Noi, copiii si desenele animate :-)
Din cate imi amintesc, in copilarie nu eram innebunita dupa desene animate cum sunt copiii din ziua de azi. Asta si pentru ca nu am prea avut parte de tv. Cand am crescut, dupa '89 (eram prea mare deja sa ma mai "aplec" spre desene) am urmarit cateva filmulete Disney, fara insa a ma indragosti de vreunul.
Dar de cand am copiii, sunt la curent cu toate personajele animate. Stiu si eu in sfarsit cui ce-i poate pielea. Fiul meu cel mare (5 ani) e mort dupa Tom si Jerry, cel mic (1 an) il iubeste pe Mickey Mouse iar eu am doua personaje care imi plac din ce in ce mai mult si ma amuza teribil: Brandy si dl Mustacila.
Care sunt preferintele animate ale copiilor vostri ? dar ale voastre?
Raspunsuri
iulix spune:
Eu sunt innebunita dupa Tom&Jerry!!!! M-as uita non stop la ei!! Si fam. Flinstone imi place, ma amuza teribil incurcaturile lui Fred si a lui Barny!!
rall spune:
3 saptamani in care a stat nepotelul la mine si deja sunt fana Toopy and Binoo / Toupie et Binou. Se gasesc pe youtube vreo 20 de episoade
daniela_b spune:
Fiul meu( 1 an si 3 luni, trecute fix0 se uita, cu portia de 5 minute, la mickey mouse clubhouse (episoade in limba romana pe vplay.ro) si mio mao ( http://www.youtube.com/watch?v=u-cr-lFhJZo ).
Eu as vrea sa nu se uite deloc ( ma gindesc ca nu e prea bine pentru ochi si nici pentru creier, la virsta asta dar...sint nevoita daca am nevoie de 5minute sa-i pregatesc masa sau sa-l imbrac in liniste...)
cit despre mine...oh, nu cred ca am scapat vreun film animat cu desene. Sint supermegafan! Si astept sa creasca si micutul ca sa ne uitam impreuna !!!!
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall 3 saptamani in care a stat nepotelul la mine si deja sunt fana Toopy and Binoo / Toupie et Binou. Se gasesc pe youtube vreo 20 de episoade |
rall, super!! multumesc pentru pont. cit are nepotelul tau?
Laura25 spune:
Bugs Bunny!!!
In facultate, in sesiunea din anul 3, ne uitam cu disperare la Mulan (pe motanul meu apoi l-am numit dupa numele dragonului din film), apoi am fost fani "Shreck" (primul, urmatoarele nu mi-au mai placut), tot ce e 'clasic' disney de lung metraj.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mama42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall 3 saptamani in care a stat nepotelul la mine si deja sunt fana Toopy and Binoo / Toupie et Binou. Se gasesc pe youtube vreo 20 de episoade |
Sa imi fie rusine, eu nu am auzit de aceste personaje
CorinaDani spune:
fii-mea : fan inrait chowder, stie pe dinafara toate episoadele, le-a vazut de nenumarate ori si tot nu s-a saturat; apoi clubul lui mickey mouse, manny iscusitul, fifi si floricelele, micile genii, frances, thomas si prietenii, chuggington; sta neclintita la mr. bean, nu cred ca intelege mare lucru, insa e fascinata de aceste desene mai putin obisnuite.
ii plac si povestile transpuse in film de desene animate, a urmarit pana acum pe dvd : alba ca zapada, cartea junglei, elefantelul jumbo (sau dumbo?), 101 dalmatieni, alice in tara minunilor
noi ne-am saturat de desene, asa ca nu mai avem preferinte...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
rall spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela_b
rall, super!! multumesc pentru pont. cit are nepotelul tau? |
Azi implineste 1 an si 7 luni
E total absorbit de desenele astea, cand aude genericul abia isi incape in piele de fericire
sdcristian spune:
noua ne plac thomas, sam si pompierul nu stiu cum
si barni, un dinozaur sau asa ceva
mama42 spune:
Totusi desenele alea cu capete patrate si corpuri diforme nu le "inghit" deloc. Vad ca celor mici le plac maxim. Nu-i inteleg........ si au un vocabular........