Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Miremia, sunt ok afinele, chiar daca sunt fructe de padure nu sunt alergene, gasesti pe wholesomebabyfood despre ele Alexutzzza, bafta cu mutatul, spor la treaba si Yannis cuminte mami de fetita mica |
Desi am vazut ca il aduceati in discutie (site-ul) pana acum nu l-am studiat. Vad ca de la 8 luni se pot da si cranberry (cris.d asta-i coacaz sau merisor?)
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
Vi4i spune:
ma servesc si eu din capucino cela deja rece si merg afara sa
ma innebunit copilu asta azi ma da marait mai este ca nicioadata!! cred ca dintele ala ce iese il deranjeaza!! offffffff
cu sotul ma ciondanesc prin telefon atat de sunt!!!
iata ce se intampla cand te deprinzi cu un copil cuminte
multumim p-u aprecieri si eu ma uit la toate pozele si nu gasesc unul mai frumos ca altul!!
va poop
LMA pufuletilor de azi!!!!!
blue flower nici eu nu m-am prins de ce nu lactate pan la un an!!! facem pe 10 vaccinul si o intreb exact de ce!!! si da i-am dat branzica cu banane si oricum nu vrea sa o pape,raman doar cu fatuka aia caraghioasa !!!!
alexutzza bafta cu mutatul!! si eu asa credeam,ca ce, pun totul in cutii si gata!!! ahaaaaa am stat ore intregi sa impachetez si despachetez totul si cateva zile tot gaseam ceva de pus pe alocuri!! si eu m-am mutat de la et.3 la parter!!!!
da avem si noi celebrul covoras!!! dar nu sta pe el si ii pe jumatate de living!!!! ca na sa facem spatiu la copil sa aiba unde sa se joace si tot la cumputer fuge sau la firele de telefon etc. sau inca si mai bine scoate fiecare puzzle una cate una si le rontaie pana se plictiseste si apoi hai mami la pus la loc!!!!! dar e super covorasul
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
lorex spune:
Ana,
de ce m-ai visat?
te-ai uitat la poze cred..ca mie asa mi se mai intampla..
cu S eu zic ca e prea devreme sa-ti faci griji, poate fi doar o faza prin care trece..oricum, incearca sa-i vorbesti sau sa-i distragi atentia cu alteceva inainte de ai lua jucaria ca sa nu se invete sa faca isterii...zic si eu...daca nu ai incercat deja..
Alexutzza,
spor la impachetat si mutat!
auzi la ea tzac-pac...cateva dulapuri cu vesela, patul, o noptiea, 2 sifoniere...tzac pac
Esti fenomenala!
BF,
vine wkd...poate te odihnesti mai mult...si sper ca ai casca si nu vb atata cu tel la ureche ca e f nociv pt creier!
Miremia,
Si eu am dat afine cu mere de la borcanel dar ma gandesc ca acelea au fost preparate cumva...poate fierte...eu nu i-as da asa ca parca au niste samburei inecaciosi...nu stiu , eu nu asa avea curaj..
de unde afine la ora asta?
eu nu am gasit pe la noi si abia le asteptam
faceam cura in fiecare an de afine
sunt f f sanatoase!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Miremia, Si eu am dat afine cu mere de la borcanel dar ma gandesc ca acelea au fost preparate cumva...poate fierte...eu nu i-as da asa ca parca au niste samburei inecaciosi...nu stiu , eu nu asa avea curaj.. de unde afine la ora asta? eu nu am gasit pe la noi si abia le asteptam faceam cura in fiecare an de afine sunt f f sanatoase! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
De la piata volanta afinele (unde vand doar producatorii). Sunt afine de cultura nu salbatice si le vad de cel putin 3 saptamani acolo.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
Vi4i spune:
am lasat bebele la socrii,ca stau cu o mutra acra ca nu duc baiatul la ei!!!!! si plus ca isi suna feciorul de 100 de ori pe zi si intreaba unde e copilu, sotul fiind plecat la 500 de km de acasa!!! pai ce dracu suna-ma si intreba pe mine unde e copilu si ca vrei sa-l vezi !!!! si la urma urmei copilu e la el acasa cu mama lui, cu jucariile lui si plus ca mama nu crede ca e necesar sa alerge de 1000 de ori la socri cu copilu in brate,MAMa ARE TREBURILE EI SI BEBELE LA FEL!!!!!
gata explodez de nervi ooooffff mamma
merg sa fac de mancare,adica un pie cu carne tocata!! sa vad cum iese!!!! ceva de genul dat numai ca cu carne www.google.com/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1083/527761261_814ee4c371.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/neobloom/527761261/in/set-72157600303220499/&usg=9DQygDhym7ERc2LCqif1VeUYBd4=&h=375&w=500&sz=134&hl=en&start=58&sig2=P6ftO96EmECe037ny7j3HQ&zoom=0&tbnid=XOGLElTgBXOHcM:&tbnh=98&tbnw=130&ei=euulTO2iENTe4Abkw9GQDQ&prev=/images%3Fq%3Dkadaifi%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26biw%3D791%26bih%3D448%26tbs%3Disch:10%2C3152&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=598&vpy=163&dur=1280&hovh=98&hovw=130&tx=78&ty=64&oei=EeulTPzuE8aJ4gatjOXwDA&esq=18&page=10&ndsp=6&ved=1t:429,r:5,s:58&biw=791&bih=448" target="_blank"> aici
poate imi trece.......
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
alexutzzza spune:
Am inceput impachetatu. prima valiza cu haine de impachetat : 5 minute....hai ca nu e asa rau....sau ma amagesc singura? Intr-adevar la capitolu cabluri , carti , maruntisuri, vesela...una alta nu stiu ce o sa fac. Cu hainele ma descurc rapidddd!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
http://www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM&NR=1
"ce zambet poate fi mai curat
ce ochi pot vorbi mai adevarat"
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex http://www.youtube.com/watch?v=UH5SFnQvriM&NR=1 "ce zambet poate fi mai curat ce ochi pot vorbi mai adevarat" _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
asta e una din putinele melodii de copii pe care o stiu pana si eu si din care ii ingn cate ceva si lui Yannis ...numa ca din versuri imi aminteam numa : " o lume minunata" "Nuuuumaaaai copii" si "pentru copiii" restu era linie melodica.
Merci, acum pot incerca si ceva versuri
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
Am gasit!!!
De cand ma gandesc la ea!
E melodia care ma face sa vibrez de fericire si emotie cand dansez cu bobitza in bratze!
www.youtube.com/watch?v=lWscspILglM&feature=related" target="_blank">"Cele mai frumoase flori
Nu-s panselutzele nici trandafirii
Cele mai frumoase flori
Se nasc acasa in gradinile iubirii"
....de fericire..
tomaca spune:
citat din mesajul lui Vi4i am lasat bebele la socrii,ca stau cu o mutra acra ca nu duc baiatul la ei!!!!! si plus ca isi suna feciorul de 100 de ori pe zi si intreaba unde e copilu, sotul fiind plecat la 500 de km de acasa!!! pai ce dracu suna-ma si intreba pe mine unde e copilu si ca vrei sa-l vezi !!!! si la urma urmei copilu e la el acasa cu mama lui, cu jucariile lui si plus ca mama nu crede ca e necesar sa alerge de 1000 de ori la socri cu copilu in brate,MAMa ARE TREBURILE EI SI BEBELE LA FEL!!!!! gata explodez de nervi ooooffff mamma merg sa fac de mancare,adica un pie cu carne tocata!! sa vad cum iese!!!! ceva de genul dat numai ca cu carne www.google.com/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1083/527761261_814ee4c371.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/neobloom/527761261/in/set-72157600303220499/&usg=9DQygDhym7ERc2LCqif1VeUYBd4=&h=375&w=500&sz=134&hl=en&start=58&sig2=P6ftO96EmECe037ny7j3HQ&zoom=0&tbnid=XOGLElTgBXOHcM:&tbnh=98&tbnw=130&ei=euulTO2iENTe4Abkw9GQDQ&prev=/images%3Fq%3Dkadaifi%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26biw%3D791%26bih%3D448%26tbs%3Disch:10%2C3152&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=598&vpy=163&dur=1280&hovh=98&hovw=130&tx=78&ty=64&oei=EeulTPzuE8aJ4gatjOXwDA&esq=18&page=10&ndsp=6&ved=1t:429,r:5,s:58&biw=791&bih=448" target="_blank"> aici poate imi trece....... I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Pai poate s-au gandit ca a facut bebe un engage si s-a teleportat la tati sau poate dupa fete?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan