Noi, copiii si desenele animate :-)
Raspunsuri - Pagina 2
bobocel_07 spune:
Eu nu am copii insa sunt innebunita dupa tom si jerry si scooby.Cand o sa am copii sunt sigura ca o sa urmaresc cu placere desene animate.
alexia_07
Elena_R spune:
Oh, da! subiectul meu preferat
Abia astept si eu sa am copii si sa revad toate desenele indragite din copilarie. O sa fiu o mama denaturata, ca o sa ma uit mai mult la desene ca ei
In primul rand Disney eram absolut innebunita dupa Pisicile Aristocrate, Frumoasa si bestia, 101 Dalmatieni, Cartea Junglei, Mickey, Donald & co., Cenusareasa, Alba ca Zapada, si mai erau..
In afara de astea, mi-au mai placut f mult Sandy Bell , Candy, Sailor Moon. Chiar am vazut de curand pe youtube genericul la Sandy Bell si parca m-a transpus de-odata inapoi in timp asa vreo 20 de ani Ce frumos era...
adra_bell spune:
Fetita mea se uita la: Pocoyo, Peppa Pig, Krtek, Toupie, Andy Pandy, Tom&Jerry. Acum e in perioada Tom&Jerry
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
gabitza2005 spune:
Fimiu cand are timp nu rateaza nimic , ii plac toate desenele , nu rateaza in nici o dimineata Clubul lui Mickey Mouse (Zicea cineva pe aici ca se uita copilul cu portia 5 min , pai atunci nu intelege nimic din jocurile lui mickey ) , apoi Many iscusitul si apoi gradi .
Dupa gradinita program la alegere.
Oricum e fascinat de desenele alea mai ciudatele gen Chowder.
Am avut un weakend in care m-am uitat in continuu la Insul dramei totale ca era maraton fimiu nu se mai uita dupa vreo dou episoade el se juca cu masinutele si eu cu ochii in TV. Sigur provoaca dependenta desenele .
szivarvany spune:
Eu nu ratez niciun episod din Phineas si Ferb si-mi placea si Ce-i cu Andi
Fi`mea nu are unul anume preferat si nici nu sta magnetizata.
Eu da
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
iulix spune:
Elena ce bine ca ai amintit de Sailor Moon. Doamne ce mi-au placut desenele alea. Tin minte ca stateam lipita de tv. cand erau. Si am si plans cand s-au terminat. Apropo de Sandy Bell am avut si tricouri cu ele. Ce vremuri!!!! Vorba lui Eminescu: "Unde esti copilarie, cu padurea ta cu tot...", in cazul meu cu desenele alea frumoase, nu porcariile de acum numai cu impuscaturi si alte nebunii.
corap spune:
mio mao* (sunt niste "desene" extraordinare)
shaun the sheep* - bineinteles, acum si timmy time
thomas
chuggington
pompierul sam si postasul pat
charlie & lola*
in the night garden
si unele cu spionel si vezi-vezi (nu stiu cum suna in original)
= clasicele disney
la alea cu steluta ma uit si eu cu maaaaare placere
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
mama42 spune:
[quote]... (Zicea cineva pe aici ca se uita copilul cu portia 5 min , pai atunci nu intelege nimic din jocurile lui mickey ) , apoi Many iscusitul si apoi gradi .
Chiar zilele trecute discutam cu o mamica la gradi despre alta mamica ce nu ii permite copilului de 5 ani sa priveawsca la televizor si sa se joace pe computer. Mi-am amintit ca la fel a facut si tatal meu, imi interzicea tv ca sa nu ma molipsesc cu un obicei rau. Pe atunci sufeream ffffff mult, apoi mi-a trecut repede. Azi, gandindu-ma bine, si observand in jur cat de mult tv si filme DVD se consuma, ii multumesc tatalui meu pentruca mi-a dat un start bun in viata; imi lipseau desenele, asta e clar dar am cunoscut mai tarziu jargonul de cartier, dependenta de anumite produse ce dauneaza sanatatii etc etc.
Voi ce parere aveti, cum ar fi mai potrivit sa ii "strunim" pe copiii nostri in ceea ce priveste.... privitul la tv?
iulix spune:
E delicat acest subiect. Daca nu ii permiti se va supara, iar daca ii permiti sa stea prea mult e posibil sa isi creeze o lume a lui in care va crede ca viata e ca in desene. E complicat, dar cred ca ar trebui lasati sa se uite numai atunci cand sunt maricei si pot sa faca cat de cat diferenta intre real si fictiune. Nu sunt adepta uitatului la tv. sau a statului la calc. cu portia, ci a puterii de convingere a ta ca parinte. Nu am copii dar sunt f. aproppe de nepotelul meu si il vad cum creste si cum gandeste asa ca pot spune ca de cum stie un un parintesa sa controleze relatia cu copilul sau depinde viitorul lui.
szivarvany spune:
Depinde de copil. La noi tv-ul pe programe gen Minimax,Disney e la discretie, idem pc-ul. Si nu am vazut-o pe fi`mea stand mai mult de douazeci de minute never ever la nici unul din ele, adica efectiv sa nu mai faca nimic altceva decat asta. Asta pt ca are altele mult mai importante de mesterit si cand suntem impreuna noi doua avem tot asa, lucruri mai importante de facut
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"