,Danile,Adrian sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun.
Noi f maraite de 2 zile nu ne mai intelegem si pace.Pe deasupra tot acum 2 zile cand intindeam rufele in graba normal ca urlam-am ridicat brusc si m-am lovit cu capul de geamu de la balcon nu am dat mare importanta dar cand m-am spalat pe cap am constatat ca s-a format un gogoloi acolo si este coaja si de atunci ma si doare capul f tare am luat un nurofen dar vad ca nu trece, asa ca sunt cam varzadurere de cap groaznica plus copil super super marait.Azi s-a stricat f tare la stomac desi de 2 zile nu-i mai dau fructe pt ca se iritase rau la fundulet de la kk si acum ia trecut,sa fie oare de la dintisori?sa-i dau smecta sau altceva?Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina sper sa recuperez.Miremia in toata avangalma de la mine din casa mi-ai readus niste sentimenet frumoase ale copilarieidoamne ce mai fugeam de pe strada de la joaca pt a vedea desenele astea.Lorex si celelalte fete care aveti patuturi stil tarcuri HELP cum vi s-au ridicat pufuletii?ca a mea se tot chinuie si aluneca pe plasa aia si se enerveaza si face un scandalmi-a scos peri albi,ca nu se poate agata de nimic si oricat ar incerca nu reuseste.Merg sa o spal,sa-i dau sa pape si poate revin.Va

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

LML Iuria,Irina,Tudor,Luca,Danile,Adrian sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun.
Noi f maraite de 2 zile nu ne mai intelegem si pace.Pe deasupra tot acum 2 zile cand intindeam rufele in graba normal ca urlam-am ridicat brusc si m-am lovit cu capul de geamu de la balcon nu am dat mare importanta dar cand m-am spalat pe cap am constatat ca s-a format un gogoloi acolo si este coaja si de atunci ma si doare capul f tare am luat un nurofen dar vad ca nu trece, asa ca sunt cam varzadurere de cap groaznica plus copil super super marait.Azi s-a stricat f tare la stomac desi de 2 zile nu-i mai dau fructe pt ca se iritase rau la fundulet de la kk si acum ia trecut,sa fie oare de la dintisori?sa-i dau smecta sau altceva?Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina sper sa recuperez.Miremia in toata avangalma de la mine din casa mi-ai readus niste sentimenet frumoase ale copilarieidoamne ce mai fugeam de pe strada de la joaca pt a vedea desenele astea.Lorex si celelalte fete care aveti patuturi stil tarcuri HELP cum vi s-au ridicat pufuletii?ca a mea se tot chinuie si aluneca pe plasa aia si se enerveaza si face un scandalmi-a scos peri albi,ca nu se poate agata de nimic si oricat ar incerca nu reuseste.Merg sa o spal,sa-i dau sa pape si poate revin.Va

e foarte posibil sa fie de la dinti...noi la cei de jos am facut un eritem de toata frumusetea ce ne-a tinut vreo 2 saptamani si diaree vreo 2 zile. Eu i-am dat smecta. Vad ca la dinti de sus nu a reactionat asa de urat..doar foarte putin iritat, nu s-a stricat la stomac... sa treaca repede agitatia

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Xela
Eu ma fac mica, mica pentru ca ai mei sunt experti in crize, fiecare dupa posibilitati, a mare urla si se da cu fundul de pamant la propriu, tranteste usi, arunca cu jucariile, si juniorul strange din dinti si din pumisori si tipa cat poate. Si poate......
Dar sunt optimista, inca sper ca trece inainte de crizele din adolescenta, si va rog nu imi spulberati visele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

e foarte posibil sa fie de la dinti...noi la cei de jos am facut un eritem de toata frumusetea ce ne-a tinut vreo 2 saptamani si diaree vreo 2 zile. Eu i-am dat smecta. Vad ca la dinti de sus nu a reactionat asa de urat..doar foarte putin iritat, nu s-a stricat la stomac... sa treaca repede agitatia

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

nici noi la primu dintisor nu am avut nimic de aceea acum nu prea stiu ce si cum,in afara de 2 zile de maraiala data trecuta nu am avut probleme,sper sa iasa odata si astia 2 ca sa ne linistim amnadoua o perioada de timp pana vin ceilalti

Mergi la inceput

Am citit asa mai pe diagonala insa am vazut ca unii pufuleti au facut progrese bravoo,felicitari.
Alexutzza spor la mutat.
Fetele care ati mers de curand la dr cu bebeii v-au spus cumva ce sa le dati pt imunizare contra gripei si racelii in perioada asta mai rece in afara de osciilo?Am luat astazi niste dovleac de placinta si ma gandeam sa-i dau si ei sa pape ca e dulce nu cred ca nu i-ar place.A mai dat careva la bebe cum l-ati preparat? e mai bun fiert sau copt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am vazut ca fetele sunt un pic melancolice, Lorex,Miremia pt reimprospatarea memoriei

xela

Ioana sper sa treaca cat mai repede perioada asta prin care treceti

alexutzza spor la facut bagaje si sper ca Yannis sa fie cuminte(asa va da si el o mana de ajutor)

vi4i eu branzica de vaci o intind pe paine(adica fac paine prajita,pun un pic de unt si intind branzica de vaci),tai felia in bucati si asa ii dau....ca altfel nu imi mananca,nici cu fructe nu accepta(de fapt la noi fructele au devenit ca si gustare,intre mese)

Ma bucur si eu pt Plateea daca mutarea la Iasi este ceea ce si-au dorit ei

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput